Barbie i Allie, zgodne 😀😀😀
Evo ja sam se probudila iz drugog sna danas. Morati ću opet majkemi, slab je to odmor 😂😂😂
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutro cure, evo ja se maloprije tek probudila jer sinoc nikako zaspati...
Kad smo kod strahova... Mene je jucer prvi put oprao takav strah... Poticaj je bio sta smo prekjucer kupili i kolica... I odjednom me ulovilo "ajme jel to prerano, sta ako se nesto lose dogodi, sta cu s tim stvarima, pa ne mogu ih tu gledati, sta ako ovo, sta ako ono"... Milijun pitanja, panika, samo sta ne pocnem plakati...
I onda se se mislim, pa negativnim mislima neces nista dobro postici, na neke stvari nazalost ne mozes utjecati ali mozes dati sve od sebe da napravis stvari kako treba...
Mislim da sad neko vrijeme necu nista vise kupovati...
Bas sam jucer bila sva jadna...
Barbie, lijepi mini trbuščić 😍
Allie, prekrasna trudnica i haljina 😍
Ja sam od pola 7 budna, oko 8 smo krenuli prema Zg, bome je gužva poštena. Sve se bojim što će biti nakon Bosiljeva 🙄
Joj i ja još nisam ništa kupovala...imam stvari dosta od starijeg ali trebam nadopuniti i od većih stvari uzeti kolica. Računam tamo sredinom rujna krenuti u nabavku a do tad izviditi sve. Isto mi svakakve blesavoće i praznovjerja padaju na pamet 😪
Lijepe slicice 😍 uzivajte jos ko je na moru, mi sutra odlazimo domeka 😁
Jutro cure, evo ja se maloprije tek probudila jer sinoc nikako zaspati…
Kad smo kod strahova… Mene je jucer prvi put oprao takav strah… Poticaj je bio sta smo prekjucer kupili i kolica… I odjednom me ulovilo "ajme jel to prerano, sta ako se nesto lose dogodi, sta cu s tim stvarima, pa ne mogu ih tu gledati, sta ako ovo, sta ako ono"… Milijun pitanja, panika, samo sta ne pocnem plakati…
I onda se se mislim, pa negativnim mislima neces nista dobro postici, na neke stvari nazalost ne mozes utjecati ali mozes dati sve od sebe da napravis stvari kako treba…
Mislim da sad neko vrijeme necu nista vise kupovati…
Bas sam jucer bila sva jadna…
Strah je u glavi 😀 Moramo biti samo hrabre i think pink, iako nas uhvate žute minute . Ja imam rebounce sistem, preusmjervam se na random pozitivnu stvarčicu 😀😀 I ne dam ničem vanjskom da toliko razmišljam o nečem da mi se uvuče pod kožu.
url=https://daisypath.com]
Jutro cure kad vec pricate o strahu kod men je on skoro pa stalno budem mirna tipa tjedan dana od pregleda i onda panika, jucer sam bila u ducanu i onak stanem i gledam krivo mi zena vratila novce u meduvremenu deda s onim kolicima za soping stane tik do moje guzice nisam skuzila kako i bi i isto valjda gleda nes i ja se okrenem da cu napravit korak i nabijem se trbuhom u ta jebena faking kolica poludila sam oci su mi bile pune suza ne od boli malo me zabolilo ali vise od straha da bi dotican reko nisam ja kriv ma sta nisi koji kurac mi se nabijas na guzicu poslje sam bila jadna i stalno si mislim dali je beba ok nadam se da joj nije nista ufff a uvjek kad idem medu gomilom imam refleks da stitim trbuh i sad mi se ovo desi grrrr
Jedva cekam te ucestale i konstantne udarce mislim da cu bit mirnija... sory na dugom postu i psivkama 🙈🙈🙈🤷🏻♀️
Evo vam slikica dorucka
Jaja sa tikvicama kobasama sirom rajcicom itd malo rec da sam se napucala 😂😂😂
Jutro cure kad vec pricate o strahu kod men je on skoro pa stalno budem mirna tipa tjedan dana od pregleda i onda panika, jucer sam bila u ducanu i onak stanem i gledam krivo mi zena vratila novce u meduvremenu deda s onim kolicima za soping stane tik do moje guzice nisam skuzila kako i bi i isto valjda gleda nes i ja se okrenem da cu napravit korak i nabijem se trbuhom u ta jebena faking kolica poludila sam oci su mi bile pune suza ne od boli malo me zabolilo ali vise od straha da bi dotican reko nisam ja kriv ma sta nisi koji kurac mi se nabijas na guzicu poslje sam bila jadna i stalno si mislim dali je beba ok nadam se da joj nije nista ufff a uvjek kad idem medu gomilom imam refleks da stitim trbuh i sad mi se ovo desi grrrr
Jedva cekam te ucestale i konstantne udarce mislim da cu bit mirnija… sory na dugom postu i psivkama 🙈🙈🙈🤷🏻♀️
Ne brini, bebe su itekako dobro zasticene u busici, a vjerujem da nisi toliko jako nabila :) makar te razumijem, valjda bi mi vatra na usi isla od bijesa😈😈
Jutro,mi danas ubili oko malo vise i duze 😂
Ne brinite za bebe ako se ne javljaju stalno. Moj zadnjih tjedan i pol najmanje bas aktivac. Ko da smo prosli 20tt i on postao posebno aktivan.
Svako jutro kad se probudim jedna strana trbuha mi je veca od druge 😂 A bitno da sam se zalila da bas i nije aktivan.
Barbie ja ti zavidim na liniji stvarno 😍 Odaj mi tajnu.
Odemo papati. Svo troje smo vec jakoo gladni
Jutro curke ☺️
Vidim hrpu lijepih trbuscica 😍 I moj je vec velik, isto ne vidim stanje dole, pocinje zanimljiv period 🤣🤣
Nego htjela sam vas ispitat, jeste li obracale paznju na otkucaje svog srca? Meni je tlak nizi stalno, al sam primjetila kad mjerim da mi otkucaji redovno budu povecani... ono vec nakon najmanjeg napora, tipa penjanja po stepenicama, znaju mi skocit na 130... imam smartwatch pa bacim oko kolko su mi od kad sam to primjetila i bas stalno budu iznad 80-90 pa sve do 130 kod najmanjeg napora. Logicno mi da su uvecani otkucaji u trudnoci, al ne znam kolko je normalno, pa podijelite malo iskustva kak je kod vas dok ne odem do doktora i pitam 😅
I jos jedno pitanje, mame zimakih beba, kako ste oblacile bebe za izlazak iz rodilista? Znam da nije preporucljivo oblaciti jakne i kombinezone prije stavljanja u sjedalicu pa nisam pametna kaj napraviti... toplije ga obuci i pokriti dekom? Prvi mali j roden u 6. mjesecu pa nismo imali tih problema, a sad sam bas u dilemi kaj i kako pripremit 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji