Dobro jutro žene 😀 Evo mene, budna od 05:40..pa i kokoške mi zavide 😂😂.
Možda bi se i vratila spavati da iznad glave na zidu nisam uočila škorpiona koji se koprca u paukovoj mreži. Promatrala sam ih najprije 10 min kako se igraju, onda ih oboje pokupila metlom. Tj. natjerala sam muža da se rasteže. Što je to jednom dvometrašu 😋😋.
Sad jedem. Glad samo takva. Ja jedina budna. Kasnije u 10 ću jedina spavati😆.
I tako. Jučer sam se opet srela sa negativnim uvjerenjima i netraženim savjetima od ljudi. Just chose to ignore them. I unfollovala sam dvije stranice sa pitanjima majki trtaroša, ja sam si dovoljna😆.
Dok ne rodim neću opet tako nešto čitati.
Sad sam opet u fazi trudnoće kad me nekad obuzmu strahovi oko bebona i njegova zdravlja. To je valjda normalno.Ali evo, lupa, pa je mama odmah happy. Čak i kad me šusne u mjehur kao da je teniska loptica 😂😂😂.
Jutro i ja od 5 zujam,ignoriraj ja sam prema tim savjetnicima agresivna postala,pa su sad presli na savjete za moju stariju curu koliko treba izlazit kako se treba oblacit bla bla pa sam im skocila na glavu sad ce sutit pola godine 😠.
A ovaj mali je valjda nogicam dole sad tuko je citav dan jucer i imala sam osjecaj da ce mi sve ispast dole ,vec smo doruckovali sad miruje😊
💜Karla💜Nicol💙Anton
danas nam je puni tjedan pa se slikamo. veliki smo. sjedim već na plaži i uživam dok još nema ljudi. čitam knjigu i baš si punim baterije 😊
Joj uzivaj i ja tako volim al ove god nema mora al zato ako bog da iduce godine😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jutro!
barbie, sad se vec fino vidi 😍
Kakvo je more, je li ohladilo? Nama je ove godine bilo najtoplije ikad, al je sad brat dolje i kaze da je dobro ohladilo.
Ja sam jucer bila na svadbi, tj odradila primanje/skup i samo vjencanje koje je bilo vani, a onda isla u hotel spavati s malom necakinjom koja ima godinu i pol. To nam je bio prvi put i vatreno krstenje. Kad mi se u jednom trenu probudila i pocela plakati, panika na najjace. 🙈 Onda sam si zamatrala da ja to mogu, da me sve to uskoro ceka, uzela sam je na sebe, malo nosila dok se nije smirila i zaspala na meni i na kraju uspjesno spustila nazad na krevet. Kasnije nije bilo problema 💪Jedino me bilo strah nositi ju, ima cca 9kg, ali kontam si, pa kako trudnice koje vec imaju djecu.
Evo i slike od jucer, jucer su me pustili u wc prvu jer sam trudnica, iako je haljina sire padala 😁
Luka ❤
Jutro cure, ja stvarno super spavam i žao mi je vas kad čitam kako se žalite. I ipak se nadam da ću do kraja ovako dobro spavati. Beba mene najviše navečer kad legnem tuče, sad već bude i nelagodno... Jučer smo muž i ja cijeli stan očistili, i bome baš su me leđa luđački počela bolit, definitivno moramo sve u etapama. Ja još baš ništa nisam kupovala, planove neke imam al u 10.mj ću. Ipak je kod mene većinom robica u pitanju jer sve imam od prije. Danas i sutra imamo goste pa evo sad još uvik ležim i ispijam kavicu guštajte i vi pozdrav
Lovre
Jutro!
barbie, sad se vec fino vidi 😍
Kakvo je more, je li ohladilo? Nama je ove godine bilo najtoplije ikad, al je sad brat dolje i kaze da je dobro ohladilo.
Ja sam jucer bila na svadbi, tj odradila primanje/skup i samo vjencanje koje je bilo vani, a onda isla u hotel spavati s malom necakinjom koja ima godinu i pol. To nam je bio prvi put i vatreno krstenje. Kad mi se u jednom trenu probudila i pocela plakati, panika na najjace. 🙈 Onda sam si zamatrala da ja to mogu, da me sve to uskoro ceka, uzela sam je na sebe, malo nosila dok se nije smirila i zaspala na meni i na kraju uspjesno spustila nazad na krevet. Kasnije nije bilo problema 💪Jedino me bilo strah nositi ju, ima cca 9kg, ali kontam si, pa kako trudnice koje vec imaju djecu.
Evo i slike od jucer, jucer su me pustili u wc prvu jer sam trudnica, iako je haljina sire padala 😁
Bas si lijepa😍.Samo polako prorade instikti i treba biti smiren jer djeca osjete tvoj nemir i strah ja isto nisam znala nista al kad se rodila kao da sam sto godina mama samo vjeruj sebi.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Allie, tu more nije ohladilo jer je u Istri uvijek kao neka bara 🤣 krajem 6. mj je bilo loše vrijeme i recimo na Rabu je more bilo na 18 stupnjeva, a u Istri 22-23. i to mi je još bilo ultraaa hladno i najhladnije kaj sam tu doživjela 😂
Jutrooo. Nadam se da ste sve dobro danas. Kod mene strahovi svaka dva tjedna i onda još kako ne osjetim curicu nekad i veći. Danas smo 19+3 ili možda vise ( sve ovisno tko nas pregledava pa imaju različite datume) pregled u srijedu ( 2 službeni redovni u irskoj od početka trudnoće i onog kad mi je u 13om tjednu rekla da sam trudna) ali ok. Ja ionako sve to pratila koliko sam mogla kod privatnika. I onda još 3 tjedna do povratka domeka. Dobra je ova Irska samo kad si sam putuješ izlaziš. Trudan bolestan mala djeca jok jok. Ali ja sretna još malo pa doma. Najveći san naša mala curica mi se ostvaruje i odmah je sve lakše.
Jutro cure 😊 Ja kao da sam pila nesto, sva sam neka nikakva, otisli na kavu i nisam bas dobra 😶
Barbie,
uzivaj 😘 Bas se vidi kako uzivateee 😊
AllieH,
a vidi se stomo i u sirokom 😊 I super je kombinacija 😎
Ana,.
skorpija? Joj meni to kao u filmovima hahaaha 😂😐 Ono ma usla mi skorpija u kucu 😂 Nema tog ovdje i bas mi je strasno, gore nego strsljen xD
Jutro cure, mi se u 9 probudili, moji doma svi redom spavalice, kaj je problem kada krene vrtic 😒🙃, ali i to dugo spavanje mi nis ne znaci kada nisam zaspala do jutra skoro, evo nocas se bas nikako namjestit, ni lijevo, ni desno, ni leda, komica
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji