Vidim da nisam samo ja danas "spora".. pravi mali ljenjivac sam i nervozna citav dan. Nocas mi se pokvaruo frizider i sve iz ledenice se otopilo. Pop***ila sam najranije jutros pa sam takva cijeli dan 😤
Ivylee prezgodna si. Super!
A sta se tice dlaka.. vosak, vosak i samo vosak vec..10ak godina. A i nakon prvog poroda sam oguglala na to "sto oni vide i ne vide". Kad ti dode u vizitu 5 doktora i 20 studenata i zavire ti ispod plahte vise nemas srama, haha 😅
Pokusavala sam ujutro objaviti,ali mrtav mi internet.
Otisli smo na sajam i najvise me zivciraju roditelji koji vuku za sobom klince koji vriste jer su zedni,gladni ili ne mogu hodati.
Na kraju smo uzeli Bibliju iz 1922.g za osam eura. Dosli kuci i vrijedi oko 80 e najmanje😂
Nakon sajma otisli malo po ducanima i sad ne osjecam noge. Bas me bole. Malac mi drugu noc za redom neda spavati normlano. Udara po rebrima i spavam po pola sata. Majka kaze da sam i ja takva bila i da joj je cesto trbuh bio na jednu stranu. Vidim na koga mi je beba 😂
Jos prije spavanja jedna setnja od 20 minuta i bacam se u krevet.
Par njih mi je reko da se sto vise krecem jer ce mi tako biti laksi porod.

Dobro jutro žene 😀 Evo mene, budna od 05:40..pa i kokoške mi zavide 😂😂.
Možda bi se i vratila spavati da iznad glave na zidu nisam uočila škorpiona koji se koprca u paukovoj mreži. Promatrala sam ih najprije 10 min kako se igraju, onda ih oboje pokupila metlom. Tj. natjerala sam muža da se rasteže. Što je to jednom dvometrašu 😋😋.
Sad jedem. Glad samo takva. Ja jedina budna. Kasnije u 10 ću jedina spavati😆.
I tako. Jučer sam se opet srela sa negativnim uvjerenjima i netraženim savjetima od ljudi. Just chose to ignore them. I unfollovala sam dvije stranice sa pitanjima majki trtaroša, ja sam si dovoljna😆.
Dok ne rodim neću opet tako nešto čitati.
Sad sam opet u fazi trudnoće kad me nekad obuzmu strahovi oko bebona i njegova zdravlja. To je valjda normalno.Ali evo, lupa, pa je mama odmah happy. Čak i kad me šusne u mjehur kao da je teniska loptica 😂😂😂.

url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutro 😀
ja spavala do 7h divim se sama sebi 😂
Kod mene su strahovi opet isto počeli prošli tjedan. Evo npr pročitala sam da kofein loše utječe pa sam se uplašila jer ja pijem dvije male kave dnevno, volim i imam niski tlak pa paše. I onda sam cijelo popodnw googlala o tome, majmunica 😠
Jučer sam par puta zaredom saginjala se nespretno i cucnula još nespretnije i tek onda panika i strahovi ajme meni 😏😏 treba mi ukinut internet i točka!
živcira me taj strah i stres, jadno moje dijete 😂😂 nek bude na ćaću smirena 😂😂

Eni bolje iskoristit ako si nasla dobru ponudu, tj nekakav dobar popust za kolica jer svaka usteda je bitna s obzirom koliko toga treba kupit 😊 stisni ga jos malo 😉
Nunii kompletic je premeden 😍😍
I mi dosta secemo, pogotovo sad dok nista ne treniram, fali mi, a i kazu da sto si aktivnija da ce bit poslije lakse 😁
Mob mi broji korakr i km i bas sam vidila od prekjucer imam skoro 11km 🤣😁
Ana istina bolje ignorirat negatovne ljude, i maknut se od te negativnosti opcenito, jos smo sad duplo osjetljive pa ti samo to fali da ti unisti dan..
I ja se probudih u 5 za wc i nisam mogla nekih sat vremena zaspat i legnem se na bok a mali udara i na lijevoj i desnoj str kao da se rasteze 🤣🤣 okrenem se na dr bok ista stvar 😂 bas me nasmijava

danas nam je puni tjedan pa se slikamo. veliki smo. sjedim već na plaži i uživam dok još nema ljudi. čitam knjigu i baš si punim baterije 😊

Dobro jutro žene 😀 Evo mene, budna od 05:40..pa i kokoške mi zavide 😂😂.
Možda bi se i vratila spavati da iznad glave na zidu nisam uočila škorpiona koji se koprca u paukovoj mreži. Promatrala sam ih najprije 10 min kako se igraju, onda ih oboje pokupila metlom. Tj. natjerala sam muža da se rasteže. Što je to jednom dvometrašu 😋😋.
Sad jedem. Glad samo takva. Ja jedina budna. Kasnije u 10 ću jedina spavati😆.
I tako. Jučer sam se opet srela sa negativnim uvjerenjima i netraženim savjetima od ljudi. Just chose to ignore them. I unfollovala sam dvije stranice sa pitanjima majki trtaroša, ja sam si dovoljna😆.
Dok ne rodim neću opet tako nešto čitati.
Sad sam opet u fazi trudnoće kad me nekad obuzmu strahovi oko bebona i njegova zdravlja. To je valjda normalno.Ali evo, lupa, pa je mama odmah happy. Čak i kad me šusne u mjehur kao da je teniska loptica 😂😂😂.
Jutro i ja od 5 zujam,ignoriraj ja sam prema tim savjetnicima agresivna postala,pa su sad presli na savjete za moju stariju curu koliko treba izlazit kako se treba oblacit bla bla pa sam im skocila na glavu sad ce sutit pola godine 😠.
A ovaj mali je valjda nogicam dole sad tuko je citav dan jucer i imala sam osjecaj da ce mi sve ispast dole ,vec smo doruckovali sad miruje😊

💜Karla💜Nicol💙Anton
danas nam je puni tjedan pa se slikamo. veliki smo. sjedim već na plaži i uživam dok još nema ljudi. čitam knjigu i baš si punim baterije 😊
Joj uzivaj i ja tako volim al ove god nema mora al zato ako bog da iduce godine😘

💜Karla💜Nicol💙Anton
Jutro!
barbie, sad se vec fino vidi 😍
Kakvo je more, je li ohladilo? Nama je ove godine bilo najtoplije ikad, al je sad brat dolje i kaze da je dobro ohladilo.
Ja sam jucer bila na svadbi, tj odradila primanje/skup i samo vjencanje koje je bilo vani, a onda isla u hotel spavati s malom necakinjom koja ima godinu i pol. To nam je bio prvi put i vatreno krstenje. Kad mi se u jednom trenu probudila i pocela plakati, panika na najjace. 🙈 Onda sam si zamatrala da ja to mogu, da me sve to uskoro ceka, uzela sam je na sebe, malo nosila dok se nije smirila i zaspala na meni i na kraju uspjesno spustila nazad na krevet. Kasnije nije bilo problema 💪Jedino me bilo strah nositi ju, ima cca 9kg, ali kontam si, pa kako trudnice koje vec imaju djecu.
Evo i slike od jucer, jucer su me pustili u wc prvu jer sam trudnica, iako je haljina sire padala 😁

Luka ❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji