Mene ubise ledja, ajoj strasno😶😶 Necu dugo ja moci, cekam da veceram i da se prosetam.
Za ginekologa i gledanje svega haha, mislim da oni ne obracaju toliko paznju, mislim na dlake i to 😂 Boli ih briga za tim, oni onaj dio posmatraju kao sto, lupam, fizioterapeuti posmatraju kost hahaha. Mislim sa vremenom, inace bi postali neki manijaci od tolike kolicine... hahaha 😂
A jesmo danas lijene sve za pisanje, izgleda svi u nekim "poslovima" 😋😋😋😋
Ivylee prekrasna busica, bas lijrpa zaokruzena 😍😍
Mi danas cijeli dan okolo, kupanje kave picigin i boćanje 🤣 cudi me da se niste puno raspisale vec sam mislila da ce me docekat 10str za citat
Vikend je, ulijenile smo se 😋😋😋
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ja danas nadjem dobru ponudu za kolica koja bih htela,a muz ne da da se kupe kao rano je jos🤦♀️
Aaaa 😩
To get the code: Tap and
Mene nekako glava boli i sva sam nikakva danas... Nista nisam radila, ali bas nista... Nisam ni rucak spremila, muz me odveo na pizzu... On je sad isao u nocnu a ja samaaaaa 🙄😕
Vidim da nisam samo ja danas "spora".. pravi mali ljenjivac sam i nervozna citav dan. Nocas mi se pokvaruo frizider i sve iz ledenice se otopilo. Pop***ila sam najranije jutros pa sam takva cijeli dan 😤
Ivylee prezgodna si. Super!
A sta se tice dlaka.. vosak, vosak i samo vosak vec..10ak godina. A i nakon prvog poroda sam oguglala na to "sto oni vide i ne vide". Kad ti dode u vizitu 5 doktora i 20 studenata i zavire ti ispod plahte vise nemas srama, haha 😅
Pokusavala sam ujutro objaviti,ali mrtav mi internet.
Otisli smo na sajam i najvise me zivciraju roditelji koji vuku za sobom klince koji vriste jer su zedni,gladni ili ne mogu hodati.
Na kraju smo uzeli Bibliju iz 1922.g za osam eura. Dosli kuci i vrijedi oko 80 e najmanje😂
Nakon sajma otisli malo po ducanima i sad ne osjecam noge. Bas me bole. Malac mi drugu noc za redom neda spavati normlano. Udara po rebrima i spavam po pola sata. Majka kaze da sam i ja takva bila i da joj je cesto trbuh bio na jednu stranu. Vidim na koga mi je beba 😂
Jos prije spavanja jedna setnja od 20 minuta i bacam se u krevet.
Par njih mi je reko da se sto vise krecem jer ce mi tako biti laksi porod.
Dobro jutro žene 😀 Evo mene, budna od 05:40..pa i kokoške mi zavide 😂😂.
Možda bi se i vratila spavati da iznad glave na zidu nisam uočila škorpiona koji se koprca u paukovoj mreži. Promatrala sam ih najprije 10 min kako se igraju, onda ih oboje pokupila metlom. Tj. natjerala sam muža da se rasteže. Što je to jednom dvometrašu 😋😋.
Sad jedem. Glad samo takva. Ja jedina budna. Kasnije u 10 ću jedina spavati😆.
I tako. Jučer sam se opet srela sa negativnim uvjerenjima i netraženim savjetima od ljudi. Just chose to ignore them. I unfollovala sam dvije stranice sa pitanjima majki trtaroša, ja sam si dovoljna😆.
Dok ne rodim neću opet tako nešto čitati.
Sad sam opet u fazi trudnoće kad me nekad obuzmu strahovi oko bebona i njegova zdravlja. To je valjda normalno.Ali evo, lupa, pa je mama odmah happy. Čak i kad me šusne u mjehur kao da je teniska loptica 😂😂😂.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutro 😀
ja spavala do 7h divim se sama sebi 😂
Kod mene su strahovi opet isto počeli prošli tjedan. Evo npr pročitala sam da kofein loše utječe pa sam se uplašila jer ja pijem dvije male kave dnevno, volim i imam niski tlak pa paše. I onda sam cijelo popodnw googlala o tome, majmunica 😠
Jučer sam par puta zaredom saginjala se nespretno i cucnula još nespretnije i tek onda panika i strahovi ajme meni 😏😏 treba mi ukinut internet i točka!
živcira me taj strah i stres, jadno moje dijete 😂😂 nek bude na ćaću smirena 😂😂
Eni bolje iskoristit ako si nasla dobru ponudu, tj nekakav dobar popust za kolica jer svaka usteda je bitna s obzirom koliko toga treba kupit 😊 stisni ga jos malo 😉
Nunii kompletic je premeden 😍😍
I mi dosta secemo, pogotovo sad dok nista ne treniram, fali mi, a i kazu da sto si aktivnija da ce bit poslije lakse 😁
Mob mi broji korakr i km i bas sam vidila od prekjucer imam skoro 11km 🤣😁
Ana istina bolje ignorirat negatovne ljude, i maknut se od te negativnosti opcenito, jos smo sad duplo osjetljive pa ti samo to fali da ti unisti dan..
I ja se probudih u 5 za wc i nisam mogla nekih sat vremena zaspat i legnem se na bok a mali udara i na lijevoj i desnoj str kao da se rasteze 🤣🤣 okrenem se na dr bok ista stvar 😂 bas me nasmijava
danas nam je puni tjedan pa se slikamo. veliki smo. sjedim već na plaži i uživam dok još nema ljudi. čitam knjigu i baš si punim baterije 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji