Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    08. Veljača 2018. 17:47

Tea, kad sam post poslala odmah mi je palo na pamet da nikad ne znas tko moze biti kraj tebe... steta da si zene medusobno ne pomognu, vec otezaju sve... 🤔 

url=https://lilypie.com]

• Ninanix
    08. Veljača 2018. 19:14

Tea0801

Ninanix

Tea pa i ja sam rodila u puli 😂 kako se nismo susrele,u kojoj sobi si bila?
    Meni je porod isto prosao super nisam ni osjetila malu zahvaljujuci epiduralnoj u deset minuta sam ju rodila tiskala par puta i izasla mala ramona :D
    Meni je bila neka smeda mlada babica a super je cura svaka joj cast i sestrama koje su bile dolje u radaoni ona mlada sta je bila kapa do poda ❤❤😇 i danas je bila u smjeni kad su otpustili mene i malu kazem vam cura je stvarno super :) :) samo ona plava sestra sta je bila je neka kako bi se reklo preko ku**a radila…mene je bas bila rasplakala…

Ja sam rodila u nedjelju u 23.23h i danas sam puštena kuci. Bila sam sama u sobi 6.

Ja sam.rodila u 20.54 isto u nedjelju ja u 8 bila
    E sto se nismo vidjele hehe

• Ninanix
    08. Veljača 2018. 19:18

Tea0801

Orangina

Super ste prosle cure, bas mi je drago, i to jos u Puli, neznam zasto ali ta bolnica nije bila na dobrom glasu medu mojim frendicama. Zivjela sam u Istri i ja bi morala tamo da sam rodila u Hr. Jesu bar zavrsili gradnju? 😁

Inace trudnice kako se osjecate?

Moje iskreno misljenje-rodilište je staro, sobe su zastarjele, a wc-i mogu slobodno reci da su derutni, ALI sve je cisto, osoblje se trudi, od cistacica i kuharica, pa do doktora. Ljusi rade najbolje sta mogu u tim uvjetima. Mislim da ce nova bolnica biti zenama automatski bolja jer ce sve bolje izgledati. Ja smatram da nije vazna fasada i dali je tuš novi, nego da te osoblje gleda kao čovjeka. Ja nisam dozivjela ništa lošega u 2 poroda u Pulskoj bolnici…

Slazem se s teom :)
    Ja nisam imala neka dobra iskustva inace u pulskoj bolnici ali sad je bilo okej ove sestre sta su bile svaka im cast,je da je to sve staro i bog zna kakvo ali mislim.da ti bude pumo lakse kad se neko lepo odnosi prema tebi 

• Ninanix
    08. Veljača 2018. 19:25

Mene da si htio nisi mogo fulaat u cjeloj pulskoj bolnici,mislim da sam bila jedina mama sa ljubičasto-rozom kosom 😂😂😂 vidio si me iz aviona i sestre su me zezale da nije da sam neprimjetna
    Ja sam u sobi bila s curom i stvarno je super cura bila mi smo se raspricale,uzivale di ces bolju cimericu :D jos smo uspjele nazicati cigaru dok nam nasi nisu donjeli pa smo ujutro za doručak fino pus pauzu uzele :D sve u svemu ovo iskustvo u pulsjoj bolnici je bilo sasvim okej osim mozda one plave sestre kad mi je nekako nervozno dosla pa rekla da si djete neznam nahranit...mislim.normalno da neznam helouu rodila san pred dva dana neznam di sam sta sam,ide teze svima prve dane,ova druga mi je rekla da je sve to normalno trebamo se i ja i ona priviknut al mislim da mi ne treba sad nitko solit pamet tako...

-Tea-
    08. Veljača 2018. 20:59

Ninanix

Mene da si htio nisi mogo fulaat u cjeloj pulskoj bolnici,mislim da sam bila jedina mama sa ljubičasto-rozom kosom 😂😂😂 vidio si me iz aviona i sestre su me zezale da nije da sam neprimjetna
    Ja sam u sobi bila s curom i stvarno je super cura bila mi smo se raspricale,uzivale di ces bolju cimericu :D jos smo uspjele nazicati cigaru dok nam nasi nisu donjeli pa smo ujutro za doručak fino pus pauzu uzele :D sve u svemu ovo iskustvo u pulsjoj bolnici je bilo sasvim okej osim mozda one plave sestre kad mi je nekako nervozno dosla pa rekla da si djete neznam nahranit…mislim.normalno da neznam helouu rodila san pred dva dana neznam di sam sta sam,ide teze svima prve dane,ova druga mi je rekla da je sve to normalno trebamo se i ja i ona priviknut al mislim da mi ne treba sad nitko solit pamet tako…

Aaaaa, sad znam koja si ti mama… :) Ja sam bila poslije tebe na pregledu sa malim za ici doma. Crvena duga kosa… Pitala sam te dali ti treba pomoc za ustati sa kauca kad su te zvali da ides pedijatru…

• Frau_Mund6
    08. Veljača 2018. 22:00

Hahaha ovo je vrh!!! 😂😂😂😂😂

dea32
    08. Veljača 2018. 22:32

Frau_Mund6

Hahaha ovo je vrh!!! 😂😂😂😂😂

Hahahhahah bas! 

• Mirjanos
    09. Veljača 2018. 00:03

Tea i Nina hahahahahha

• Mirjanos
    09. Veljača 2018. 00:06

Frau tako cemo i mi...mi smo terminuse😂. hehehe u koju bolnicu ides?

• Ninanix
    09. Veljača 2018. 00:06

Tea0801

Ninanix

Ja sam u sobi bila s curom i stvarno je super cura bila mi smo se raspricale,uzivale di ces bolju cimericu :D jos smo uspjele nazicati cigaru dok nam nasi nisu donjeli pa smo ujutro za doručak fino pus pauzu uzele :D sve u svemu ovo iskustvo u pulsjoj bolnici je bilo sasvim okej osim mozda one plave sestre kad mi je nekako nervozno dosla pa rekla da si djete neznam nahranit…mislim.normalno da neznam helouu rodila san pred dva dana neznam di sam sta sam,ide teze svima prve dane,ova druga mi je rekla da je sve to normalno trebamo se i ja i ona priviknut al mislim da mi ne treba sad nitko solit pamet tako…

Aaaaa, sad znam koja si ti mama… :) Ja sam bila poslije tebe na pregledu sa malim za ici doma. Crvena duga kosa… Pitala sam te dali ti treba pomoc za ustati sa kauca kad su te zvali da ides pedijatru…

Eee pada vidjele smo se mi onda :D kako je svjet nsli vidis ti to hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.