27.01.u 02.57h (jutros) ugledali smo pisulina, cekali smo toliko dugo nase iznenadenje, slatku tajnu ❤
Porod je prosao brzo (za prvorotku) bez droga i epi, malo su me recnuli jer glavurdina nije htjela proci, ipak decko ima 4440g uhhh! 😅😅
Oprostite nisam u toku tko je sve rodio, cestitam svima, kad se malo oporavim procitati cu zadnje stranice….
Ajmeeee draga, jutros sam mislila na tebe, vidim ne javljaš nam se sigurno se nešto dešava.
Čestitamooooo, sve najljepše želimo bebici, a tebi mamice brzi oporavak Svaka čast na brzom porodu.
Meni je inace minimum 20 dag cokolade na dan normalno pojesti, i ovisnik sam o raznim bombonima, al otkad to ne jedem, RefluSTAT pomaze protiv zgaravice. Ako jedem cokolade, bombone i slicno, ni on vise ne pomaze…
Jedini sta mogu jesti bez posljedica su oni bebi piškoti(keksi za tiramisu). Tako da ja sam se odrekla svega do poroda… Sad bar spavam po noci… Rađe potrpit krizu slatkisa nego one paklene požare od želuca do usta…
Meni sve jušno izaziva. Mliječno posebno. Kava. Sačuvaj bože nešto s paradajzom. Ali da, i obična crna čokolada ubije. Mliječna čak i ne toliko. Moram jesti sve suho inače mi ključa u želucu do točke da povratim kiselinu. Kada jedem suho onda danima ne mogu na wc. Ma kažem, ovo je zadnja trudnoća pa makar morala koristiti deseg kontracepcija ili biti u celibatu do kraja života.
Mala me pošteno izbubala večeras. Pravo u pupak s unutrašnje strane, i to do boli.
Orangina cestitam na velikom decku i sve najbolje, brz oporavak zelim.. vidi se da su bebe zimske, dobro su se opremile kilicama za prebrodit zimu. Ili su za to krivi blagdani?
Orangina cestitam na velikom decku i sve najbolje, brz oporavak zelim.. vidi se da su bebe zimske, dobro su se opremile kilicama za prebrodit zimu. Ili su za to krivi blagdani?
Nemam ti pojma,moja cura se rodila sa 3800 i 56 duga,dobila 7kg u trudnoci u 38+1tt, isto tako i starija,zimska je beba bila u 39+2tt 3850 i 55 duga. Sa starijom su mi fulali procjenu,pa sam se iznenadila na porodu,a sad su mo stalno govorili da bi mogla biti izmedju 3800 i 4000 i pogodili su,tako da sam bila spremna😀
Isto sam i u prvoj trudnoci dobila 7,5kg. Sve mi ode u bebu,ali se poslije nadebljam strasno🤔😐, mozda bude imala srece vise ovaj put😆😆😆😆
Isto sam i u prvoj trudnoci dobila 7,5kg. Sve mi ode u bebu,ali se poslije nadebljam strasno🤔😐, mozda bude imala srece vise ovaj put😆😆😆😆
Ja dobila u prvoj 11 kg, sve islo u trbuh, zimski malac se rodio sa 2970, ja kuci iz bolnice otisla 8 kg laksa…
Sad u drugoj isto +11 kg, sve u trbuhu, procjena dr. je da ce biti 3000-3300 g.. opet sitni malac! :)
url=https://lilypie.com]
Teddy bear, tvoje bebe su bas dugacke bile za novorodencad 😊 55-56 cm! Jeste i vi visoki ili? Imam dve frendice, seke, ona visa je rodila sitnicku curku, iako ranije.. ali ni sad nije velika sa 2 god. A seka koja je sitna, rodila je malog oko 4500g, velikog, da je vec sa pol godine nosio robicu za god dana 😉 bio je presladak kao velika beba celavica, stalno nasmijan 😉
url=https://lilypie.com]
Teddy bear, tvoje bebe su bas dugacke bile za novorodencad 😊 55-56 cm! Jeste i vi visoki ili? Imam dve frendice, seke, ona visa je rodila sitnicku curku, iako ranije.. ali ni sad nije velika sa 2 god. A seka koja je sitna, rodila je malog oko 4500g, velikog, da je vec sa pol godine nosio robicu za god dana 😉 bio je presladak kao velika beba celavica, stalno nasmijan 😉
Ja sam visoka 176 a muz 185😀
@Dazi drago mi je da curica napreduje i da ste dobro 😘
@Mlada mama jesu ti rekli da nosis steznik nakon carskog? Neznam dali je to obavezno. Meni je sestricna dobila bruh nakon carskog jer ga nije imala+previse je bebu nanasala. Svu srecu vam zelim!
@Pixii eto i mi docekali temu za zimske bebice hehe! Kakva je to podloga bila u Lidlu?
@Dijana cestitam vam, sve najbolje! Dobrodosao mali David ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji