Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    27. Siječanj 2018. 11:06

MamaTroje

A jedem, ne mogu se suzdržati. To mi je slaba točka.

Meni je inace minimum 20 dag cokolade na dan normalno pojesti, i ovisnik sam o raznim bombonima, al otkad to ne jedem, RefluSTAT pomaze protiv zgaravice. Ako jedem cokolade, bombone i slicno, ni on vise ne pomaze…
    Jedini sta mogu jesti bez posljedica su oni bebi piškoti(keksi za tiramisu). Tako da ja sam se odrekla svega do poroda… Sad bar spavam po noci… Rađe potrpit krizu slatkisa nego one paklene požare od želuca do usta…

url=https://lilypie.com]

Orangina
    27. Siječanj 2018. 13:21

27.01.u 02.57h (jutros) ugledali smo pisulina, cekali smo toliko dugo nase iznenadenje, slatku tajnu ❤ 
    Porod je prosao brzo (za prvorotku) bez droga i epi, malo su me recnuli jer glavurdina nije htjela proci, ipak decko ima 4440g uhhh! 😅😅

Oprostite nisam u toku tko je sve rodio, cestitam svima, kad se malo oporavim procitati cu zadnje stranice....

27. Siječanj 2018. 13:47

Ajmeeeeee draga cestitke!!!!! Dobro nam dosao pisolino hehe
    Mama tebi sto brzi i laksi oporavak zelim 😄😄😘😘😘😘😍😍😍

-Tea-
    27. Siječanj 2018. 13:56

Orangina

27.01.u 02.57h (jutros) ugledali smo pisulina, cekali smo toliko dugo nase iznenadenje, slatku tajnu ❤
    Porod je prosao brzo (za prvorotku) bez droga i epi, malo su me recnuli jer glavurdina nije htjela proci, ipak decko ima 4440g uhhh! 😅😅

Oprostite nisam u toku tko je sve rodio, cestitam svima, kad se malo oporavim procitati cu zadnje stranice….

Cestitkeeee!!!! Bome,lijepi komad deckica!!! :) :) :) Jos jednom-cestitke mami(i brz oporavak) i tati!!! A bebacu-puuno zdravlja, srece!!!!!

• Aymee
    27. Siječanj 2018. 14:01

Orangina

Oprostite nisam u toku tko je sve rodio, cestitam svima, kad se malo oporavim procitati cu zadnje stranice….

Opa draga, svaka cast na pisolincu, neka nama njih. Cestitke od nas!

Aymee

MamaTroje
    27. Siječanj 2018. 14:04

Lijepe čestitke orangina. :)

• Frau_Mund6
    27. Siječanj 2018. 14:15

Orangina, cestitam!!! Ipak je deckic 😉 nekako je robiva vukla na to..  a bogami  si dobro izgurala malok rekordera 😁 mislim da je in za sad najveci u grupi 😍 kako ste ga nazvali? Brzo nam se oporavi 😙

Teddy Bear
    27. Siječanj 2018. 14:58

Dijana221

Evo da vam javim da je 23.01. u 16:40 stigao i David, 3520g/52cm 💙

Dijana221

Evo da vam javim da je 23.01. u 16:40 stigao i David, 3520g/52cm 💙

Cestitke od svega srca😙

Teddy Bear
    27. Siječanj 2018. 15:00

Radosna055

Pozdrav svima 😉
    Konacno je rodjena moja djevojcica, 3650g i 54cm!
    Cestitke mamicama i sretno ostalim trudnicama 😎

Bravo za mamu i bebicu😙

Teddy Bear
    27. Siječanj 2018. 15:02

Orangina

Ma bravo za velikog decka😘. Mami brz oporavak zelimo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI