27.01.u 02.57h (jutros) ugledali smo pisulina, cekali smo toliko dugo nase iznenadenje, slatku tajnu ❤
Porod je prosao brzo (za prvorotku) bez droga i epi, malo su me recnuli jer glavurdina nije htjela proci, ipak decko ima 4440g uhhh! 😅😅
Oprostite nisam u toku tko je sve rodio, cestitam svima, kad se malo oporavim procitati cu zadnje stranice....
Ajmeeeeee draga cestitke!!!!! Dobro nam dosao pisolino hehe
Mama tebi sto brzi i laksi oporavak zelim 😄😄😘😘😘😘😍😍😍
27.01.u 02.57h (jutros) ugledali smo pisulina, cekali smo toliko dugo nase iznenadenje, slatku tajnu ❤
Porod je prosao brzo (za prvorotku) bez droga i epi, malo su me recnuli jer glavurdina nije htjela proci, ipak decko ima 4440g uhhh! 😅😅
Oprostite nisam u toku tko je sve rodio, cestitam svima, kad se malo oporavim procitati cu zadnje stranice….
Cestitkeeee!!!! Bome,lijepi komad deckica!!! :) :) :) Jos jednom-cestitke mami(i brz oporavak) i tati!!! A bebacu-puuno zdravlja, srece!!!!!
url=https://lilypie.com]
Oprostite nisam u toku tko je sve rodio, cestitam svima, kad se malo oporavim procitati cu zadnje stranice….
Opa draga, svaka cast na pisolincu, neka nama njih. Cestitke od nas!
Aymee
Orangina, cestitam!!! Ipak je deckic 😉 nekako je robiva vukla na to.. a bogami si dobro izgurala malok rekordera 😁 mislim da je in za sad najveci u grupi 😍 kako ste ga nazvali? Brzo nam se oporavi 😙
url=https://lilypie.com]
Evo da vam javim da je 23.01. u 16:40 stigao i David, 3520g/52cm 💙
Evo da vam javim da je 23.01. u 16:40 stigao i David, 3520g/52cm 💙
Cestitke od svega srca😙
Pozdrav svima 😉
Konacno je rodjena moja djevojcica, 3650g i 54cm!
Cestitke mamicama i sretno ostalim trudnicama 😎
Bravo za mamu i bebicu😙
Ma bravo za velikog decka😘. Mami brz oporavak zelimo
Pozdrav svima 😉
Konacno je rodjena moja djevojcica, 3650g i 54cm!
Cestitke mamicama i sretno ostalim trudnicama 😎
Čestitamoooo Radosna. Bome velika curka, sve najljepše želimo bebici, a tebi mama brz oporavak
Sortiraj odgovore
Najstariji