Zimske mame koje su rodile :
Dea32– Noa - 01.12.2017
Ninaleonita86– curica – 05.12.2017
Elena 288- Luka -18.12.2017
Dalmatinka– Anastazija – 30.12.2017
Dazi– Alin – 03.01.2018
Aymee- Aleksandar - 06.01.2018.
Neo- Denis - 12.01.2018
Teddy- Lucia - 17.01.2018.
Pixii- curica - 17.01.2018.
Marijana07 - Jan - 19.01.2018.
Mlada mama - Mihael - 20.01.2018
Dijana 221 - David - 23.01.2018
Evo mene s pregleda 😊 sve ok, beba je 2400 g, taman kolika treba biti 😍 veli ginicka da cemo vidjet kaj vele u bolnici, ali da mi je secer ok, i da nema straha 😊 skinula sam jos 1 kg, sad sam na +5, ajde bar nesto dobr9 od tog secera 😁
Bravo za bebicu, samo neka napreduje, a super i za tebe, baš si dobila malo kg, odlično
Frau, super za bebu i bravo za doktoricu. Nisu tvoje vrijednosti secera uzasno lose da te toliko plase i stvaraju ti stres.. I tebi se termin opako priblizio
Ja sam u prvoj trudnoci dobila 5 kg, mj dana iza poroda bila 5 kg manje nego prije trudnoce..
Ja sam pod zadnje isto ujutro imala energije i onda bi, sto je dan vise odmicao i meni energija padala.. Po novi grcevi, zatezanja trbuha, hodocascenja na wc i nemogucnost namjestanja u adekvatan polozaj..
Meni je zadnjih dana bas tesko. Umorno se osjećam, slabo spavam, skoro nikako. Navecer se tako iscrpljeno osjećam da nemam snage ni zasto. Bas kako dani prolaze sve mi je teze.
Ni ja ne spavam, ali najviše zbog sindroma nemirnih nogu, a magnezij ne smijem.
Tako sam se sad nakljukala reflustata i riže, i žgaravica malo jenjava. Prije dvije godine mi je bilo isto pa sam sretna dočekala da me pošalje u rađaonu na inducirani iako nisam imala gotovo nikakve trudove. Lako pregrmit par sati bola ako to znači da nema više žgaravice. Samo se pitam kako je onima koji boluju od gastritisa i čira. Ne bih bila na njihovom mjestu.
Pozdrav svima 😉
Konacno je rodjena moja djevojcica, 3650g i 54cm!
Cestitke mamicama i sretno ostalim trudnicama 😎
Pozdrav svima 😉
Cestitam i sve najbolje zelim. Brz oporavak.
Ove godine nesto puno velikih i dugackih beba
Evo da vam javim da je 23.01. u 16:40 stigao i David, 3520g/52cm 💙
Cestitam!!! 😄 Brz oporavak ti zelim i svu srecu!! ❤️
Pozdrav svima 😉
Cestitke!! Sve najljepse vam zelim! 😄
Ni ja ne spavam, ali najviše zbog sindroma nemirnih nogu, a magnezij ne smijem.
Tako sam se sad nakljukala reflustata i riže, i žgaravica malo jenjava. Prije dvije godine mi je bilo isto pa sam sretna dočekala da me pošalje u rađaonu na inducirani iako nisam imala gotovo nikakve trudove. Lako pregrmit par sati bola ako to znači da nema više žgaravice.Samo se pitam kako je onima koji boluju od gastritisa i čira. Ne bih bila na njihovom mjestu.
Zasto ne smijes magnezij?
Ja inace imam kronicni gastritis, ali jednostavno pazim kaj jedem i nije tako strasno:))) tu i tamo Gastal i ok je. (nadam se da nece biti gore sada kada sam rekla da nije strasno) hehehehhe
Sortiraj odgovore
Najstariji