Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mlada mama 😀
    25. Siječanj 2018. 22:10

Hip_Hopsica

Mlada mama čestitam i Mihaelu želim dobrodošlicu. Ako se smije znati zakaj si išla na carski?
    A kaj se depiliranja tiče, evo ja sam danas po prvi put išla na brazilsku depilaciju šečernom vatom (izaziva najmanje iritacije). Za sada stvarno nema nikakve iritacije. Zadnji put sam to doma pokušavala s britvicom. Trajalo je sat vremena, ubila sam se s pozama i ogledalom i naravno to loše napravila i još se uspjela i porezati…😅

Imala sam caraski prije godinu ipol + sam u ovoj trudnoci pokupila neku strasnu migrenu zbog koje sam i bila zaprimljena u bolnicu dan  prije poroda (migrena trajala tad vec 7dana)pa  se je doktor odlucio na hitan carski rez..jer terapija koju sam smjela uzimat u trudnoci nije pomagala vise ...nisu me se usudili stavit pod opcu vec spiralnu jer je anesteziolog rekao da postoji sansa da se ne probudim.tako da sve u svemu bilo je strasno ali je sve dobro zavrsilo .i ja i Miha smo dobro,vec smo uhvatili ritam.on se budi na cicu svaka 3h ,na kilazi dobiva puno(u bolnici je preko noci dobivao po 100g),stariji braco nam pomaze .ja sutra idem vaditi konce.rez me vise upoce ne boli,kao da nisam rodila uopce.malo krvarim zbog dojenja tj samo dok dojim.mlijeka ima sasvim dovoljno za Mihu...patronozna je mislila da ce mi se upaliti obe cice ako se ne izdajam ali eto pogrjesila je hvala bogu 😊 sutra nam dolazi patronozna opet pa cemo imati vaganje .

-Tea-
    25. Siječanj 2018. 22:19

Frau_Mund6

Tea, meni se cinilo da je to s kolicima komplucirano, i da ce mi zmazat cijelu kucu… pa je odluka da ih imam pred vratima, a da u stanu koristim ovu lezaljku/hranilicu koja je do 3 god.. pa kao ipak sam malo ustedila 😁

Je, u pravu si… Ja zivim na selu i svaki put prije nego ulazimo u kucu imamo detaljno pranje kotaca od kolica… Jer svaka setnja u najvecem broju slucajeva zavrsi voznjom preko kakice neke od nasih zivotinjica, a imamo ih stvarno puno… I kad je kisno vrijeme bude i blata…  Tako da to je velika mana… 

url=https://lilypie.com]

Mela
    25. Siječanj 2018. 23:06

Dazi

Pozdrav za sve vas cure. Cekamo vase bebice
    Kako ste? Kako su bebice u bazencicima?
    Mi smo super, imale smo jucer vaganje, i lijepo napreduje cura moja. Sada ima 3760kg.
    I dalje smo na nan formuli. I pocela sam joj davati malo vode, zlicicu,dvije. Pedijatrica mi je rekla da joj dajem 60ml, iako na kutiji pise 90ml. Pa joj nekada dam 60, nekada 90 ovisi kako trazi. U zadnja dva dana sve vise hoce 90ml. Danas je bas malo nervozna, evo od 15h je budna. I njoj je kakica cvrsca i manje puta kaki, ali to je tako kad je na formuli.

Pozdrav draga, mi smo dobro. Još uvijek smo 2 u1 , a ova naša mrvica namjerava još da uživa u bazenčiću .
    Odlično za curku, samo neka napreduje jer to je najvažnije. Kako si ti, jesi se oporavila?  Šaljemo puse za vas dvije 

Mela
    25. Siječanj 2018. 23:10

Tea0801

Aymee

Tea0801

Evo, ja sam ipak jutros odlucila pripremiti robicu,pa sam ju oprala i stavila susiti… Danas sam bas u akciji, metem, peglam, perem, cistim. A zadnjih 5 dana sam samo spremala rucak/veceru, one sitnice koje se mora i radila sta je trebalo oko malog… Nista mi se nije dalo. Danas me bas krenulo pa da iskoristim dok traje!!! :) :) :)

Tea, da neces ti za dan, dva u radjaonu? Mene manija uhvatila par dana ranije..

a lako lako da cu…danas 39+1, beba je spremna u polozaju kako treba… ja cekaaam!! :) :) :)
    a i sa prvim sam 2 dana prije okrenula kucu naopako! :)

Uh dobro si... Ja sam baš umorna i teško se osjećam. Samo bih spavala 

Mela
    25. Siječanj 2018. 23:15

• Aymee
    26. Siječanj 2018. 04:27

neo

Aymee

Pozdrav cure..

Ja sam se uspjesno depilirala cijelu trudnocu pa me nisu dirali za porod. Trbuh mi nije bio tako veliki pa bi naizmjence cucnula pa dizala jednu pa drugu nogu na rub kade, 🤣 Nije bilo lose..

Mi smo vec par dana na AD, papa kad je gladan, pedijatrica rekla da samo pazimo da prodje makar 2, 2 i pol sata izmedju obroka a u medjuvremenu malo prokuhane vode na zlicicu. Dobro napreduje pa nemam razloga za brigu i kad povrati. Zna puno povratiti jer je mali hlapljivac i voli se zraka nagutati, 😆 A voli se i kupati i biti gol, 🤣 Ujutro malo vise povrati a navecer je vrijeme kakanja, 🤣

Kako mu dajes obroke? Kolko u razmacima i koju kolicinu? I kolko mu dajes vode? Moj je sad malo smanjio kakanje od kada ubacujem vise ad-a i cvrsce je.

Dajem mu na zahtjev jer je jos mali. Doduse, bude to na 2 i pol sata a u medjuvremenu par gutljaja vode. A dam mu 100 kako pise na kutiji pa eventualno jos jednu turu manje ako je gladan.. 

Aymee

• Frau_Mund6
    26. Siječanj 2018. 09:35

Dazi, super!! Bas napreduje 😊 sad kad usvoji papanje izrast ce u pravi curetak 😘
    Mlada mama, odlicno za rez i cice 😊 jel to znaci da se uopce ne izdajas? Mene svi uvjerevaju da se izdakanje obavezno bez obzira koliko beba vuce... bravo za bracu!!!  Preslatko mi je to kad odma zauzmu odraslu funkciju 😉
    Tea, moj dragi se protivio svi ti cudesima, kao i svaki muski, ali uspjela sam navuci na svoje... zadovoljna sam sa svim sto sam nabavila. Mislila sam na prakticnost. 
    Mela, 🤣🤣🤣🤣 nadam se da nevemo do toga doci... iako se trudnica na slici dobro drzi 😁

• Frau_Mund6
    26. Siječanj 2018. 09:48

Aymee tek sad vidim vrijeme kad si nam se javila 😄 maleni nabija ritam od malih nogu 😁

-Tea-
    26. Siječanj 2018. 09:57

Frau_Mund6

Tea, moj dragi se protivio svi ti cudesima, kao i svaki muski, ali uspjela sam navuci na svoje… zadovoljna sam sa svim sto sam nabavila. Mislila sam na prakticnost.

Moj dragi je rekao radi sta hoces, samo da mogu hodat po kuci bez da slomim nogu! 

Mela
    26. Siječanj 2018. 10:30

@ Frau, nadamo se  Sretni danas na pregledu i da sve bude uredu. 
    @ Tea, Hahahhah dobro je i rekao!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.