Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    24. Siječanj 2018. 18:39

Ma i ja sve na pamet i po opipu… Al evo-zadnji put rijesim ja to i nakon sat vremena mrcvarenja izadjem iz tuša, i pobjedonosno kazem dragom da sam uspjela, on mi kaze,ajde da vidim… Ja sva happy, konacno uspjela, a on mi kaze-ma sorry, nemoj se ljutit, al izgledas ko ocerupana kokos! Umrla sam od smijeha!!!!! Onda sam uzela ogledalo i stvarno sam imala sta vidit… a uvjerena da je sve uspjelo!
    Zato vas i pitam kakvo je kod vas stanje… 

url=https://lilypie.com]

Mela
    24. Siječanj 2018. 18:40

Mlada mama 😀

Rodila sam 😀😀😀 20.01. Carskim rezom ,sve proslo uredu,i vec jucer pusteni doma
    Mihael se rodio u podne ,3030g i 49cm

Čestitammmmmoooooo!!! Dobro nam došao Mihael. Mama brz oporavak želimo!

Mela
    24. Siječanj 2018. 18:43

Zimske mame koje su rodile :

Dea32– Noa - 01.12.2017
    Ninaleonita86– curica – 05.12.2017
    Elena 288- Luka -18.12.2017
    Dalmatinka– Anastazija – 30.12.2017
    Dazi– Alin – 03.01.2018
    Aymee- Aleksandar - 06.01.2018.
    Neo- Denis - 12.01.2018
    Teddy- Lucia - 17.01.2018.
    Pixii- curica - 17.01.2018.
    Marijana07 - Jan - 19.01.2018. 
    Mlada mama - Mihael - 20.01.2018 

Mela
    24. Siječanj 2018. 18:50

Tea0801

Drage cure, imam pitanje… Ako mislite da nije primjereno, nemojte odgovarati…
    Kako se borite sa depilacijom intimnih podrucja s obzirom na trbuh??? Ja sam se u prvoj trudnoci bez problema do zadnjeg dana depilirala, ali sada mi je poceo smetati trbuh… Neidem ni inace kozmeticarkama, pa nebih ni sada, ali nebih htjela da budem ko ocerupana kokos s obzirom da ne vidim bas sta radim vise…

Kod nas užasna borba  Jedino mogu uz pomoć ogledala, ali i to je presmješno. Brijem se jedno 10 minuta, pa pauza, pa opet tako u krug, a sve ukupno traje jedno sat vremena 

Hip_Hopsica
    24. Siječanj 2018. 19:39

Mlada mama čestitam i Mihaelu želim dobrodošlicu. Ako se smije znati zakaj si išla na carski?
    A kaj se depiliranja tiče, evo ja sam danas po prvi put išla na brazilsku depilaciju šečernom vatom (izaziva najmanje iritacije). Za sada stvarno nema nikakve iritacije. Zadnji put sam to doma pokušavala s britvicom. Trajalo je sat vremena, ubila sam se s pozama i ogledalom i naravno to loše napravila i još se uspjela i porezati...😅

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

-Tea-
    24. Siječanj 2018. 19:46

Hip_Hopsica

A kaj se depiliranja tiče, evo ja sam danas po prvi put išla na brazilsku depilaciju šečernom vatom (izaziva najmanje iritacije). Za sada stvarno nema nikakve iritacije. Zadnji put sam to doma pokušavala s britvicom. Trajalo je sat vremena, ubila sam se s pozama i ogledalom i naravno to loše napravila i još se uspjela i porezati…😅

Joooj,kad ja se grozim toga da neko prcka po meni…
    Znam da je zilet najgora moguca opcija, ali kad sam nemoguca……  Zato pitam iskustva i skupljam savjete kako da si pomognem… Mada mi se cini da ce dragi to odraditi umjesto mene... 

url=https://lilypie.com]

MamaTroje
    24. Siječanj 2018. 20:42

Ja se brijem napipavanjem. Kad sam došla na porod sestrama je bilo dovoljno obrijano. To ionako radim samo zbog njih. Kad sve završi opet ću pustit kuštravicu. Tko će se još s tim maltretirati.

Mela
    24. Siječanj 2018. 21:14

MamaTroje
    24. Siječanj 2018. 21:41

Zbog tog u principu treba vladat protočnost. Mlijeko kako ulazi, tako izlazi. Piške i kake svako malo, i u jednakim intervalima traže jesti. 

dea32
    24. Siječanj 2018. 21:45

MamaTroje

Zbog tog u principu treba vladat protočnost. Mlijeko kako ulazi, tako izlazi. Piške i kake svako malo, i u jednakim intervalima traže jesti.

Istina. Iako moj mali trazi papat vise nego sto izbaci.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.