Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    24. Siječanj 2018. 23:07

@ Dea neka samo ruča, zadovoljna beba, zadovoljna mama.
    @ Teddy, super ste vi uspostavili ritam u hranjenju. Uzivajte u vašoj ljubavi i sreći. 

• Frau_Mund6
    25. Siječanj 2018. 09:50

Jutro cure, jeste se raspisale 😊
    Meni je sutre pregled! Danas imam depilaciju 🤔 koja kao i vama traje i traje... meni je to najlakse s britvicom, nis ne vidim ali odradim pa kak izgleda, izgleda 🤣🤣🤣🤣
    Dragi obicno provjeri... nadam se da ce biti doma lad cu se spremat za bolnicu..  rekla mi je frendica da ne dramim oko toga, obicno te tam srede kao nikad do sad 😁 osim toga nagledali su se svakakvih suma 😁

url=https://lilypie.com]

MamaTroje
    25. Siječanj 2018. 10:31

Ne znam što mi je jutros bilo kada sam odlučila popiti bijelu kavu. Žgaravica ne prestaje.  
    Nisam još ništa ni jela, a trebala bih se nakljukati rižom. 

-Tea-
    25. Siječanj 2018. 11:38

Frau_Mund6

Jutro cure, jeste se raspisale 😊
    Meni je sutre pregled! Danas imam depilaciju 🤔 koja kao i vama traje i traje… meni je to najlakse s britvicom, nis ne vidim ali odradim pa kak izgleda, izgleda 🤣🤣🤣🤣
    Dragi obicno provjeri… nadam se da ce biti doma lad cu se spremat za bolnicu.. rekla mi je frendica da ne dramim oko toga, obicno te tam srede kao nikad do sad 😁 osim toga nagledali su se svakakvih suma 😁

Sretno sutra i javi nam se!! :)
    Da, brizne babice i ginekolozi… Nagledaju se stvarno svega i svacega..

• Aymee
    25. Siječanj 2018. 12:26

Pozdrav cure.. 

Ja sam se uspjesno depilirala cijelu trudnocu pa me nisu dirali za porod. Trbuh mi nije bio tako veliki pa bi naizmjence cucnula pa dizala jednu pa drugu nogu na rub kade, 🤣 Nije bilo lose.. 

Mi smo vec par dana na AD, papa kad je gladan, pedijatrica rekla da samo pazimo da prodje makar 2, 2 i pol sata izmedju obroka a u medjuvremenu malo prokuhane vode na zlicicu. Dobro napreduje pa nemam razloga za brigu i kad povrati. Zna puno povratiti jer je mali hlapljivac i voli se zraka nagutati, 😆 A voli se i kupati i biti gol, 🤣 Ujutro malo vise povrati a navecer je vrijeme kakanja, 🤣

Aymee

• Frau_Mund6
    25. Siječanj 2018. 13:11

Aymee ❤ nek malac raste!!! To je najbitnije 😙
    Meni je jutros stigla prostirka za igru, odusevljena sam, super izgleda i odrzava se krpom. Ima protuklizne kockice i torbu za spremanje. Bas sam zadovoljna 😁

-Tea-
    25. Siječanj 2018. 13:34

Evo, ja sam ipak jutros odlucila pripremiti robicu,pa sam ju oprala i stavila susiti… Danas sam bas u akciji, metem, peglam, perem, cistim. A zadnjih 5 dana sam samo spremala rucak/veceru, one sitnice koje se mora  i radila sta je trebalo oko malog… Nista mi se nije dalo. Danas me bas krenulo pa da iskoristim dok traje!!! :) :) :)

• Aymee
    25. Siječanj 2018. 13:47

Tea0801

Evo, ja sam ipak jutros odlucila pripremiti robicu,pa sam ju oprala i stavila susiti… Danas sam bas u akciji, metem, peglam, perem, cistim. A zadnjih 5 dana sam samo spremala rucak/veceru, one sitnice koje se mora i radila sta je trebalo oko malog… Nista mi se nije dalo. Danas me bas krenulo pa da iskoristim dok traje!!! :) :) :)

Tea, da neces ti za dan, dva u radjaonu? Mene manija uhvatila par dana ranije..

Aymee

• Aymee
    25. Siječanj 2018. 13:49

Frau_Mund6

Aymee ❤ nek malac raste!!! To je najbitnije 😙
    Meni je jutros stigla prostirka za igru, odusevljena sam, super izgleda i odrzava se krpom. Ima protuklizne kockice i torbu za spremanje. Bas sam zadovoljna 😁

Da, draga jako sam sretna i ponosna na svoju buhtlicu lijepu.. Iako je najbolji kad spava, 😂

Aymee

-Tea-
    25. Siječanj 2018. 13:50

Aymee

Tea0801

Evo, ja sam ipak jutros odlucila pripremiti robicu,pa sam ju oprala i stavila susiti… Danas sam bas u akciji, metem, peglam, perem, cistim. A zadnjih 5 dana sam samo spremala rucak/veceru, one sitnice koje se mora i radila sta je trebalo oko malog… Nista mi se nije dalo. Danas me bas krenulo pa da iskoristim dok traje!!! :) :) :)

Tea, da neces ti za dan, dva u radjaonu? Mene manija uhvatila par dana ranije..

a lako lako da cu…danas 39+1, beba je spremna u polozaju kako treba… ja cekaaam!! :) :) :)
    a i sa prvim sam 2 dana prije okrenula kucu naopako! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.