Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Siječanj 2018. 14:42

MamaTroje

To testiranje rade standardno još od prije. Uzimali su uzorak iz pete i za moje prvo i za drugo dijete. I još patronažna dođe uzet uzorak za nešto treće. Al cjepivo koje rodilištu primi ne ide za te rijetke autoimune bolesti nego za tuberkolozu.

Nego, bila opet u dm-u. Dobila sam kupone i neke kreme. Od pelena ni p. Kad se to onda dobiva?

Kad se beba rodi se ode s otpusnim i dm karticom i onda se dobije. 
    Neo javljaj nam stanje hehhe
    Mirjanos ne znam jesam li ti pdg, vidim da si napissla kako je, tek sad kad je Dalmatinka odgovorila. Pa iskreno, zasada Bogu dragom hvala je super. Nije tesko. Jedan savjet, kada dojite, u jednom podoju dajte jednu cicu, pa u drugom drugu. Ja kako joj tako dajem, spava po 3 sata i jede i 45min, bas sam prezadovoljna. To mi je patronazna savjetovala jer kaze da na pocetku bude vise vodenasto mlijeko,a sto se vise cica da dolazi ono pravo, i onda ako se mijenjaju cice beba se zasiti vodenastog dijela i onda nije to to. I evo ni cice, Bogu hvala ne bole otkad tako radim. 
    Mi smo jucee imale vaganje, izasla je u petak iz bolnice sa 3270kg, a jucer je imala 3500kg :D
    I za procjenu, tocno su mi je procijenili. Rekli su 3600kg, i rodila se 3580kg :)

neo
    09. Siječanj 2018. 14:49

Teddy Bear

neo

Cure,meni nocas ispao sluzni cep….
    Barem mi je izgledalo da je to to po onome kaj sam citala.

Opa Neo, pa i kod tebe mozemo brzo bebicu ocekivati. Jesi isla na pregled?

Nisam,bila sam jucer i samo prst otvorena. Idem u cetvrtak opet na ctg samo.

url=https://lilypie.com]

neo
    09. Siječanj 2018. 14:50

Tea0801

Neo, meni je ispadao taj cep u cetvrtak u dijelovima, a rodila u petak navecer! :) Ali mi je dr.napomenula da od ispadanja cepa do poroda moze proci par sati,ali i 3 tjedna! Prati i ostale simptome!

Frajla-hvala ti puno, odmah zovem da mi donesu to iz grada… To mi je zadnja nada…

A za sada se jos nista ne dogada...vidit cemo

09. Siječanj 2018. 15:36

Frau_Mund6

Hm a cijepili su je u bolnici iako nemaju nalaze?

Prva cjepiva je dobila u bolnici. Ne traze nikakva pristajanja na cjepivo

09. Siječanj 2018. 15:37

Tea0801

Frau-ovako je bilo z 2 mj.2017. kad san rodila: kad je mali imao 3 dana cijepili za BCG bez ikakvog testiranja. A za ovo sta govori Dalmatinka, morala sam s malim u bolnicu kad je imao 10 dana da mu izvade krv iz pete, i onda se to salje u ZG na analizu. To je provjera dali dijete ima jednu od ove 2 bolesti:fenilketonuriju ihipotireozu.

Nezz jel to to jer ona je meni nabrojila vise tog al ja san bila totalna koma uopce nisan zapantila

09. Siječanj 2018. 15:41

Dazi

MamaTroje

To testiranje rade standardno još od prije. Uzimali su uzorak iz pete i za moje prvo i za drugo dijete. I još patronažna dođe uzet uzorak za nešto treće. Al cjepivo koje rodilištu primi ne ide za te rijetke autoimune bolesti nego za tuberkolozu.

Nego, bila opet u dm-u. Dobila sam kupone i neke kreme. Od pelena ni p. Kad se to onda dobiva?

Mirjanos ne znam jesam li ti pdg, vidim da si napissla kako je, tek sad kad je Dalmatinka odgovorila. Pa iskreno, zasada Bogu dragom hvala je super. Nije tesko. Jedan savjet, kada dojite, u jednom podoju dajte jednu cicu, pa u drugom drugu. Ja kako joj tako dajem, spava po 3 sata i jede i 45min, bas sam prezadovoljna. To mi je patronazna savjetovala jer kaze da na pocetku bude vise vodenasto mlijeko,a sto se vise cica da dolazi ono pravo, i onda ako se mijenjaju cice beba se zasiti vodenastog dijela i onda nije to to. I evo ni cice, Bogu hvala ne bole otkad tako radim.
    Mi smo jucee imale vaganje, izasla je u petak iz bolnice sa 3270kg, a jucer je imala 3500kg :D
    I za procjenu, tocno su mi je procijenili. Rekli su 3600kg, i rodila se 3580kg :)

Ja isto dojim jednu pa u drugom podoju drugu :)
    Kako vi znate da je beba dovoljno uzela? Ja san je sad drzala 20 min na sisi..sama je izbacila..i dala san joj dohrane 30 ml (inace pije 60, ali danas nije tila vise od 30ml)
    Nadan se da cu uskoro moc izbacit dohranu i da ce bit iskljucivo na sisi 😍🤗😊

• Mirjanos
    09. Siječanj 2018. 15:51

Dalmatinka, ovo s dolascima ekipe (samopozvanim) to je bas smijesno. To je klasika za manja mjesta. Pricao mi je frend kako se njegova sestra preselila u kucu u manje mjesto...pa im je susjed uletio dok su popodne....malo se mazili 😂😂

Dazi, super da je sve ok. Ovo za cicu jednu pa drugu zapamtim!

Ja sam u nedjelju opet krvaruckala.... slala sam doktoru slike pa me umirio... da je to malo i da ne trebam nista poduzimati. 
    Danas sam ju osjetila kako se mice i lupa pa sam mirnija, sretnija☺

-Tea-
    09. Siječanj 2018. 16:27

Mirjanos

Dalmatinka, ovo s dolascima ekipe (samopozvanim) to je bas smijesno. To je klasika za manja mjesta. Pricao mi je frend kako se njegova sestra preselila u kucu u manje mjesto…pa im je susjed uletio dok su popodne….malo se mazili 😂😂

Ha ha ha…… Ja zivim na selu, i znam kako je to. Tu imace nema zakljucavanja vrata, dodje kad god tko hoce, kuca i ulazi bez da kazes slobodno… Al kod mene toga nema… Imam dvije njemacke doge pred vratima(to su bebe i maze za popizdit, ali jedan ima 60 a jedna 50 kg)pa ljudi ne dolaze bez najave. Ili dodju s autom,pa trube da netko izadje iz kuce! 

09. Siječanj 2018. 16:27

Mirjanos

Dalmatinka, ovo s dolascima ekipe (samopozvanim) to je bas smijesno. To je klasika za manja mjesta. Pricao mi je frend kako se njegova sestra preselila u kucu u manje mjesto…pa im je susjed uletio dok su popodne….malo se mazili 😂😂

Dazi, super da je sve ok. Ovo za cicu jednu pa drugu zapamtim!

Ja sam u nedjelju opet krvaruckala…. slala sam doktoru slike pa me umirio… da je to malo i da ne trebam nista poduzimati.
    Danas sam ju osjetila kako se mice i lupa pa sam mirnija, sretnija☺

Ma ono sve su blizi ljudi al ne razmisljaju da mi sad triba mir. Da triban uspostavit neki ritam sa ditetom..da mi je svaki minut isplaniran..
    Nego gledaju samo sebe, jer njima je gust sad doc vidit nju.. daj ono... pocela san bas bit gruba i odbivat svih

09. Siječanj 2018. 17:15

Dalmatinkaa

Dazi

MamaTroje

Ja isto dojim jednu pa u drugom podoju drugu :)
    Kako vi znate da je beba dovoljno uzela? Ja san je sad drzala 20 min na sisi..sama je izbacila..i dala san joj dohrane 30 ml (inace pije 60, ali danas nije tila vise od 30ml)
    Nadan se da cu uskoro moc izbacit dohranu i da ce bit iskljucivo na sisi 😍🤗😊

Pa iskreno ne znam, mislim da uzme dosta jer lijepo pajki i lijepo mi je dobila na tezini. A kad mi izbaci cicu, ju podignem za mi podrigne, i onda joj opet ponudim i uvijek hoce onda jos. Pa kad je opet izbaci, cekam malo da vidim je li to samo pauza za odmor ili stvarno nece vise i uglavnom bude pauza samo. Tako da zna biti na cici i papati i po 50minuta, a zna biti i po 10, 15,20 vise puta i slicno. Pa cak i kad mi bljucne i izbaci, pustim je da podrigne, odmori pa je ponudim opet 
    Ja sam joj dvije noci dala dohranu i jednu noc je popila 30, a drugu 60ml.iskreno niti ne znam koliko ml je za bebice nase dosta. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.