Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    13. Siječanj 2016. 13:05

Nama je patronazna na potpori dojenja rekla da bebe koje doje,netrebaju nista piti uz siku ali bebe na ad-u da bi trebale, jer budu zedne i to im valjda nadoknadi tekucinu.
    a sad,kako i sto dati,znat ce mamice koje vec koriste ad. :* ♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Ines24
    13. Siječanj 2016. 13:27

Nas malo zeza dojenje, sinoć joj je sestra dobro ugurala bradavicu u usta pa se uspjela najesti i poslije toga muku mucimo, nikako joj sama u ležećem položaju ne mogu bradavicu dobro staviti ili ju ona odbije, počne plakati i mahati rukama...

Mrkvica2
    13. Siječanj 2016. 13:56

Ines trazi pomoc dokle god ne uspijes sama, to im je posao neka ti pokazu da naucis da poslje nema problema.

Pinkypik
    13. Siječanj 2016. 13:59

Čestitke Ines i Sonja na bebi curkama! 🎉🎇🎊
    Sad počnite čitati ovu temu ispočetka pa ćete znati što vam slijedi 😊
    Lady, bravo! Odličan uspjeh! 🎉 😄
    MaliV, Mrkvice, Lillany, pridružujem vam se za kavicu 😁 (mislim da smo si blizu - britanac i sl...)
    Mi smo sad došli doma iz šetnje, napokon smo i mi bili malo vani na suncu. 😎

Pinkypik
    13. Siječanj 2016. 14:04

Malidebeli, slušaj Renatu!! 😉 Možeš ti to. Dojenje boli i nema uvijek puno mlijeka, a nekad pak ima previše pa opet boli...Probaj još malo. Najvažnije je što odlučiš u sebi.
    Lady, pazi ako imaš baš pravi herpes da ne ljubiš bebu da ju ne zaraziš. Njima to može biti jako opasno.

lillany
    13. Siječanj 2016. 14:15

MaliV trebalo bi davati dodatnu tekucinu. Preferirana je prokuhana voda ali moze i malo csja. Na zlicicu.
    Ja imam dojam da na zlicicu ne popije nista pa mi koristimo flasicu. Nije niti neki ljubitelj vode tako da u flasicu dodam 10ml onog caja od komoraca da je prevarim. Takodjer gospodjica ne uziva piti tekucinu sobne temperature pa onda to drzim u termosici.
    Sto se kolicine tice mija popije oko 50ml. 

Bitno je gledati konzistenciju kakice. Ako postane tvrdja pojacaj vodu i obrnuto.

Naanaa2
    13. Siječanj 2016. 14:15

Renata, ova zimska svedska je bila deblja pa sam mu je i stavljala ne samo zato jer je meni bilo prakticnije nego bi mu i vise nogice rasirilo. Ona sa vezicama mi je bila tanka pa mi se nije cinilo kao da bi moglo imati nesto ucinka na kukove. A nisam htjela stavljat dvije tetre, mislila sam da bi mu nekako bilo previse.

MaliV (mislim), da, bebe a ad-u moraju piti tekucine jer je ono teze probavljivo od majcinog. Ja svome dajem od Hippa caj od komoraca.

Malidebeli
    13. Siječanj 2016. 14:17

Hvala vam cure svima,divne ste.puno mi znaci podrška cura koje isto prolaze.ne mogu vjerovati  da me  strucika  od 5 kg  tako baca u ocaj i nesigurnost..htjela bi izrzati, ali kad popapa obje uhvati me panika da ce biti gladan.uvijek mu navečer dam obje cike,ali  po noci se to izregulira.međutim noćas je pojeo kao da je podne. Uspjela sam prije setnje  dati mu samo jednu pa se nadam da će se izregulirati.problem je sto on stalno plače kad je budan (tako da sam ja grozna mama koja je najsretnija kad spava)  tako da nikad ne znam kad je gladan, a kad su napali  nosanci..zapravo ni ne znam da li mu trebam nuditi tu drugu ciku kad bi on za  pola sat opet  kao da ju nisam dala...i kaj onda kod slijedećeg podoja?koju mu dati?oprostite na ovom toku misli...😯

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.