Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lillany
    14. Siječanj 2016. 04:13

Lady moja je bila (nadam se da je gotovo) prehladjenja. Zapravo nije bilo simptoma sto se nosa tice. Odnosno zvucalo je kao uobicajena simfonija zvukova. Ali je bila promukla. I to se vrlo jasno culo. Ispalo je da joj se slijeva preko glasnica. 
    Mislim da nije problem ako ima samo par smrkljica u nosu. To moze biti od suhog zrska.

MaliV
    14. Siječanj 2016. 04:16

Mia jel zaspso? Moj je isto cijeli dan bio boze sacuvaj, ne znam jesu to grcici ili sta, ali on je cijeeeeeli dan vristao da sam mislila da ce mi susjedi pozvati socijalnu. Smirio bi se na 10, 20 minuta max i onda opet i tako cijeli dan.. Jadnicak nije posteno odspavao i napokon zaspao oko ponoci i evo sad se probudio. Sad je samo pitanje da li ce nastaviti spavati ili opet zvrndati.. ja sam premorena

Sonja8
    14. Siječanj 2016. 04:29

Dobro jutro mamice,
    Pitanjce jedno...cura mi je napravila ranicu na lijevoj bradavici, kako da to tretiram da sto prije prodje? Inace, imamo vec jedan dan i 5 sati i volimo cice 😉 i da, jos smo u bolnici, naravno, trebali bi u petak kući.
    Kako su ostale mamice (ne)spavalice?

Mrkvica2
    14. Siječanj 2016. 05:23

Cini se da je jucer bio takav dan.. nasa je cijeli dan kmezava bila i plakala osim kada smo u setnji bile. Prvi puta da je plakala kada smo je kupali i to ne plakala nego vristala.. tolko se jadna umorila da je zaspala prije 10 i evo probudila se prije pola sata. Sad eno u kindacu stenje i prdi, uspavljuje se   Iako moguce da je nama i skok posto ima 9 tjedana.. 

Sonja purelan i tvoje mlijeko mazi na bradavice. Meni je purelan jako pomogao a svoje mlijeko svakako nakon podoja namazi preko i ostavi neka se susi. 

Nas danas popodne ceka pregled kod pedice i cijepimo se.. jos se omisljam ocu li ulaziti u ordinaciju ili da ide samo mm jer eto neznam kako cu to gledati. Uzasava me pomisao igle i njene te male nogice 

lillany
    14. Siječanj 2016. 07:11

Mrkvica mi smo naruceni za tjedan dana i meni je isto vec sada muka koliko me strah tog cjepljenja. Znam da mora i podrzavam cjepljenje ali nekako mi se cini tako mala.

allegrazg
    14. Siječanj 2016. 07:43

Jutro mamice i bebice!
    Nema me dva dana na forumu i imam kaj čitati, baš ste se raspisale.
    Mi smo već dvije noći za redom preskočili jedan nočni obrok i spavamo snom pravednika, nadam se da bu tak i ostalo, još samo da vremenski malo pomaknemo papanje. Ovak papamo oko 20 h, zapajkimo do 22, i više ne papamo u ponoć nego oko 4, 5 ujutro. Bilo bi idealno da papamo u 22h, pa u 6, ali i ovo je napredak.
    Uzv kukova obavili privatno i rekao nam je da je lijevi kukić malo labaviji, pa još mjesec dana trebamo široko povijati i tri puta dnevno pet,šest puta napraviti vježbicu.
    Kaj se dojenja tiče, mislim da smo s tim nažalost pri kraju. Neki dan sam iz obje jedva uspjela izdojiti 10 ml... Ona sirota nacicava i vrišti, a još i ti šeširići...
    Sad idem dalje čitati kaj ste dosad pisale.

allegrazg
    14. Siječanj 2016. 08:14

Lady, meni je od Elevita znala biti tamna stolica, pa ti sigurno i na nju to utječe.
    Curke koje ste imale epiziotomiju, jer vas još žulja rana kada šetate duže ili nakon sjedenja? Mene je očito tih 20 šavova fino sredilo...

Tweety88
    14. Siječanj 2016. 09:11

Ines i Sonja, dobrodosleee ..nadan se da uzivate sa svojim strucama i da oporavak ide dobro..i da se ne opterecujete puno s pocetnim problemcicima hehe 
    Allegrazg, ja san isto imala epiziotomiju, ne znan koliko savova, i bas san jucer primjetila kako me zateze i pecka nakon duzeg stajanja i obavljanja kucanskih poslova ..nadan se da to nece uvik bit tako ..rodila san prije misec i tjedan dana..
    A sta se tice odustajanja od dojenja..jesi li ti vise izdajala ili si bas dojila? Ja san u pocetku vise dojila, sa sesiricima isto, al u zadnje vrime vecinom mu izdojin pa dan na bocicu..jer cesto pozivcani na cici hehe..bilo mi je dosta mlika, al zadnja dva dana mi se dosta smanjilo :/.. Sad mi nije jasno jel to zbog izdajanja ili?? Ako neko iskusniji zna, neka pomaze 
    Inace, moj maci spava od sinoc od 01:30 ..par puta je nesto kenjka ka da ce se probudit, al nikako..oko 6 san mu dala malo bocicu iako nije bio ni oci otvorio i to je sve..sad jos spava haha..cuda se dogadjaju ..inace je zadnja dva dana bas nekako nemiran..nadan se da ce bit bolji sad kad se naspava hehe..
    Iden sad uzivat u kavici i citat temu di su one koje su jos okruglice..iman tamo jos stotinjak stranica zabavnog stiva hahah :)

07.12.2015. A <3

axia
    14. Siječanj 2016. 09:33

Jutro! Nadam se da je bila mirna noc... Nama je tata danas otisao radit, pa smo ga pocastili tulumom nocas... Nosmo spavali do 3. Pa klopa i dreka u 4... Pa u 5... Pau 8.... Zato sad spavamo... Na mami, ofcuorse...
    Raskrvarila mi je bradavicu opet... Kao mali buldog ju je nocas zgrabila i razmahala se glavom. Meznam sto joj je to trebalo znacit. Poslije toga je zaspala. Nadam se da to nije novi nacin uspavljivanja...
    Tweety, mlijeko se stvara pod utjecajem hormona oksitocina, koji se luci zbog kontakra opza na kozu, tj stavljanjem bebe na dojku, tako da je lako moguce da ti se proizvodnja smanjila zbog izdajanja...

Mrkvica2
    14. Siječanj 2016. 09:33

Allegra jeste to privatno na uzv isli ili? A ovo kako ti spava.. nemoj se zaliti to je super, jos ako je tako svaku vecer ti si naspavana mama 

lillany a to je i meni, tako su mali eto ja neznam kako oni srca imaju uopce piknuti ih.. a samo se nadam da mi nece dobiti temperaturu. Javim dojmove danas.

Primjetila sam da ova moja smizla mala vise nevoli lezati jer zeli gledati okolo. Cak se nece nositi nikako drugacije nego uspravno ili avion. Sada vec puuno bolje u viperu izgleda a i njoj se vise svida jer vidi okolo sve.. A u subotu cemo s njom u prvi shopping. Prerasla mi je gotovo svu robicu, pa cak i carape i kapice.. a 62 velicine imam jako malo.

Bas me zanima kakav ce danas dan biti.. ocemo li moci u setnjicu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.