Axia...identicno...upravo spava pola na meni i pola na jastuku za dojenje. Okupalibsmo je cak je pocicala samo 10min i zaspala. Inace, tijekom kupanja vristanje iz petnih zila....I probam ju sad spustiti i budna u roku keks i opet vice.
I jos jedno pitanjce...nisam sigurna da li je prehladena...kise, tu i tamo zakaslje (moglo bi i od sline mozda biti) a nosic nije mokar iako sam danas u lijevoj nosnici vidjela vlaznu smolicu koja je ispala kad je kihnula. Da li da uzmem aspirator i probam? Jos ga nismo koristili.
Lady, mi smo isto tako kihali, samo sam fizioloske stavils, iskihala je to i sad je ok...
Vecer..nadam se da je dan svima koliko toliko mirno proso...
Cure samo strpljenja bebice se mjenjaju...evo ja sam mislila da moj nikada nece bez mene zaspati i da mi popodne nece spavat nikad a evo vec 2 dan spava sam..ok noc nam je postala malo teza al to je kompenzacija izgleda
Dudu mu dajem al ju prihvati samo kad nismo kuci..mali prefriganac
Kako ih vi oblacite za setnju? Mene je strah da ga ja pretoplo obuxem a ujedno me strah smanjiti da ne bi pretanko bilo
Axia, Lady6, slicno je s mojom zadnja 2 dana...nadam se da ce biti bolje :)
Lady ma nije joj nista. Moja kihne bar jednom svaki dan a to sto zakasljuca, pa i ti zakasljes kada nisi bolesna. A i isto sumnjam da jedan balac znaci prehladu. Nije joj zacepljen nosic i jos je iskihala to.
Malidebeli ja sam samo par puta dala obje i to ne radi njene gladi nego da mi otpusti napetost u drugoj. Obicno za podoj dajem jednu pa za drugi drugu osim ako nije proslo dva sata onda dajem istu.
Buffy ja ju samo u onome u cemu je bila doma strpam u skafander. Stavim kapicu, stavim ju u kosaru pokrijem dekicom i stavim onu navlaku od kosare pa je i to jos pokrije a glavica je opet slobodna i na zraku je. Isle smo tako svaki put van i nijednom nije bila cak ni hladnih rukica pa ni obrascica. Dobro su oni zasticeni u kosari, toplije im je nego nama.
Hvala cure...ma nikad nisam vidjela tako malu bebu prehladenu pa pusem i na hladno....zelim vam mirnu noc
Nakon 5 sati pokusaja uspavljivanja, cicanja, bljuckanja, grceva i tako ukrug, nadam se da ce sada zaspati...jos ne spava cvrsto nego nesto cvili i mljacka sto obicno zavrsi budjenjem...😔
Sortiraj odgovore
Najstariji