Lady ja stavim pamprrs pa tetru u obliku pravokutnika pa svedsku pa tek onda body..a svedske imas u baby trgovinama ja sam u magic baby kupils oko 18kn je 1 ja mislim..imas klasicne na vezanje i moderne na cicak..ja sam uzela te najobicnije
Buffy i moja to radi s lijevom od pocetka. Mislim da joj je desna drazi polozaj a i veca mi je i sad i bogatija mlijekom. Na lijevoj mora vise vuci.
Dobila sam zvale na ustima. S cim da ih mazem? Za sad melemom..ali sam citala da ih trebq bas tretirati pa ne znam a cim smijem. I jel mogu malu zarazit? Prije sam ih znala dobit nakon birca (nedovoljno oprane case ili salice) ali se i sama povukla.sad ni ne znam od cega mi.
Dakle, ja mislim da smo mi jučer imali ili skok ili dan pun grčeva. Uglavnom od podne do navečer nije pošteno odspavala u komadu nego je stalno vrištala kao kad ima grčeve i tražila ciku tako da je jela svakih st-dva pomalo, pa malo zaspala pa opet vrištanje i tako do navečer. Na kraju je zaspala s onim termoforom s košticama na trbuhu i u dekici
Lady, ja sam uzela u trgovini koja ima djecje robice. Nemamo bas specijaliziranu, ali mislim da ces u takvim trgovinama svakako naci. Ja sam uglavnom koristila na cicak jer sam uzela deblju, kao zimsku, nekako je malom bolje pristajala i bilo mi je prakticnije. S onom na vezanje bi se samo zapetljala i dok postavim krajeve pa omotam oko njega- komplicirano mi je bilo. I nikad je nisam mogla postaviti cvrsto kao ovu na cicak. Bojala sam se previse zategnuti da ga ne zulja, a onda ako olabavim sve ispada.
Eh, i ja sam prvo sve postavljala pa onda zakopcala body, ali sam vidjela da patronazna stavi jednokratnu, pa zakopca pa ostale pelene pa sam i ja onda tako nastavila. A ova na cicak svedska je bila cvrsta, drzala je sve na mjestu pa nisam ni mijenjala redosljed.
Cestitke novim mamicama🎊🎉🎊🎉. Dobro nam dosle.
I mi smo nocas tulumarili od 3-4.
Malidebeli neodustaj...renata ti je dobro napisala..... Trud ce se isplatiti i kasnije cete uzivati.😘
Mi imamo pelenu na cicak za siroko povijanje koja je vec podsavljena tako da netreba jos tetra obicna. Kupili u babycentru.
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
buffy bebice uvijek imaju jednu dražu odnosno onu koju su si najdraže izabrali, jer je i tebi pretpostavljam lakše stavljati na tu stranu pa odmah klikne od početka i napravi si dobar hvat na bradavici. Pokušavaj i dalje da stimuliraš proizvodnju ili jednostavno varaj , navečer naštelaj da ta ide po noći jer u polusnu sve prihvate
Naanaa, u pravu si prvo ide prvo jednokratna, pa bodi, tetra u prvokutniku pa švedska, u principu što su noge bolje rastegnute to je učinkovitije!
Renata hvala..a ja nju izdajem i dajem mu kad nije previse nervozan sam po sebi.. a navecer ne ide jer on spava cijelu noc tako da ga ne mogu zavarat ...
A sad cu onda ovih par dana sto nam je ostalo do ultrazvuka i ja onda tako povijat... a negdje sam procitala da stavljaju 2 tetre i svedsku ja probala al je on bio nervozan valjda ga je smetalo toliko robe na njemu
Lady ima u ljekarni svasta za herpes, uzmi bilo sta, a bebicu samo nemoj ljubiti oko usta, obraza i tako.. Eventualno u kosicu. Ne bi trebalo prijeci, samo pazi sa cmakanjem
Malidebeli, makar sam i sama odustala., navijam svim srcem da ti ne odustanes, pogotovo jer ti ide, bilo bi bas steta..
Buffy nemam puno iskustva, ali kako sam probala sve, a mali izbirljivac nije htio, mislila sam mozda da je do polozaja, pa probaj ga na tu stranu koju nece staviti u onaj polozaj nogometne lopte, meni je jedino tako htio povuci par puta preko sesirica.
Cure koje ste na ad-u (ili ako netko zna), je li preporucljivo uz ad davati jos vodu ili caj?
Sortiraj odgovore
Najstariji