Axia moja kad mi tako naglo razvuce bradavicu vecinom se napne i isprducka i onda zaspi.. mozda tako i tvoja.
Tweety i moja tako zna u snu kenjkati pa ustanem po sto puta jer mislim eto budenje a kad ono ona spava ko top
Mi se još učimo dojiti, mlijeko dolazi tako da smo danas uspjeli čak dvaput sisati nakon toga zaspe pa ako se brzo probudi probamo sa sisom, ako ne ide dam joj ad, al pojede svega 10-20 ml najviše...
Htjela sam vas pitati kako na početku davati sise kad još mlijeko nije jako nadošlo? Dal za svaki podoj druga ili? Nikako nam ne ide dojenje ležeći, to ćemo učiti kad dođemo kući... Nadam se da nas sutra puštaju, iako je sestra rekla da bi mogli i u subotu jer sam rodila u utorak kasno navečer a prvorotka sam
Jutro cure! 😃
I ja za šetnju oblačim kao Mrkvica.. A ako nije skafander onda medo odjelce i dekica preko.
Jučer popodne je i moj bio aktivan satima i nikako zaspati i onda je bio premoren naravno...Ali je lijepo noćas odspavao (i mi s njim-mm zakasnio na posao hi hi) Začudo nije propišala pelena kao inače a nisam ga htjela presvlačiti da ga ne probudim.
Mislila sam da moj miš dobro spava po noći ali vidim da vaši bebači duže spavaju. Mi papamo u ponoć,oko 3, pa 6 pa 9.
Imamo problem s tom ponoći jer mi se budi u 10 navečer i onda do ponoći tulum. A mi bi išli spavati oko 11.
Kako da mu to pomaknem?
Tweety, daj bebi ciku...
Sonja, bradavica ti je pukla jer se još prilagođava i mora se naviknuti, a možda ti nije dobro namještena na ciki pa nije dobro prihvatila. Mažeš mlijekom i lanolinom prije i poslije papanja.
Ines, neće mlijeko ni nadoći ako daješ ad. Daj rađe ciku,pa makar i praznu pa će beba "pozvati" mljekeco.
A jesam puna savjeta miša mu pišanoga...sorry cure 😘
Pozz, mamice! Mi smo napokon spavali...nikako prvo zaspati do 1 onda je.spavala do 3 cicala jako kratko nekih 5-10min i zaspala i uspjela ju staviti do sebe da mogu i ja spavati i spavale so 6 pa papala opet kratko i onda do pol 10. Meskoljila se kao da ce se razbuditi al sam ju sgisnula uz sebe ili dala pusu ili primila rucicu i smirila se. Iskreno strah me sto spava s nama ali eto jedino tako mogu i ja odspavati
Axia i moja tako ko buldog na cicu al najcesce kad joj kruli u trbuhu ili treba kakiti i onih par dana kad je valjda bio skok je to stalno radila
Pisali smo za sakice u usta...moja je to isprva zbog gladi radila ali sad mislim da joj to pase umjesto dude
Jutro cure.... krecem od tadnjeg cega se sjecam da pise.. sakice u usta i moj stavlja i to sve cesce tako da sumnjam da je gladan.. bar se ja nadam..
takodjer je poceo sliniti...
Moje nacicavanje od 8 navecer do 1 ujutro i dalje traje al me bar onda pusti spavati... samo mi se cini da nigdje necu moc navecer otici od njega
Danas se probudio u 8 presvukla ga jeo i on je lezo i gledo oko sebe valjda ja sam uspjela zaspati opet i to do 10 i ja ga uzmem presvuc mislim si da je je vrijeme da jede opet i on zaspe na stolu za presvlacenje i jos uvijek spava malo se brinem jer od 8 nije jeo al opet si ponavljam u glavi da je gladan bi dao do znanja... mislim da cu se oko te hrane brnuti dok god ne progovori
Sto se izdajanja tice moj je savijet sto cesce izdajati i nakon sto zadnja kap izadje na prazno jos par minuta...
Sto se vitamina tice ja pijem od dietpharma sumece su pa mi je kao cedevita
Ines slazem se s pinky..njima prvih dana ne treba puno hrane sasvim je dovoljan kolostrum koji imas
I buldog bebu imam i ja..javlja se u nocnim satima..
I da ja svom tesko pelene mjenjam nema mira u nogama nikako sve si mislim kako ce biti na platnenim kad krenemo jer jos skupljam
Lady oni sto su stariji skracuju si vrijeme podoja. To je i renata neki dan spomenula bas. Veci su i mogu jace vuci i brze se zasite. Ne brini se ako ona tih 5-10 minuta aktivno vuce. I osim toga ocito se najede kada ti nakon toga bude mirna po 2-3sata.
Ines slazem se sa curama. Ne vidim razloga da dajes ad dok je tako malena. Kolostrum joj je dosta, nama su cak u bolnici rekli ako beba malo lize bradavicu tek toliko da joj nesto izade da se to racuna kao podoj. Oni ti imaju zelucic velicine oraha a sta tu stane skoro nista.. nadoci ce mlijeko samo neka cica beba..
Pozdrav drage moje nikako me moja mišica nije puštala do laptopa hehe
Čitam vas redovno preko moba,ali nažalost ne mogu vam tipkati preko njega..
Sonja i Ines čestitke na bebicama i brz oporavak vam želimmm
lady izgleda da sve ide na bolje, baš mi je drago da si se naspavala
Moja malena se eto već budi, pa moram skratiti pisanje
Uglavnom šampon protiv tjemenice (pjena) od mustele saaavršenstvo, hvala na preporuci..vrijedi svake lipe
ja vitamine nikakve ne pijem, nisam ni u T pila, a sada popijem cedevitu i pijem kraš express, mlijeko i tješim se da mi je to dosta heh
Već dvije noći spavamo u svom krevetiću ( Mrkvica ti si me uvjerila da pokušam), a ne u kolicima, nije bilo hladno pa smo išli pokušati i stvarno lijepo spava, a tokom dana je u kolicima tamo gdje smo i mi, jedino popodne oko 3 stavim ju u sobu pa legnem sa njom.. ja ne pratim baš koliko vremenski spava, jednostavno gledam po tome ako sam se naspavala ja onda znači da lijepo spava hehe.. imamo neki svoj ritam zaspi oko ponoći uglavnom iako ju uspavljujem već od 20 sati,ali ne ide, ili grčevi ili jednostavno nikako da zaspi.. ali ok je to sve..
Cure zanima me oko koliko sati obavljate kupanac? Mi oko 19 sati
I da nakon kupanja mene je užasno strah jesam li ju dobro oprala od kupke, makar imam neku bez sapuna,ali baš me strah...
imala sam još par pitanja,ali od brzine sam se pogubila..
sada gibam eto moje zvrkice
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji