Cure mi imali sou program po noci...
Ona nam se probudila u jedan ujutro i vristala neutjesno...dali joj bocicu,jer nista drugo nije palilo i onda zaspala na meni.Akinem je sa sebe vristi.Opet nakon bocice se primirila i bila budna i dobra do sedam i zaspala na meni do devet.Maknem je sa sebe vristi.Dobila bocicu i sad opet spaava na meni...Svw me strah apustit ju..Ne znam jel to mogu biti grčevi ili ju zelucic muci
Allegra uh zvuci grozno. Nama se jednom desilo da je provukla koncic u nogavici medju prstice i zateglo se. I obda je vristala 10 minuta dok je nismo skinuli i skuzili sto je. Tako da je kod mene redovna procedura cim krene plakat a ne znam zasto skidaj je. Kako je ona egzibicionist i voli gologuzit to je jos i smiri.
U sred noci nije bas uobicajeno vrijeme za grceve. A i sa sest tjedana je vec pomalo ispala iz termina za pocetak (ne da nije nemoguce to se samo ja nadam)Je li skupljala nogice prema trbuhu?
Tyna, mi se budimo svaka 2-3sata. Izmedu toga popanje, kakanje, motanje, pa spavanac...
Hvala,draga...i ja se nadam. Bojim se da ce gubiti na kilazi jer malo pocica samo pa zaspi pa place pa se igra i tako u krug...a prije je dosta pocicala pa zaspala pa jos al tako dva tri puta i onda bi na duze zaspala
Nego...jeste vi nastavile piti prenatal...ja recimo elevit? Ja nisam al sam dobilavsavjete da bi bilo dobro nastaviti tak da cu ja od danas pocet
Dobar dan drage moje i dobrodošla tetka
Mi smo se jučer prvi puta kupali, bojala sam se vrištanja ili sl,ali je fino uživala, brzinski i nespretno smo to obavili,ali svaki put će biti sve bolje što koristite kod kupanja? ja samo kapnem par kapi njenog ulja, miriši mi sva i mekana je,ali je ne bih tako sa uljem svaki put, mislila sam jednom tako, pa jednom sa kamilicom...
Sinoć smo zaspali tek oko 1, jednostavno mišica nije htjela spavati bez mame, pa sam legla sa njom i spavala je do 5, obavili šta treba, probudila se već u 6 malo posisala i spavala do 10, tako da je mama fino odmorna naapokon
o ljetovanju ne razmišljamo, ali ćemo vjerovatno kod mm krizmanog kuma u Rogoznicu (zaljubila sam se u to mjesto), a inače more ne volim
Tyna kad je moja bila toliko stara spavala je tijekom noći slično kao i vaš,ako ne i manje...
moja svekrva je rekla da je mm kao beba bio anđeo, samo spavao i jeo prvih 6mj, a onda je postalo veselo, tako da svašta možemo i bilo kada očekivati
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mi ne planiramo jos.ljetovanje mada imamo vikendicu ali uvjeti u njoj nisu za malu bebu tako da mislim da ni necemo ici
Pepita, super...sad ste lijepo obadvije odmorne i spremne za nove pobjede
Sortiraj odgovore
Najstariji