Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    06. Siječanj 2016. 23:00

Ja i mm smo probali polizati zlicicu iza d3 i iza espumisana da vidimo zasto face slaze.  D3 gorke i odvratne i mi smo face slagali  a espumisan banana banana.

@JustSmile@
    06. Siječanj 2016. 23:26

Mi kupili elasticnu maramu,pa sada ceka momka da nam dodje i da se nosamo.pogledala sam puuno videa i nekako mi najbolji onaj prsa uz prsa,kao zabica da bude(neznam tocno kako se zove),kazu da tako moze od rodjenja.vezala sam i sebe i muza i jos uvijek se malo popetljam u 5m dugoj marami ali svaki puta se cini sve lakse i lakse.
    lako meni sada pricat,bas me zanima sto ce praksa sa malisom pokazati i hoce li mu se uopce svidjeti.ja se iskreno nadam da hoce,bas mi ga je zelja tako nosati, Pogotovo kazu da se smire tako isto najbrze.

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

LinaKarolina
    07. Siječanj 2016. 09:07

Jutro mamice 

Sto se tice D3 kapi mi smo imali grceve od njih pa smo ih izbacili.
    Prvi puta kada smo mu bili dali poceo je vristati i nismo ga mogli smiriti..nismo sumnjali u kapi.
    Sutradan se ponovilo isto.
    Treci dan rekoh ajmo probati opet dati i on opet pocne neutjesno plakati i grciti se.
    Plivitove d3 inace znaju biti teske za bebin zelucic ali to ne znaci da ce svaka bebica na njega reagirati.
    Uzeli smo zatim Biogaine protectis d3 sa probiotikom i tu nije bilo problema.
    Tek kada smo uveli krutu hranu vratili smo se na Plivitove kapi.
    Ali i same ce te primjetiti da bebici nesto ne odgovara.

Sto se marame tice nama nije koristila jer je beban od pocetka bio velik a to je zbilja za malene bebice koje ne lome leda.

lillany
    07. Siječanj 2016. 09:16

Lina dakle ne umisljam si ja da je ona prevelika za maramu. Pa nadam se da ce joj se svidjeti kada bude mogla u neki drugi polozaj.

Inace to je elasticna marama iz mullera na vezanje 250kn. Najslicnija mai taiu ali nema onu slikicu naprijed.

Mrkvica2
    07. Siječanj 2016. 11:07

lillany a vidis mogla bii to probati jer u to moze odma.. ona je tu negdje oko 5 kila pa to mislim nije strasno.. a i onda bi mogle u setnje na snijeg. Jel komplicirana za smotati?

gagicamamica
    07. Siječanj 2016. 11:09

Jutro vam svima! Nadam se da je iza vas mirna noc. 
    Nama ova bila ok. 

S obzirom na zimu i temp.vani sto vi mislite kad bi s malcem mogla malo van? Mislila sam danas ga iznijeti na 5 min.bar malo...postupno da se navikava. 
    Jos vani vedro i suncano...bas nas mami van. 😊

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

lillany
    07. Siječanj 2016. 11:14

Mrkvica ma skroz je jednostavno za smotati. Jedini trebas paziti da na kraju zavezes ambulantni cvor a ne bablji. Jedan se pod opterecenjem zateze a drugi razvezuje. Problem je sto je i moja sada blizu pet kila i ja nemam pojma kako bi je uvalila u tu faltu. Pogotovo dok je budna i mlatara. Mislim da cu probat na mm u danas. On je ipak duzi od mene pa mozda bude lakse.

LinaKarolina
    07. Siječanj 2016. 11:33

Meni je slatko vidjeti bebice u maramama ali obicno to budu majusne od 3-4 tjedna ili bebice od 4-5 mjeseci koje vec drze glavicu ali su sitnije i mirnije. A mi kada budemo za setnju vani ce jos biti hladno za to ili ce moj malac vec napucati 7kg i narasti 15-20 cm k'o ovaj sada 
    Onda mi to zbilja izgleda smijesno.

Gagice  slobodno ga malo iznesi..ubundas ga k'o malog medu i nemas brige 

Mrkvica2
    07. Siječanj 2016. 12:13

lillany bas sam ti htjela reci zasto ne probas na muzu on je visi i veci pa bi njemu moglo biti lakse.
    Ja bi ju prvenstveno uzela jer je mala jos premala za bilo koju drugu nosiljku a da cekam da napuni 4 mj mi je dugo.. jos ak se nastavi sugavo vrijeme za kolica onda komontno mozemo cijelu zimu biti u kuci 

Gagica mozes ali nemoj dugo. Mali po malo da se navikne.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.