Ja i mm smo probali polizati zlicicu iza d3 i iza espumisana da vidimo zasto face slaze. D3 gorke i odvratne i mi smo face slagali a espumisan banana banana.
Mi kupili elasticnu maramu,pa sada ceka momka da nam dodje i da se nosamo.pogledala sam puuno videa i nekako mi najbolji onaj prsa uz prsa,kao zabica da bude(neznam tocno kako se zove),kazu da tako moze od rodjenja.vezala sam i sebe i muza i jos uvijek se malo popetljam u 5m dugoj marami ali svaki puta se cini sve lakse i lakse.
lako meni sada pricat,bas me zanima sto ce praksa sa malisom pokazati i hoce li mu se uopce svidjeti.ja se iskreno nadam da hoce,bas mi ga je zelja tako nosati, Pogotovo kazu da se smire tako isto najbrze.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Jutro mamice
Sto se tice D3 kapi mi smo imali grceve od njih pa smo ih izbacili.
Prvi puta kada smo mu bili dali poceo je vristati i nismo ga mogli smiriti..nismo sumnjali u kapi.
Sutradan se ponovilo isto.
Treci dan rekoh ajmo probati opet dati i on opet pocne neutjesno plakati i grciti se.
Plivitove d3 inace znaju biti teske za bebin zelucic ali to ne znaci da ce svaka bebica na njega reagirati.
Uzeli smo zatim Biogaine protectis d3 sa probiotikom i tu nije bilo problema.
Tek kada smo uveli krutu hranu vratili smo se na Plivitove kapi.
Ali i same ce te primjetiti da bebici nesto ne odgovara.
Sto se marame tice nama nije koristila jer je beban od pocetka bio velik a to je zbilja za malene bebice koje ne lome leda.
Lina dakle ne umisljam si ja da je ona prevelika za maramu. Pa nadam se da ce joj se svidjeti kada bude mogla u neki drugi polozaj.
Inace to je elasticna marama iz mullera na vezanje 250kn. Najslicnija mai taiu ali nema onu slikicu naprijed.
lillany a vidis mogla bii to probati jer u to moze odma.. ona je tu negdje oko 5 kila pa to mislim nije strasno.. a i onda bi mogle u setnje na snijeg. Jel komplicirana za smotati?
Jutro vam svima! Nadam se da je iza vas mirna noc.
Nama ova bila ok.
S obzirom na zimu i temp.vani sto vi mislite kad bi s malcem mogla malo van? Mislila sam danas ga iznijeti na 5 min.bar malo...postupno da se navikava.
Jos vani vedro i suncano...bas nas mami van. 😊
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Mrkvica ma skroz je jednostavno za smotati. Jedini trebas paziti da na kraju zavezes ambulantni cvor a ne bablji. Jedan se pod opterecenjem zateze a drugi razvezuje. Problem je sto je i moja sada blizu pet kila i ja nemam pojma kako bi je uvalila u tu faltu. Pogotovo dok je budna i mlatara. Mislim da cu probat na mm u danas. On je ipak duzi od mene pa mozda bude lakse.
Meni je slatko vidjeti bebice u maramama ali obicno to budu majusne od 3-4 tjedna ili bebice od 4-5 mjeseci koje vec drze glavicu ali su sitnije i mirnije. A mi kada budemo za setnju vani ce jos biti hladno za to ili ce moj malac vec napucati 7kg i narasti 15-20 cm k'o ovaj sada
Onda mi to zbilja izgleda smijesno.
Gagice slobodno ga malo iznesi..ubundas ga k'o malog medu i nemas brige
lillany bas sam ti htjela reci zasto ne probas na muzu on je visi i veci pa bi njemu moglo biti lakse.
Ja bi ju prvenstveno uzela jer je mala jos premala za bilo koju drugu nosiljku a da cekam da napuni 4 mj mi je dugo.. jos ak se nastavi sugavo vrijeme za kolica onda komontno mozemo cijelu zimu biti u kuci
Gagica mozes ali nemoj dugo. Mali po malo da se navikne.
Sortiraj odgovore
Najstariji