Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkypik
    06. Siječanj 2016. 16:33

Zaboravila sam se pohvaliti!
    Sinoć smo se 1. put okupali u kadici! 😁  Skinuli smo prljavštinu staru mjesec i dva dana 😜
    Uživao je ko malo prase, ušutio i sve nas zapišao, nabacio filozofsku facu i samo gledao uokolo. Otkrio je i da ima pišu...primio i čuva ha ha 😊

Pepita2109
    06. Siječanj 2016. 17:22

lady probaj sa 5 pa vidi, dva tri dana, ak joj bude nešto sama smanji na 2 kapi...
    lillany odličan opis... 
    MaliV hahaha a nije sad to nešto da mi je najbitnije hahah,ali da mi fali druženje sa mužem fali, nekak sam sada samo mama, a meni fali da budem i žena hahah 
    axia mislim da si ti mama duda kao buffy i ja.. a to za dizanje,ajme meni je to mama radila, čim bi oči otvorila ili ispustila glasić, dođi baaki hahahah ali sam ju puštala jer je 350km udaljena, ima još doma dječicu za koju se treba brinuti pa tko zna kad će ju opet vidjeti osim na slikama.. nemoj dati da ju odmah dižu, jer ćeš najebati najviše ti naravno, ja sad to pokušavam ispraviti neka joj pričaju i sl. a na ruke kada baš zaplače... ja da svoju dignem na svako kme bila bi mi na rukama 0-24 hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    06. Siječanj 2016. 17:23

Pinky hahahahaha a miš mali

Mene je malo strah prvog kupanja heh

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

axia
    06. Siječanj 2016. 17:50

Pepita, neka te ne bude strah. Ja sam se bijala, na kraju je mala uzivala kao ribica...
    I hvala na dijagnozi... Draze mi je to nego da je nesto ozbiljnije...

MaliV
    06. Siječanj 2016. 18:01

Axia slikica je 😍😍😍

Pinky super je to vama islo, a decko ko decko 😄 Slatkis mali ☺️

Tyna24
    06. Siječanj 2016. 18:41

mame, jedno pitanje... kak riješavate kad morate u dućan itd? mi baš razgovaramo, morali bi kupiti pločice jer uređujemo svoj kat, a nemam pojma kak nek to izvedemo... niti je vrijeme za kolica, da ga vozimo po dućanu mi je bezveze... u jajetu da ga nosimo po dučanu mi je isto glupo...prijedlozi?

Mrkvica2
    06. Siječanj 2016. 19:02

Buffy mi celicimo potomke 

Inace blago vama koje vise ne nosite uloske, znaci rodila sam druga a jos nosim dnevne.. ovaj usrani smede zuckasti iscjedak me uzasno zajebava. Luda sam vec..

Dillb i moja se mrstila prvih par puta ali sada se vec pomirila sa sudbinom 
    Pinky super za kupanje 

Pepita nemoj se bojati kupanja, jako je jednostavno vjeruj. Patronazna ti pokaze kako ju primiti i drugom rukom ju peres.. stvarno jako jednostavno. Samo savjet ako ju kupas sama neka ti je sve nadohvat ruke i ne okreci bebi leda.. meni je moja tako skoro spala sa masine, vrpoljila se. Mal mi srce nije otkazalo.

Tyna mi cesto idemo u ducan i svaki put ostavimo malu njegovima ili mojima, ili sogorica dode gore i pripazi nam na malu. Nismo ju jos nigdje vodili..

Nasa curka je nemoguca danas.. 
    Placljiva, nervozna, ne spava vise od 15min, visi na cici jako cesto.. neznam koji vrag joj je  nadam se da ce nakon kupanja zaspati ko top.

• buffy
    06. Siječanj 2016. 19:07

Tyna mi smo svog u kolica dio i u trgovinu..ne mozeml ga ostaviti nikome jer je placljiv i duda nam rijetko upali...
    A mog danas muce grcevi bas mi ga je zao... 
    Bebice su vam svima divne predivne profilne slike sve imate 
    A kupanje je stvarno jednostavno iako jos sama to nisam isprobala..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.