Zaboravila sam se pohvaliti!
Sinoć smo se 1. put okupali u kadici! 😁 Skinuli smo prljavštinu staru mjesec i dva dana 😜
Uživao je ko malo prase, ušutio i sve nas zapišao, nabacio filozofsku facu i samo gledao uokolo. Otkrio je i da ima pišu...primio i čuva ha ha 😊
lady probaj sa 5 pa vidi, dva tri dana, ak joj bude nešto sama smanji na 2 kapi...
lillany odličan opis...
MaliV hahaha a nije sad to nešto da mi je najbitnije hahah,ali da mi fali druženje sa mužem fali, nekak sam sada samo mama, a meni fali da budem i žena hahah
axia mislim da si ti mama duda kao buffy i ja.. a to za dizanje,ajme meni je to mama radila, čim bi oči otvorila ili ispustila glasić, dođi baaki hahahah ali sam ju puštala jer je 350km udaljena, ima još doma dječicu za koju se treba brinuti pa tko zna kad će ju opet vidjeti osim na slikama.. nemoj dati da ju odmah dižu, jer ćeš najebati najviše ti naravno, ja sad to pokušavam ispraviti neka joj pričaju i sl. a na ruke kada baš zaplače... ja da svoju dignem na svako kme bila bi mi na rukama 0-24 hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pinky hahahahaha a miš mali
Mene je malo strah prvog kupanja heh
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, neka te ne bude strah. Ja sam se bijala, na kraju je mala uzivala kao ribica...
I hvala na dijagnozi... Draze mi je to nego da je nesto ozbiljnije...
Axia slikica je 😍😍😍
Pinky super je to vama islo, a decko ko decko 😄 Slatkis mali ☺️
mame, jedno pitanje... kak riješavate kad morate u dućan itd? mi baš razgovaramo, morali bi kupiti pločice jer uređujemo svoj kat, a nemam pojma kak nek to izvedemo... niti je vrijeme za kolica, da ga vozimo po dućanu mi je bezveze... u jajetu da ga nosimo po dučanu mi je isto glupo...prijedlozi?
Buffy mi celicimo potomke
Inace blago vama koje vise ne nosite uloske, znaci rodila sam druga a jos nosim dnevne.. ovaj usrani smede zuckasti iscjedak me uzasno zajebava. Luda sam vec..
Dillb i moja se mrstila prvih par puta ali sada se vec pomirila sa sudbinom
Pinky super za kupanje
Pepita nemoj se bojati kupanja, jako je jednostavno vjeruj. Patronazna ti pokaze kako ju primiti i drugom rukom ju peres.. stvarno jako jednostavno. Samo savjet ako ju kupas sama neka ti je sve nadohvat ruke i ne okreci bebi leda.. meni je moja tako skoro spala sa masine, vrpoljila se. Mal mi srce nije otkazalo.
Tyna mi cesto idemo u ducan i svaki put ostavimo malu njegovima ili mojima, ili sogorica dode gore i pripazi nam na malu. Nismo ju jos nigdje vodili..
Nasa curka je nemoguca danas..
Placljiva, nervozna, ne spava vise od 15min, visi na cici jako cesto.. neznam koji vrag joj je nadam se da ce nakon kupanja zaspati ko top.
Tyna mi smo svog u kolica dio i u trgovinu..ne mozeml ga ostaviti nikome jer je placljiv i duda nam rijetko upali...
A mog danas muce grcevi bas mi ga je zao...
Bebice su vam svima divne predivne profilne slike sve imate
A kupanje je stvarno jednostavno iako jos sama to nisam isprobala..
Sortiraj odgovore
Najstariji