Tyna, ne mogu sad naci tablicu od shimmer da vidim otprilike odakle si, ali ako ti sta pomaze, mi narucujemo preko Konzuma online. Dofuraju ti doma, besplatna dostava, ma zakon. Ja inace ne preferiram Konzum i izbjegavala sam ga, ali moram priznati da im je ova usluga vrhunska. Sve dodje lijepo, svjeze, zamrznuto ostane zamrznuto, sve s normalnim rokom trajanja, cak i voce i povrce lijepo proberu, a donesu ti u kutijama koje super sluze i za druge stvari, jako su cvrste. Mi smo bas sinoc narucili, izaberes si termin sam, i doslo nam danas ujutro.
Ne citam s razumijevanjem kad s jednim okom gledam sefa 😁 Tek sad vidim da vi morate u shopping po plocice, mislim da ti tu nisam puno pomogla hahaha 😂 Tako da prepustam iskusnijim mamama, mi jos nismo isli van 😄
MaliV nema veze..hehe ...a mogu ga ja ostaviti svekrvi,al mali jede svakih sat vremena,dojim ga ..taman dođemo u dućan a on bude gladan nisam se izdajala,niti neznam,kad probam nist ne tece.haha ..
axia moja ne voli baš vodu, barem ovako kad ju tuširam
btw beba ti je preeeslatka, pa sve bebice imaju kosu, samo moja ne, tj ima ali ono koliko sam žgaravicu imala dugo očekivala sam da će imat afro frizuru hahah
Mrkvica meni patronažna više ne dolazi, bila zadnje tamo prije Božića, mislim kupala sam ja seku,ali to je bilo tako davno i bila je veća od ove buhtlice
Tyna neku maramu za nošenje??? mislila sam si i ja za po dućanu jer mi se ne da ova kolica plus od dućana hahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita bas spomene maramu. Ima li tko maramu da je koristi. Mi smo kupili onu elasticnu ali ja svog ramba nikako ne mogu ugurati u to. Jednostavno mi se cini prevelikom da bi stala u onaj dojenacki polozaj.
Sad ceka u ormaru vrrijeme kad bude mogla drzati glavicu.
Curke moja ima dudu u ustima već neko vrijeme (20min i više) i izgleda da će tako zaspati, otkriti ću vam tajnu.. palo meni napamet kako bi bilo divno dudu uroniti u čokoladu ili nešto slatko, naravno nisam u čokoladu hahaha, i tako ja gledam bočicu sa sab simplex kapima i one gledaju mene, mala vrišti hoće spavat na sisi a meni dosta toga i ja uzela kapi kapnula samo jednu kap i malo ju razmazala i eto je siše ko luda, čak joj duda ispala bila i ona zabila glavu da ju vrati nazad hahahaha
🙏👸👸🙏❤️
Ja sam mislila uzeti mei tai kada malo poraste. Svida mi se jer se veze a nema kopce a opet nije klasicna marama ni sling. Izlazaka duzih od dva sata nemamo pa eto.. a kolica bi vukla sa sobom, kaj pa ide mm samnom.
Pepita vec sam mislila da si poslusala staru narodnu duda u med super ideja s kapima, meni su ove espumisan super heheh po banani imaju okus i te bas voli.
MaliV hvala budem pogledala
Mrkvica hahaha ne bih se toga sjetila jer ne volim med, i biti će mi najgore nju uvjeravati poslije kako je to finooo,ali hoću jer je zdravo, da je bar mene mama tjerala kad je bilo vrijeme hahah
kakvog su okusa sab nemam pojma,ali mirisa su slatkastog i da može i žličicu bi pojela hahah
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji