Nama se ova pjesmica sviđa (a ima i tekst pa mama može čitati 😉 )
https://youtu.be/GNAP2HwGIAA
A na ovo se svi troje srušimo:
https://youtu.be/s-6tKOQR3Hc
Pinky d3 nesmijes baciti, bebe ga moraju uzimati u prvoj godini zivota.. moze biti da nebude nista a opet nikad neznas..
Iskreno mislim da nije do tih kapi.. jednostavno grcevi se pojavljuju u to neko vrijeme kada se dobiju i kapi. Mozete eventualno probati par dana da ih ne date pa ako vidite promjenu samo promjenite kapi ali ih nastavite davati.
Shimmer neznam zasto ti je patronazna rekla da kupis kada idu na recept..
Dillb sada me jos gore strah tog pregleda.. kad si spomenula papa test i vag pregled i ultrazvuk. Ako nam je seks tako nikako isao i jednostavno nejde kako cu prezivjeti struganje za papu, prste i sondu vag ultrazvuka.. idem u petak valjda cu ziva izaci. Ha s druge strane mozda me procepi
Moja misica evo nakon cijelog dana nespavanja zaspala kada sam ju stavila da malo bude na trbuhu. Ispodrigivala se ko svinjica mala i oduzela se..
Koliko i kako dajete d3 kapi? Meni rekla ujutro prije cice 5kapi pomijesati s par kapi mlijeka. Sutra pocinjemo
Mrkvice, sretno u petak! I ja se toga uzasavam! Misici ocito pase na trbuhu. Kad ju stavljas na trbuh? Moja rijetko....stalno je na cici pa si mislim da joj ne bude zlo
Pozdrav drage moje eto nas sa prve kontrole izašli smo sa 3650grama, a danas izvagano 4550grama
dobili skoro 1kg
i dobili oleovit d3 kapi, ja se već mislila pobuniti da neću plivit,ali nije bilo potrebe hehe
Tyna super za gramiće samo neka tako nastavi
MaliV ma kakvo plakanje draga moja samo ti radi onako kako misliš da je najbolje, jer dojila ili ne dojila ti si najbolja mama svome djetetu
Mrkvica to i meni moja radi,ali moja neće ovu dudu, bili u dm-u pa sam uzela babylove dudicu 0-2mj i puno je manja od mam dude drži fige da prihvati
a to za spavanje možda joj je samo takav dan mišica mala, sigurna sam da ona ne bi tebe namjerno
dillb ajojjjj miš mali mogu misliti kako ti je bilo to slušati
"bojala" sam se spavanja u mraku jer su u bolnici inzistirali na spavanju sa svijetlom, i onda sam eto tako nastavila vjerovajući da se moja malena sada boji mraka..
ja ću vjerovatno u čet-pet zvati ako će raditi,a možda kažem dragom da me i odvede osobno jer ih je na telefon dobiti ono prije ponovo ostanem trudna hahahah pa se nadam da će me već sljedeći tjedan uzet da se i toga rješim...
Pinky ma kakvi zbog mene, ja se prilagođavam njoj i smatram da tako mora biti, imam puno braće i sestara i svaka beba je zaista drugačija, moja je baš posebna, tjera se da bude budna, a ne želi biti sama i ne zna se sama " zabaviti ", i stalno želi da sam kraj nje, mazica a znam koliko im je potreban kvalitetan san i tijekom dana i tijekom noći pa sam zato malo zabrinuta.. ali nadam se da će biti bolje
shimmer i meni je patronažna spomenula kapi ali nije rekla da ih kupim nego da ću ih dobiti na recept..
btw kako dajete te kapi d3? u kombinaciji sa mlijekom ili?
moja voli sab simplex kapi baš fino slisti sve sa žličice i još se oblizuje poslije hahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
mrkvice, bez straha. što smo sve u trudnoći prošle, ni taj pregled neće biti ništa strašno.
ja svog malca uvijek malo "promućkam" prije podrigivanja. znate ono, malo okomito - malo polegnuto - malo u jednu stranu - malo u drugu... pa se prije podrigne, ako ima štogod za podrignuti. inače, podrigujem ga samo kad vidim da je pojeo previše zraka. što da vam pametno kažem... meni je drugo dijete pa sam malo opuštenija... blesava...
lady, ja mu D kapi dajem kad se sjetim... totalno sam bezveze...
Pepita, Sab je sladak pa ga klinci s gustom gutaju. Mom N da dajem cijeli Sab na zlicu on bi slistio. Ali d3 su gorke pa se klinci mrste, ne zele progutat pa znaju i bljucnut. Njih najbolje s mlijekom.
lady koje si kapi dobila? ja oleovit i 2 kapi trebam dati, nije mi rekla ništa koje doba dana bitno da dobije..
🙏👸👸🙏❤️
sad me pepita podsjetila... dječica će vam uhvatiti ritam. i njima je sve novo, trebaju se priviknuti na hrpu stvari (hranjenje, obavljanje nužde, kojekakva premetanja po crijevima, presvlačenje, maženje, uspavljivanje...). doći će sve na svoje, samo imajte strpljenja.
inače, sa prvim djetetom sam naučila - njegov karakter je nesalomljiv. kad bude spreman na nešto - prihvatit će to, silom uvijek odgovara silom. npr. kad sam htjela da spava u kindiću, nije htio. kad sam prestala forsirati, sam je ušao u kindić. i slično.
jedino u što sam se uvjerila je pravilo 3 dana. kad sam ga odvikavala od dojke, prvo uspavljivanje je bilo koma, drugo je bilo loše, a treće je bilo tužno. nakon toga se uspavljivao bez problema. tako da... što god odlučite - dosljedno provoditi 3 dana, 4.-ti dan će sve ići lakše.
Naanaa hvala
dillb ma slažem se sa tobom,ali meni je sada teško samo zbog nje jer vidim koliko se muči s tim spavanjem mišica moja.. sve će doći na svoje istina..
i dobro da znam za to pravilo jer upravo se pripremam da ju naviknem na kindić, danas mi nije upalilo ni sekunde jer ju dragi navikao kad ju uspava da ju još malo ljulja u kolicima grrrr jedino da kindić ljuljam srećom ima kotače hahahah
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji