A mi dobili bas plivitove kapi...citam iskustva i vecina se zali na njih...da su pojacali grceve tak da jos nisam dala....ne znam
MaliV meni je tako bilo sa leđima ali samo jednom, pa sam to prepisala tome što duže vrijeme nisam imala stolicu
gagicamamica sa dudom i sisanjem sve identično kao i kod mene hehehe
shimmer ma mislim da nam je zapravo svima bilo neobično kada većinom ide to od pedijatra,ali ako ti je tako rekla da kreneš od 15 dana onda tako i napravi hehe.. i mi se veselimo ljepšem vremenu...
lady koliko kapi trebaš stavljati? znam da je dosta mama trebalo davati 5 kapi pa su same smanjile količinu na minimalno odnosno na 2 kapi...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Jutro! Jos je jutro, jel?
Mi smo i dalje nervozni i samo bi cicu. Zbilja vise neznam sto krivo radim...
Kad vec spominjete stolicu, jel se vama sto promijenilo nakon poroda? Meni sr prorijedilo ns svaki treci dan. Bila je svaki...
I da, koliko dugo ste krvarile? Meni je proslo 2 tj, bilo je kao stalo i opet je pocelo...
MaliV, i ja sam bila na carskom a nemam, tj. nisam imala takve bolove. Imala sam sve ostale bolove 😂 Možda da zvrcneš doktora? A za dojenje...malen je bebač još, niste se još ni uigrali. Napravila si stvarno sve. Možda i previše...a jesi li se probala opustiti? Oprosti na glupom prijedlogu, ali ponekad na nas djeluju čudne stvari. 😓 Znaš kad se brineš ili sumnjaš da neke stvari ne idu. A kad nešto odlučiš da će tako biti i pojma nemaš kako bi to trebalo upaliti, nekako uspije. Meni bar tako često ispadne.
A i to je dobro da te netko pogleda dok dojiš, meni je moja šogi došla i pokazala. Iako ako nemaš ranice na bradavicama vjerojatno ne griješiš.
Jučer smo s plastičnom žličicom (metalna je pre hladna!) popili 2 kapi plivit d3 (umjesto propisanih 4, za probu i prilagodbu) pomiješanih s par kapi mlijeka. Uvalili mu kad je bio gladan prije cike. Grčeve je imao malo,kao inače,ali malo više nego dan prije. Ne vjerujem da je do toga.
Shimmer,piju se od navršenih mjesec dana...bar tako svi kažu.
axia koliko ti je ono bebica stara?? Da nije skok? Da li na cici odmah zaspi ili baš jede svaki put i koliko?
Meni se stolica jaaako prorjedila i to me čak plaši isto sam imala svaki dan
a krvarenje je i meni tako bilo, malo bi pa ne bi... sad ne krvarim treći dan već weeeeeee..
htjela sinoć silovati muža ali mi je ubio volju kad je rekao hoćemo raditi bracu ili seku hahahaha
🙏👸👸🙏❤️
Jutro curee..evo i moj spavac se probudio
Da ga pohvalim jucer popodne je lijepo spavao cak je i sisu par puta sam izbaciobi nije mene trazio (kuc kuc kuc)
Mi iato imamo plivit kapi i on ih bez problema popije..izgleda da mu je bitno da mu nesto ude u usta
Mislim i ja kupiti neke kapi protiv grceva i sad me zanima dal ste to s dogovorom s ped kupile ili kako?
Mislim da ga neki grcici muce jer svaku noc je usti od 9 do 12 a nakon jucer sam nenaspavanost eliminirala
Joj ja blizu svog ne pomisljam...i bas smo jucer pricali da kako je krenulo da cemo se u 5mj.pomaziti.
buffy super da tvom malenom sve paše znači da poslije neće biti problema sa hranom kada krenu kašice i sl.
hahahaha ja sam htjela već 3 dana nakon poroda svog mužića, kažem vam da sam cijeli svoj boravak u bolnici procvilila da mi fali muž hahaha
jojjj curke moje jučer sam popodne dojila malu u spavaćoj malena je bila pokrivena i utopljena, a mama je bez problema bila leđa imala gola i danas se probudila sva prehlađena i nikakva sad me strah da malenu ne zarazim
🙏👸👸🙏❤️
Iskreno mislim da te d3 nemaju bas veze sa grcevima cije god bile.. kazem ja san ih probala izbaciti bas da vidim oce li biti kakve promjene i nista. Sve isto. Pitala sam i patronaznu rekla je da cisto sumnja da imaju veze s tim.. nemojte unaprijed panicariti dajte ih kako su vam rekli jedno vrijeme ako stvarno nesto primjetite probajte ih par dana ne davati pa cete vidjeti jel do njih ili ne. Ovo je jednostavno vrijeme kada se sve te tegobe prve javljaju nazalost. Dajem po 4 kapi kako mi je preporucila pedica, bez mlijeka na obicnu zlicicu.
Ja sam rekla patronaznoj kako mi se ponasa i rekla mi je da su to grcici da ju pati zrak i rekla mi je da kupim espumisan ali da dajem manju dozu 15kapi umjesto 25 i to ne precesto. Sve se kupuju u ljekarni tako da mozete kupiti koje zelite iako ce vam vjv svi reci da mogu ali i da budete spremne da nece pomoci. Cesto je jedino sto preostaje cekati do 3 mj..
Kad vidim cega se vi sve sjetite tipa dati polako kapi da se navikne, pomjesati s mlijekom da bude finije, hladna zlica.. ja se iskreno nisam nicega od toga sjetila, cak maloj dam i kapi iz frizidera i nista joj nije. Nekada mislim da se mozda i premalo opterecujem s nekim stvarima..
Pepita nama je rekla pedica da ako se necim zarazimo ili razbolimo da nosimo po doma masku onu ko doktori da pokusamo izbjeci da ju zarazimo.
Meni je sogor prehladen i sad premirem da nam i ona ne pokupi..
Shimmer mislim da vam za 15dana nista nece biti.. ali ako bas zelis uzmi ih odma.
Sto se tice krvarenja eto nema ga vise ajmo rec od Bozica (6tjedana) ali je prisutan nekakav iscjedak zuckasto smeckasti.. i vise mi je zlo od toga zelim stvarno da vise zavrsi sve. Dosta mi je ulozaka do menopauze
Sortiraj odgovore
Najstariji