Hvala cure na rijecima potpore, stvarno mi to znaci, malo bi popizdila bez vas 😁
Eto lillany znas sve, ja se za sad mogu izdojiti 100 ml ali on trazi jos 😳 A meni ne ide ni kap, a za tih 100 se moram izmuzavati pola sata
Pinky dobro si zapamtila 😄😘 hvala ti, san mi je da prijedjemo na lijepo, pravo dojenje, uff pa slavila bi danima 😄🎉
Mrkvica imala sam male ranice i bradavice su me boljele samo u rodilistu kad sam tek krenula izdajati, ali to su rijesile sise na zraku i tuba purelana. Na sesirice je dojio par dana i to samo lijevu, tako da mi se nije nista pogorsalo. Sad me izdajalica vise ne boli, a imam Medelinu elektricnu i Aventovu rucnu, iskreno mi je bolja aventova samo iz razloga sto je brza. Medelina je ono.. Za zalec se i uzivati kad te izdaja, jako je njezna, ali kad malac zaplace, nemam vremena za to. A za sad prakticiram da se izdaja kad pocne traziti. Evo bas sam izdojila simultano jednu sisu na aventovu, jednu na medelinu jer gazda mali zahtjeva sad i odmah 😎
Pepita super za napredak, veselimo se za vas 🎉😘
Cure jedno cudno pitanje mozda.. Da li se ikome desava da kad krene probava, ono 10ak min prije kakanja 🙄 da vas zaboli u ledjima, ali ono bol nesnosna, ja zajaucem na glas svaki put, bas jaka bol... Prodje nakon par sekudni, ali prije toga ostanem bez zraka od boli. To mi se prvi put desilo kad su mi u bolnici dali caj da se pokakam, pa sam mislila da je od toga, da sam se napuhala, ali evo sad se nastavilo i doma... Uzasan osjecaj, ne znam jel to normano, jel ima veze s carskim ili sta 😳
MaliV ako imaš želje da vratimo maleckog samo na cicu javi se pa ćemo probati jer ćeš nakon nekog vremena izludjeti sa izdajanjem, kako želiš, kako misliš da je najbolje!
meni je bio taj problem, nekad me znalo boljeti bez obzira na probavu pa sam otišla na uzv doduše ne zbog toga ali sam spomenula pa mi je doktor rekao da mi je taman koljeno od debelog crijeva tako u polukrug i dok ne prođe sam tok probave da zato boli jer se nakupi u tom dijelu.
Ako bi te i dalje boljelo otiđi doktoru da ti napravi uzv, još uvijek možeš u bolnicu gdje si rodila jer nije prošlo šest tjedana.
Pepita kod nad ista prica s dudom. Kupila mam i nekak mi velike, pa onda poslala mamu da kupi babylove 0-2 mj. al nece ni tu. Primi nekad jedva na 1 minutu. 😊
Ma ni ne mora, necu forsirati al nekad bi dobro doslo da se umiri. Ovak se smiri na cici pa navuce mlijeka prejede se i onda bljuca.... I opet neodustaje...bljuca i opet trazi jos. Nevjerovatno.
Mi smo danas nekak malo kenjkavi...cijeli dan mezi... Nikako da konkretno pojede i odspava. 🙈 Nadam se da noc nece biti takva.
MaliV ja sam se za starijeg sina izdajala jer je roden ko nedonosce pa nije imao snage vuci cicu. I na bocicu je jedva jeo. Bio lijen. Uglavnom nebrini...bitno da on dobije tvoje mlijeko, a sto se tice kontakta i emocionalnog razvoja uvijek imate kontakt koza na kozu kod mazenja. Ja sam uspjela 5 mj.odrzati mlijeko. Bilo ga je i viska...spremala u skrinju. Kad je malo osnazio stavljala sam ga na prsa malo bi cicao ali nismo uspjeli izbaciti bocicu. Ne sekiraj se...bitno da ti imas volju i da ostanes smirena.
A jesam malo oduljila....sory🙈
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Dillb a nadam se da cu bez boli prezivjeti taj pregled. Etoprvi put me strah gin pregleda
Pepita nama su te babylove bile super jer su stvarno manje od ostalih. Ta jojjedina nije bila prevelika na pocetku ali brzo jojje postala mala.. sada je na onim aventovim koje su joj bile velike i ima jednu tomee tippee 0-3 mislim i ta joj je jos okej.
Ja kapi dajem kad se sjetim, vecinom prije zadnjeg hranjenja prije spavanja. Nakapam 4 kapi (tako rekla doc) u zlicicu i saspem joj u usta. Mrsti se ali proguta.
Nego cure jesu vama pocele blijedjeti strije? Meni bas idu na zivce i pikaju me u oci, neznam zasto u trudnoci me nije to sekiralo..
MaliV probaj maloga staviti malona sisu da potakne curenje i onda izdoji.. mozda ce tako ici bolje nego na suho. Nemora jesti neka samo malo lize ili bezveze ju gnjavi tek tolko da krene.
Znala sam da sam nesto htjela jos pitati.. senilnost jos ne popusta, dok napisem post zaboravim. Ni ribe me se nebi posramile
Nego da pitam prije nego opet zaboravim. Jel vas svrbi trbuh? Mene svrbi iznad kukova s obje strane nenormalno. Bas kao u trudnoci kako je znalo svrbiti. Nema osipa nema nista.. namazem ali i dalje svrbi.
Mrkvica sve ce biti ok, tako je mene bilo panicno strah kakanja, ali je islo na kraju lakse nego sto sam mislila... Rodile smo, sad sve mozemo ☺️😘
Probavala sam i tako kako kazes, ali on se sav unervozi cim pokusam ista. Ma kazem, ko da mi je sisa limun, a ne sisa 😄
Renata, svakako da bi probala, ako imate neke "privatne lekcije", bila bi zahvalna, platila, ma sve sta treba... Jer sam poslusala sve savjete, od sestre, mame, prijateljice, vas mojih dragih zimskim mamica, isla u Rodinu skolicu dojenja, mlijecna staza pogledana, patronazna probala, cula se s Terezom za pomoc dojenju na fejsu, ma sve... Sve sam probala, mozda jedino da mi netko iskusan dodje i vidi da li ga ja krivo drzim ili on nece jednostavno ili sta nas zeza
Od 7 mi je budan i na rukama, plaaace, gladan, ja izdojila zadnji atom iz sebe, a on jos trazi... Muz na kraju trcao u Muller na drugi kraj grada, prodavacica kaze da zatvaraju, on upada i govori da je dijete gladno i da mora kupiti AptaLAmil 😄 evo zaspao prije 10 minuta, a ja se sjela pojesti hladne lignje narucene oko 6 😋
MaliV dođi tu na probleme s dojenjem, u privatne poruke ili na face isto sam ti kao i tu, isto prezime i slikica
To je još jako mala beba i sve se da srediti i naučiti ju.
cure, mi smo dobili preporuku uvesti d3 s 15dana, a tad jos necu kod pedijatra.
rekla patronazna da prvu bocicu kupim, a kasnije na recept.
vidjela sam na dhmz da u utorak najavljuju sunce i temp. 9! mirisi mi na prvu setnju kuc kuc
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Sortiraj odgovore
Najstariji