Danas ste se bas raspisale imala sam stiva za citat.. dragi me bas pita sta na toj klokanici uvijek ima nekoga..ili kad mu nesto kazem on vec zna da je od cura s klokanice..kao obitelj ste mi
Evo moj je za promjenu danas popodne odspavao pa sam ja 1.put rucala na miru od poroda
Navecer se on sam uspava u kreveticu i svaku noc u isto vrijeme..iako je meni kasno njemu odgovara tako da ga u 12 stavimo u jrevetac i cesto mi zaspemo prihe ali on nista ne trazi nego guguce i mase rukama i zaspe
Lady tebe kad citam kao da sam ja pisala u potpunosti te razumijem..
hvala vam na iskustvima
nas po noci zeza presvlacenje jer se madam pokenja ili kad se probudi za hranjenje ili dok jede ili cim pojede i kad je vratim u krevetic. onda muz i ja debatiramo da li da je presvlacimo, ja se bojim da ce je to razbuditi. nekad joj ne smeta, ali nekad ocito smeta. uglavnom, jedva cekam da se kenjanje prorijedi.
koza nam se u rodilistu gulila s rukica, nicim nisu mazali. ja sam jednom namazala lanolinom, bilo mi nekako zao.
sad se jos guli sa stopala. najlakse jr maknuti iza kupanja.
nama je otpao pupak, ali unutra imamo granulom pa se tog.jos rjesavamo. svejedno se kupamo, ali jako pazljivo da ne smocimo.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
A jeste me nasmijale s razlozima zasto beba place 😂
Tyna mi ga jos ne kupamo, makar su ga u bolnici kupali u vodi... Samo ga prebrisem s vlaznim blazinicima po potrebi. Kad otpadne pupak, onda cemo se okupati ko ljudi ☺️ Koza mu se ne peruta, maaalo nesto na glavici, ali to je stvarno sitno.
Sto se tice spavanja, ja ga stavljam na jedan bok, pa drugi, isto me nekad malo strah ga staviti na ledja zbog bljuckanja.. Ne znam 😕
Za kraj se pridruzujem izljevima ljubavi za klokanicu ☺️💕
Ne znam koja me pitala za spavanje... Iskreno, vise ni ne pratim Ginu Ford. Pomogla mi je da uvedem neki red i prepoznam neke znakove, a sad odkad su malome prestali grcici red stvarno imamo bez problema. I svi smo zadovoljni. Sad kuzim kad pocinje nervoza pred spavanje i onda ga samo uzmem, stavim na kauc ili krevet, legnem kraj njega za slucaj da duda ispadne, malac u polusnu prica, kad prestane pricat znam da je zaspao. A za nocno spavanje koristimo isto znak nervoze, ali je uspavljivanje na rukama, pa seljenje u krevetic. U njemu spava do 3-4,pocne se meskoljiti pa ga prebacim kraj sebe. I onda se iste sekunde umiri. Eto, nisam vam bas od neke pomoci.
Lady kada ju to popusti malo vjerujem da ce sve docina svoje mjesto. Cisto sumnjam da ce ostati tako jos pogotovo jer je sve pocelo koliko sam shvatila kada ju je i busa pocela muciti. Nadam se da ce brzo proci
Tyna moja se cijela ogulila, znaci pocelojeod ruku i stopala pa trbuh i noge. Toje normalno i proci ce, nemoras ni mazati ni nista. Samo malogadno izgleda, ne brini. Dok nam nije otpao pupak nisam je kupala. Prvo kupanje smo imali sa tocno tjedan dana a nakon 5dana je otpaopupak. Samo sam ju umivala blazinicama svakidan i guzu normalno cistila.
Moja spava na ledima otkako se rodila, eventualno ju stavim na bok. Puno bljucka ali posto oni glavicu okrenu na stranu nije me strah bljuckanja.. druga stvar da drze glavu ravno ali moja nijednom nije tako drzala glavu i spavala. Svako spavanje joj glavicu na drugustranu okrenem ili ako spava na boku na drugi bok.
Lady kakav je taj mustelin losion? Ja sam kupovala kremicu za lice i dermatoloski gel za kupanje i super su mi. A o pjeni za ttjemenicu da ne pricam,rijesila joj je suho perutavo vlasiste nakon jednog pranja.. ali losion nisam kupovala jer me bilo strah da je tesko bebu namazati s tim.
Shimmer ja ju sada vecinom presvlacim prije papanja navecer ali kada je tako cesto kakala presvlacila sam kad god.. jednostavno mi je bilo zao ostaviti ju pokakanu par sati.. neznam curica je pa mi se to jos gore cini jer znam da toga bude po svuda.
Evo i mene dok nadoknadim literaturu 😃
Kako ste me nasmijale! 😂 Odlične ste curke,što bi ja bez vas!
Mi sad cikimo i pjevamo Ružica si bila.. Ne uspavljujem ga. Ili zaspe na ciki (to je poseban gušt) ili ne zaspe pa ga "odložim" u košaru u kolicima. Ima poslije papanja fazu budnosti ili fazu spavanja. Ne znam kad je koja. Ali kad je budan nema šanse da ga uspavam... nije mi to baš super od 3 do 4 ujutro...ali što sad.
Još spava u košari. Probali smo malo u kimbaču zaljepljenim za krevet ali mi je ovako lakše. Onako ga vidim,ali se jedva dignem iz kreveta jer je baš velik kimbač. A i beba mi je nekako pre mala za taj "krevet".
Spava na leđima,glavicu stavi u stranu tako da bljucne pored ponekad. Izludi me to bljuckanje jer ga muči i po 10 puta. A nikako zaspati.
Ah...eto mi alarma...moram ići...
Ima koga budnog? Mi se vozamo u kolicima po kuci. Drugo ne pali. Mozda zaspi do jutra -.-
Axia naravno da ima ja evo nahranila malu pokupila i povjesala ves i sad zujim dok gospodicna ne odluci zaspati.. bitno da je ona zapiskila sebe i sve oko sebe pa dok sam pocistila nije ni cudo da sam ju razbudila
Pinky stvarno izgledaju mini mini u kinderbetu.. meni je prematalica na kindacu pa mi to pola kimbe prekrije pa se ne cini toliko..
Sortiraj odgovore
Najstariji