Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    04. Siječanj 2016. 16:27

Promijenila sam sve. Sobu, kat, osobu. Sad ju tata nanasa pa je mir. Makar dok se ne pojavi koji mililitar mlijeka :P

Mrkvica2
    04. Siječanj 2016. 16:32

lillany a hvala ti. Raste debeljuca, sada mi vise nikako ne lici na novorodence. To je jedini osmjeh koji sam uspjela uhvatiti do sada 

Pepita probaj, ako nista bar jednu turu spavanja. Lako ju prebacis u kosaru. 
    Mi smo jednu vecer samo spavali sa ugasenim svjetlom i to sam ugasila tek kada je ona zaspala. Nisam dosad ni skuzila koliko mi zapravo fali mrak.. inace gasim svjetlo kada pocinje svitati posto me gospodicna redovito probudi da gledam izlazak sunca 

Allegra mi ne koristimo sab nego espumisan ali slicno je. Kao sto je pepita rekla pomazu izbacivanju zraka pa im olaksaju te grcice. To ti je dala zato sto ti se mala taki crveni i napinje. Nama su pomogle a uz to pijem isto caj za dojilje (anis,kim,komorac)

Axia naoruzaj se strpljenjem.. mislim da nije gladna mozda je samo nervozna.. koliko je stara da nije mozda skok?

axia
    04. Siječanj 2016. 17:04

13dana danas. Neznam. Gladna vise sigurno nije. Zaspala je sad na cici, stavim ju u kolica,nskon 15 sec dreka... Strah me noci...

Mary36
    04. Siječanj 2016. 17:16

Da, bebe vole rutinu, ali je uvodite polako. S vremenom će vam biti jasno što im odgovara pa samo nastojite pratiti i ustaliti tempo koji njima odgovara. Ja isto mislim da je za bebicu od mjesec dana prerano uvoditi rutinu, pogotovo ako je dojena.
    Axia drži se...probaj bebicu držati što više uz sebe, možda je to smiri. Kad više ne možeš neka malo muž uskoći da ti predahneš i smiriš se, dok su tako malene zadovoljne su ćim ih netko nuna.

• buffy
    04. Siječanj 2016. 17:54

Citam vas cijeli dan al mali princ nije dao da pisem... 
    Nemam pametnih ideja za odvajanje malenog od sise..u biti upravo kuham u sebi.... ja se samo zalim ovdje al cini mi se da mi je svekrva poludila ne razumije sta govorim ili se pravi lida kao i njen najdrazi sin... vec sat vremena ga nosi po kuci i 1000 puta sam rekla da je dosta jer vidim da vec place kad se spusti a kad ona ode ja ga ne mislim nosit po cijeli dan al me nitko ne cuje sta ja govorim... svaki dan ista prica...a sto je najbolje ne znam zasto dolazi svaki dan tako nije prije.. i da vec sam 10p puta rekla da se ruke peru al i tu mi se svi smiju mislim da cu uskoro puknut i da ce me se cut u cijeloj rh kako vicem... jako blizu sam toga 

axia
    04. Siječanj 2016. 18:15

Buffy, da nije moja sveki zalutala k tebi? Evo ja sam ipravo otisla s malom na kat, a ona odmah zamnom. Kaze da pomogne. Pitala sam ju samo hoce joj dat cicat
     Uzasno je posesivna, cak ni mm ne moze do male do nje. A naljuti se i kad ju ja uzmen...

gagicamamica
    04. Siječanj 2016. 18:33

O ljudi moji sta je tim svekrvama??? Najbolje je da je problem u snahama. Ufff.😡😡😡

Bufy nagari ju cim prije...bit ce ti kasnije samo gore.

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

lady6
    04. Siječanj 2016. 19:22

Buffy, postavi se, to je tvoje dijete. Ako ti zelis bas sad drzati svoje dijete onda ce tako i biti.
    Mi dosli sa prvog pregleda. Imamo 3960g i 51cm (rodena je sa 3520 i 48cm). Ja bila sretna jer je kao lijepo dobila s obzirom na probleme od prije a meni ped da nije dovoljno. Da dodemo za tjedan dana na vaganje. Al da ako cu i dalje stalno davati cicu da  ne treba dohranu onda jos tjedan dana da vidimo. Mislim, prosli pon je imala 3725g  pa mi je ovo bilo ok al eto......dobili isto d3 kapi i uputnicu za ultrazvuk kukova. Tak je lijepo spqvala u autu i sad malo papala i opet spava..idem i ja probat ubit oko...

lady6
    04. Siječanj 2016. 19:22

Buffy, postavi se, to je tvoje dijete. Ako ti zelis bas sad drzati svoje dijete onda ce tako i biti.
    Mi dosli sa prvog pregleda. Imamo 3960g i 51cm (rodena je sa 3520 i 48cm). Ja bila sretna jer je kao lijepo dobila s obzirom na probleme od prije a meni ped da nije dovoljno. Da dodemo za tjedan dana na vaganje. Al da ako cu i dalje stalno davati cicu da  ne treba dohranu onda jos tjedan dana da vidimo. Mislim, prosli pon je imala 3725g  pa mi je ovo bilo ok al eto......dobili isto d3 kapi i uputnicu za ultrazvuk kukova. Tak je lijepo spqvala u autu i sad malo papala i opet spava..idem i ja probat ubit oko...

lady6
    04. Siječanj 2016. 19:23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.