Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lillany
    04. Siječanj 2016. 14:44

Allegra sve dok ona kaka je okej. Ali ako se zareda par tako tvrdih daj joj vode na zlicicu. Tesko je procijeniti koliko vode dobiva kada kombiniras ali mislim da je bolje dati nego ne. A sto se grcenja i crvenjenha tice ja sam primjetila da to bas i nema veze. Nekada se zasere ko grlica da ne znam di je to stalo bez da ispusti zvuk a nekada imamo pola sata mrstenja i stenjanja zbog jednog prdca. Naravno bude i obrnuto. Ali zapravo mi je to vrlo nepouzdan pokazatelj.

lillany
    04. Siječanj 2016. 14:48

Uh da dodam. Nama je pedijatrica rekla da dajemo puno vode odnosno vise nego li smo davali. Tako da je sada pokusavamo uvjeriti da popije barem 50ml dnevno. Ne svidja joj se bas voda pa razrijedim onaj caj od komoraca.

Mrkvica2
    04. Siječanj 2016. 15:02

Allegra moja je iskljucivo dojena beba pa kaka jednom tjedno. Ne znaci da je tvrda stolica ako nije tekuca, moja ima onako gustoce kao senf a ne rijetku. Ta boja koju si opisala je isto okej.. a ovo za grcenje i sto se crveni bas kao sto lillany kaze nije pokazatelj nicega. Moze biti da prdi, da kaka a opet moze biti i da se i isprdi i pokaka bez da a kaze. Nemoj brinuti jedino mozda da joj vise vode das posto joj dajes i ad.. 

Pepita javi kako je uspjelo 
    A ako te brine glavica slobodno joj stavi kapicu dok spava iako kazu da je bebama okej spavati na 18-19°c a ako grijete cijeli dan mislim da vam se i soba zagrije.

Boze sto me nervira kad sveki nosi malu.. bitno da sere mm kako ju nezna nositi da ne pazi na glavu a ona ju uzme u ruke ispod pazuha i digne ko da je dijete od 6mj 

Mrkvica2
    04. Siječanj 2016. 15:06

Da ne pricam kakve idiotarije joj govori i kakve pametne zakljucke donosi na temelju njenog ponasanja.. e da danas je prica drugacija, zasto se dijete ne cuje cijeli dan 

lillany
    04. Siječanj 2016. 15:16

Mrkvica ma vidi je kako je samo slatka. I izgleda kao da mase.

allegrazg
    04. Siječanj 2016. 15:47

Hvala cure.
    I pedijatricu smo zvali, pa me sestra umirila. Isto smo skuhali čaj od komorača, pa bum joj dala i rekla je da kupumo sab simplex kapi. Jel ih neko probao?

Pepita2109
    04. Siječanj 2016. 15:48

Mrkvica naravno da ću javiti
     Hmmmmm sad si razmišljam da pokušam večeras sa krevetićem 

btw spava li nečija bebica u potpunom mraku??

Tyna mojoj se to redovno dogodi, samo ju dignem i malo potapšam po leđima,ali sam se prvi put prestrašila kao i ti uhh, katkad izgubim par godina života hahaha

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    04. Siječanj 2016. 15:56

Mrkvica tak i moja svekrva pametuje mm kak ju drži,a i meni, a ona ju drži ko da je vreća krumpira i treska i šta ja znam, ahhh...

allegrazg koristim ih ja, one kao pomažu da se bebica isprducka, a ja pijem čaj od komorača,anisa i kima..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

axia
    04. Siječanj 2016. 15:58

Mame drage, piludit cu. Molim vas pomagajte...
    Opet ju ie uhvatilo ludilo, samo civu trazi, dudu nece, obje cice je ispraznila, nikako da zaspu... Sto da radim????

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.