Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    30. Prosinac 2015. 08:49

hvala vam curke.. zbog toga puno znači ovaj forum probat ću onda i ja s lijekom... baš me strah, skoro je stara/nova godina... lječnici neće raditi... pa da nebi bila neka infekcija...

što se tiće dojenja, mene su maltretirale toliko u bolnici, mali je zizao od pol 4 do 3 u noći, ja nisam mogla niti na wc, on plakao cijelo vrijeme (nije još bilo pravo mlijeko) pa je bio gladan.. stalno sam im govorila da mu daju dohranu i nisu htjele, tak da mi je bio gladan dan i pol dok nije nadošlo mlijeko.ali sad mi je drago, jer da sam odustala onda od dojenja, sad bi kupovala bebimil... kad se sjetim kolko su me bradavice boljele, kad je vukao ko da struja ide kroz cice. jer je bilo  prazno.. uf... ali isplatilo se čekati....

Tyna24
    30. Prosinac 2015. 08:49

*s mlijekom

axia
    30. Prosinac 2015. 09:21

Mia, jel bi pomogli ti sesirici kod ragada? Di kupiti, kakve?
    Ja ludim. Cicamo a mama place. Prvu minutu dok jako vuce je zivi horor
     A odustajanje nije opcija. Mislila sam mozda izdajati pa dat na bocicu, al mislum da to nije dobra ideja. Sto vi mislite? Kad se vama to smirilo? I da, kad ste prestale osjecat savove? Ja ih nisam osjecala do jucer, sad me zatezu.
    Eto, opet padobranski kukam. Oprostite
     Saljem puse svim bebama

MaliV
    30. Prosinac 2015. 09:48

Citam vas redovno, i bas mi je lijepo znati da imamo ovaj pdf ❤️

Mi sutra izlazimo, jucer mi je nadoslo mlijeko, ali su mi bradavice premale, on uopce ne kuzi da ih treba uhvatiti 🙁 Za sad se izdajam, a isto razmisljam o tim sesiricima... onda sam negdje procitala da nekome pomazu i skoljkice, pa sad ne znam.. Probat cemo oboje, ima tko iskustva sta bi bilo bolje? Ne mislim odustati od dojenja jer vidim da mu puno lakse sjeda moje mlijeko nego ad koje su mi davali dok moje nije nadoslo, sav se mucio... 

Zivim u nadi da ce mi se bradavice izdajanjem nekako formirati ili da ce on malo ojacati pa prihvatiti.. Stvarno ne bi htjela odustati 😕

Cestitke svim mamicama koje nisu odustale i svim bebicama koje lijepo napreduju.. Sve vas pratim, ali dok dodjem do kraja, zaboravim tko je sto napisao 😄 Pusa svima 😘😘😘

Pepita2109
    30. Prosinac 2015. 11:37

Buffy da samo direktno u unatrnji kut oka, meni je bilo nezgodno prvih par puta pa mi je mama pomogla držala glavicu,a poslije nakon podoja kad bi zaspala stavila bih ju na stol i ukapala,iako je oko bilo zatvoreno pomoglo je..
    Tyna samo ti napravi tako, inače je to normalno kod beba,ali eto mi smo na taj način rješili 

axia ako ti se beba navikla na bradavice ne znam kako će to funkcionirati sa šeširićima, ima ih kupiti u ljekarni, ali uglavnom ja kad sam ih vidjela kako je to ogromno neka moja sisa.. i mene zaboli kad krene jer krene hlapljivo, samo ti maži i luftaj... biti će bolje i mene je boljelo

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

MaliV
    30. Prosinac 2015. 12:11

Hvala dillb, probat cemo tako 😘❤️ I ovo sa spricom mi zvuci super

allegrazg
    30. Prosinac 2015. 13:59

Mia, ja koristim šeširiće i super ide..dala mi ih je frendica,ali najbolje da u ljekarni pitaš. Imam jako sitne bradavice i jednu uvučenu tak da kaj god radim ne pomaže osim šeširića.I patronažna se složila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.