Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkypik
    05. Ožujak 2016. 16:31

Visnjass, lijepo napredujete 😊 ko veliki! Još malo pa će biti pravi komad pa se nećeš bojati oblačiti ga 😎 
    Oleovit isto ide na recept. Stvarno neznam zašto guraju taj Plivit...
    Pepita, nadam se da će brzo proći viroza! Ja sam bila trudna od 18.3. kad sam dobila mog smrzulinca 😍😘
    Gagica, to ti je skok 9. tjedna. Moj nije nervozan,samo malo smrduca 😂 A to ćemo lako riješiti! 
    Sonja, ja sam baš bila vesela što sam napokon naručila malo pp na e-bayu a sad se brinem da nisam loše nešto uzela jer sam uzela one "kineskice" za probu. A nekako se tješim da nam je sve made in china al opet...uh...da li da se brinem?

Pepita2109
    05. Ožujak 2016. 16:32

sonja masiraj joj stomak, i radi vježbice sa nogama, a također sam čitala i da topli ručnik pomaže.. normalno je da bebe ne kake uvijek,a sad će ti se to i prorijediti, nama nekad i dan prođe a da ne kaka.. samo mi kod svakog presvlačenja vježbamo pa se isprdi ko malo prase ponekad... a sab ne koristimo već dugo...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    05. Ožujak 2016. 16:35

Pinky uzela si covere ili platnene?  ako nisi sigurna lako staviš tetru do guze.. dosta mama koristi sa e baya po grupi koju pratim 

🙏👸👸🙏❤️

lady6
    05. Ožujak 2016. 16:41

Pozz! Mi smo imali super noc i zaspala je u pol 11 pa do 3 pa do 6 pa do pol 9. A onda jutarnje kupanje jer se do vrata pokakala  i opet tako par puta, sad se tek posteno najela i zaspala. 
    Pepita, mi imamo puno prostora i uzeli smo puzzle cca 4. 3 kvadrata i platili oko 1200kn. To su Tatami strunjace antishock. Dimenzije jedne su 61×61×2.7cm. Super smo zadovoljni jer su tople i nisu toksicne. Samo cemo morati nekakk to sve ograditi kad krene puzati. 
    Sonja, jucer mi tek dosla marama. Evo sad se susi pa sutra (mozda i danas) krecemo. 
    Kod nas sunce ali jako puse tako da necemo van a i sad spava.
    Za cudo, mi nemamo goste ovaj vikend. 
    Zelim vam mirnu subotu....

lady6
    05. Ožujak 2016. 16:45

Visnjass, super napredak. Nama Plivitove nisu odgovarale i dobili smo na recept Oleovit.

Pinkypik
    05. Ožujak 2016. 16:46

Pepita, uzela sam samo za probu 1 bambusicu i 1 običnu AIO s mikrofibra ulošcima, 2 bambus uloška, od organskog bambusa papiriće za kakače, 1 cover i 1 pelene za kupanje koje mogu biti i cover....a sve za 220 kn

gagicamamica
    05. Ožujak 2016. 16:58

Mi povremeno imamo pristice.mislim da je to jos uvijek reakcija na hormone jer se nas hormonalni status jos iza poroda povremeno promjeni. Mene se jajnici ti i tamo jave(da ih ne zabotavim).valjda nece menga uskoro.🙈 Cure koje samo dojite jeste dobile mengu? 

Nadam se da je skok. Da bar je.
    Bas ste me utjesile. Ja se samo bojim sad ovih kojekakvih virusa.iako znam da to ne mogu bas puno izbjeci.trudimo se. Nebi da mi ovak bas mali bude bubani. 
    Sad smo 10 tj danas. Prosli tj bio par dana nervozniji pa sam mislila da je to mozda skokic. Bice da onda nije to nego ovo. Iako moram priznat da je danas malo boljo nego jucer. Jucer mi doslo da ga vodim ma hitnu. 😳Danas i bolje papa. Ma samo nek on meni skakuce i nek je zdrav. 😊 

Mislim da guraju Plivit jer je jeftiniji.😠 
    Mrkvice i nama dala pedica sama Oleovit. Mozda idemo kod iste. 😁 hehehe Kako se zove vasa dr.?

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Pepita2109
    05. Ožujak 2016. 17:14

lady gledala sam baš, nama i ne bi trebalo puno hahah, ja bi to online naručila ali me trta jer nemam provjereno sa kojih stranica, raspitat ću se svakako :)

pinky wooooow dobar shopping, ma biti će to ok sigurna sam da ne moraš brinuti... ja se ne kužim u kupnju preko e baya iskreno, koliko mogu kupiti, koliki iznos, mora li biti isti trgovac ono baš sam baksuz hahah

gagica a možda je i do vremena

🙏👸👸🙏❤️

Sonja8
    05. Ožujak 2016. 17:18

Sto se tice Plivita, i nama ga je pedica dala i rekla da se javimo ako joj smeta. Sve skupa sam joj dala 5 puta mozda i to ne svaki dan 😳 sad smo kupili bio gaiu s vitaminom d (rekla je da i to moze) tako da cemo joj to davati...
    Pinkypink, sto se tice pelena, ja sam isto kupila 4 kineskice, ali jos joj nisam stavila jer mislim da je premala za tu vrstu koju sam kupila. Ako te zabrinjava materijal, uvijek mozes od tetre odrezati koji predložak ili staviti nju kao ulozak. Kao sto Pepita kaze, mnoge samo njih i koriste i zadovoljni su. Javi kakve su kad stignu 😉 Ja sam sad naručila i dvije milovie ☺️ i cekam da mi dodju. Pa da probam tu AI2 kombinaciju. Prije 2-3 dana sam probala neke koje imam (AI2 od rode) i sva mi je bila mokra! Bodi i tutica su bili vise mokri od pelene 😂😂😂 mislim da sam nesto krivo napravila u kopcanju ili su joj jos velike... 
    Lady, kako dobro za te Puzzle, da ih uzmem došle bi mi od zida do zida u dnevnom 😂😂😂 onako ispod regala, kauča... Ma dobro, nisam ni ja odrastala u velikom stanu pa ce i njoj valjda biti ok. A mozda bi i mogla neke manje Puzzle uzeti pa ih svaki dan stavljati i micati s poda... Ah, vidjet cemo kad počne puziti. ☺️
    Pepita, a vježbam s njom kod svakog presvlačenja. Prdi dosta, ali kakica ne izlazi 😔 ma ne brine mene to, nego vidim da je muci. Skuhala sam si caj pa joj mozda to pomogne...

Pinkypik
    05. Ožujak 2016. 17:19

Pepita,imam još od nećaka i 3 neke obične frotirne pelene i 1 pamučnu mpp ali nemam cover pa sam zato uzela. Plan mi je za kombinirat malo od proljeća,a pogotovo na ljeto da se guza ne znoji. A i kaka mi još 3-4 puta dnevno pa...nek malo naraste i dok dođe sunce. Nisam mislila samo pp koristiti. A vidjet ćemo uostalom...možda se zaljubim 😄
    Sad sam uzela paket müllerovih i pufies pa ću vidjet što mi više paše jer mi ove dm-ove više nisu dobre otkad smo uzeli trojku.

Gagica, od menge ni m.! 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.