Evo mi se probudili 😁
Haha otišli gosti i lijepo malo zaspali popodne... Sad idemo opet ali u noćne pohode 😄 Nadoknađujemo od sinoć! Sutra opet gosti na kavici. Ah...
U mojoj (široj) obitelji baby boom! Na ljeto stižu 3 bebe kod moje tete koja će postati odmah trostruka baka (a čeka godinama 😃)! Sestrična čeka curicu, a njen brat bio sa ženom prvi put na umjetnoj i čekaju blizance još nepoznatog spola! Kažem ja što radite teti, a oni da što je htjela sad je i dobila i to trostruko hahaha Mislim da neće znati kud prije! Možda da mini vrtić otvore 😜
Drugu sestričnu zovem da malom čestitam rođendan (ima dečke od 6 i 1,5 god) kad ona pak čeka bebicu na jesen! A rekli su joj da vjerojatno neće nikad biti trudna koliko je problema imala s ciklusima i neznam više s čim ne 😄
Eto,toliko o lijepim bebi vijestima od mene... Laku vam svima noć želim s puno sna, a malo buđenja! 😘
Justsmile, ne bi ga ni ja kupila da je 40,50 eura fakat ne kužim kako im na stranici može biti toliko, a ja ga u Bubamari kupila za 150 još dok sam bila trudna... imam isti kao na videu, sivi s bijelim točkicama i spasio nas je. A ako možete u dekicu, još bolje (i jeftinije)
baka je zakon, ja ne bi imala ništa protiv ni da me netko sad swaddla
a ovo za do 3.mj sam negdje čitala (još u trudnoći), čini mi se da je to zato jer im tad negdje prestaje moorov refleks kad se "prepadnu" kao pa zamahnu ručicama: nama je ovaj swaddle sad malo na knap, pa zato i prestajemo
mery, javim
pinky, pravi baby boom kod mene kuma čeka bebu (u 6.mjesecu će) i jedva čekam, jer sam od svojih najbližih prijateljica prva rodila, pa jedva čekam da se imamo s kim družiti, već smo dogovorile i more
MaliV, hvala na info o povijanju... od sutra krecemo s odvikavanjem... iako mali tako samo zaspe, a kad sam sigurna da cvrsto spava odmotam ga... bojim se da mu ne bi bilo vruce jer ga umotam u dekicu
Mrkvica, maliV svaki put kad ga stavljam u kinderbet uvijek kontra od one strane na kojoj je bio, stvarno ne znam kako se onda zaleži
sutra idemo kod pedijatra pa ću se raspitati u vezi toga
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Neznam, nasu nismo na pocetku opce okretali dok me nisu ljudi poceli zlostavljat s tim. Onda je pocela vrtiti glavicu pomalo pa je vec isla kud hoce, preko dana je vecinom bila na toj drazoj strani a preko noci sam je stavljala da spava na drugoj ili na kontra boku da se nemoze okrenuti. Sada ni to nema smisla. Bas ravno na ledima rijetko spava, cak cesce sada nego dok je bila malena. Vecinom okrene glavu na jednu stranu. I eto nema zalezanu glavicu. Sada joj se napokon pocela glavica oblikovati, otraga zatiljak se vec dosta smanjio pa mi ne izgleda vise ko mali alien
MaliV da nije tebi vec malo kasno za taj jastuk? Beba je presla dva mj vec. Neznam..
Povijala nisam nikako ali mislim da bi u drugoj mogla. Mala mi se ovako cesto trzala iz sna bas radi tog moorovog, ali nastavljala je spavati odmah pa ono.. iako da povijam mislim da bi prije uzela ovako gotovu dekicu kao sa linka. Probala sam ju jednom smotati i nije mi bas bilo nesto..
Dobro jutro svima 😘
Mrkvice, pa mislim da nije kasno, a i kupila bi ga i zbog lezanja u njihalici u kojoj je preko dana, tad se najvise zalezi.. A i koliko vidim po recenzijama, svi kupuju te jastuke kad vec vide lagano zalezavanje, pa pisu da pomazu. Ne znam.. Odmoci ne moze, a nije sad tako preskup da bi previse razmisljala ☺️
Muz i ja danas imamo edukaciju u firmi, malac ide kod bake.. I bas danas je odlucio da bi on spavao i dulje od 7 😑 Smradic mali 😄
Jutro drage moje..
Sto se tice okretanja glavice s malenim nisam imala problema..uvijek je spavala na boku i glavica je bila lijepa.
Stariji malac je imao glavu okrenutu na desno jer je imao slomljenu lijevu kljucnu kost pa ga prvih dana nismo mogli okretati tako da vise ni sam nije htjeo na lijevo okreniti glavicu tako da smo imali problema i s dojenjem na desnoj siki.
Rezultat je bio ulezana glavica koja se i danas vidi,tj. ja vidim ali polako kako raste se ispravlja.
A ovaj malac je cijelu trudnocu bio naglavacke na jednoj strani tako da se vec i rodio s ulezanim desnim uhom i stalno glavicu drzi na desno.
Kada zaspe stavim ga na lijevi bok..vec govorim da ce jedno uho imati klempavo a drugo pravilno.
Dobro vam jutro 😊
Moja mrvica spava jos, ali očekujem buđenje svaki cas. Sinoc je nesto od 10.30-1 malo spavala, malo bila budna, ali kad je zaspala...spavala do 6.20! Toliko jos nikad nije u komadu spavala 😳
Inace, muci je trbuščić malo, jučer uopce nije kakala, ni po noci ni po danu. Znam da moze proći par dana da ne mora kakati, ali puno prducka i znam kakav je njen ritam kakanja, bar 4-5 kakica dnevno... Nadam se da ce danas kakati da si malo olakša 😳
Kako ste vi danas? Ugodan vam vikend! 😘
Dobro jutro.. evo i mene u jutarnjim satima ovdje😁
Sinoc je prvi put zaspao prije 11.. i bas sam danas odmorna.. cak sam stigla popricat na miru s muzem.. ma super noc😁 oni kos spavaju a ja idem malo sama do grada 😁 neka se malo druze tata i sin...😀
Sortiraj odgovore
Najstariji