Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malidebeli
    04. Ožujak 2016. 22:03

Dobro večer drage moje.javljam da je  puno bolje stanje.sad papamo 120 po obroku.izgleda da je fakat u dudi bila stvar.Naana hvala ti puno.Doduše,  sad lijenivac neće prije ciku, ali više se s tim ne zamaram,bitno mi je da jede.
    Zvala sam pedijatricu cijeli dan i tek sam dobila u 7 navečer.Sestra mi nije uopće htjela dati doktoricu.ne kužim,  ako ne voliš djecu niti svoj posao, zašto radiš? Ima sigurno netko tko vi to radio drage volje.. Užas. .
    Lillany mi smo brzo dobili termin na goljaku, ali preporučili su mi  studio aurora u novom zagrebu. To je privatno.

@JustSmile@
    04. Ožujak 2016. 22:09

A vidis,moj nece na ledjima spavati uopce,samo bok pa ga premjestam sa jedne na drugu stranu ili najmilije mu trnuh,mali je jos za trbuh ali cim ga malo nakosim sa boka prema trbuhu i stavim nesto da ga podupre,spav kao mali topic..hehe.to je na tatu naslijedio. :P ♡
    stalno hocu pitati,cure kojima bebaci nespavaju po noci,povijate li ih?ja svog svaku vecer zamotam kao malu kiflu i iskreno mislim da igra ulogu to i dobro spavanje.nemogu ga ruke nasekirat kad je tako stisnut,podsjeca ga na maternicu i onda je miran.

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Naanaa2
    04. Ožujak 2016. 22:15

Malidebeli, nema na cemu, drago mi je sto sam pomogla i sto malac papa :) 

Justsmile, to ja radim sa svojim. Poceli smo kad su ga grcici patili... grcici prosli i sad nece nocno spavanje bez povijanja. Pokusavala odviknuti i nikako. Jednostavno nece da zaspe. I sad je mene panika sto cemo i kako cemo na ljeto. Zelim ga od toga odviknuti, a ne znam kako.

Sonja8
    04. Ožujak 2016. 22:23

Vecer drage moje 😊
    Nama danas bio bas lijep dan...vani sunce bilo tako da smo preko sat i po setale. Prvo je mrvica gledala okolo par minuta i onda zaspala u marami, ali ja sam svejedno nastavila svoj djir. Makar i spavala, godi joj svjež zrak. Živimo u malom mjestu pored Pule uz more tako da ovdje ima puno prirode, a malo auta. Iza kuce nam je suma tako da mozemo šetati kuda želimo... ☺️
    Popodne smo bili kod svekica na ručku tako da nisam morala kuhati, jeee, a oni su uživali s njom. 
    Oko 8 kupanjac, papanje i evo prije pola sata zaspala. 
    Zadnjih tjedan dana super spava po noci, uz mozda 2-3 buđenja za papicu. Kad bi tako ostalo. ☺️
    Malidebeli, drago mi je da se situacija stabilizirala, bitno da jede 😉
    Justsmile, samo ti njima reci, bebac super napreduje, a oni pojma nemaju!
    Lady, jeste isprobali maramu? 😉
    MaliV, nisam je jos probala povijati dok spava, mozda bih mogla pokušati 
    Cestitke onim mamicama i bebicama koje su ovih dana napunile 3 mjeseca, znam da vas je nekoliko 👏👏👏
    Nadam se da su bebice zaspala i da ce biti mirna noć. Pusa svima 😘

MaliV
    04. Ožujak 2016. 22:32

Mery, vidim da ima magic baby, probala sam i na ebayu naci, ali ne isplati se (imaju kinezi, ali to ne gledam). Sutra cu otici kupiti, pa javim prvi dojam, inace ima dobre recenzije

http://www.magicbaby.hr/posebne-prilike/roenje-djeteta/babymoov-lovenest-jastuk-za-bebe.html

Justsmile, ja sam ga povijala od rodjenja do kad nam nisu prestali grcici, i sad nekad kad je nemiran, stavim ga u swaddle (imam vaj, posto sam s tetrama smotana i to mi jedna od najboljih stvari koje sam kupila za njega 

http://www.puckababy.com/en/12-original

I ja mislim da mu je to puuuuno pomoglo u spavanju 😴😄

Naana, probajte se odviknuti, mislim da je preporuka da se povija do 3.mj

MaliV
    04. Ožujak 2016. 22:43

Sad sam skuzila cijenu na puckababy stranici 😳 Ja sam ga platila oko 150 u bubamari... Bome ne znam da li bi ga kupila da je bio toliko 😂

@JustSmile@
    04. Ožujak 2016. 22:57

MaliV:hahah,bas ja upravo mm kazem: uuuuu,kako dobraaaa,objasnim mu o cem se radi a odmah zatim i uuuu,al cijena nije dobra.hahah.
    ja sam u dm-u dok sam jos trudna bila kupila prasak i omeksivac sensitive i na poklon dobila dekicu.mekana,niti predebela niti pretanka Pa ga u to umotavam.ja njega pakiram jos od rodilista kad sam vidjela kako se instant smiri taki zamotan. :D stvarno to za 3mj?
    Ja se sjecam da je mene baka kada sam kao mala,nekih 4,5 god bila kod nje isto umatala za spavanje u deke,em da se ne otkrijem em da mirnije spavam.
    hahah,zamisli skakutanje kao u vreci do bakinog kreveta da joj kazem da  moram piskit xD

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• buffy
    04. Ožujak 2016. 22:57

Vecer cure😀 hvala za savjete..primjenjujem ih danas..spricam s octeniseptom mazem s melemom... malo vise je pozutilo..mislim da bi ipak trebala s trobexom..ili kako to ide kad prolazi?😕 nemam pojma 😕
    Zanimljiv je taj kastuk iako je meni kasno.a nisa ni primjetila da ima zalezanu glavicu. Vec vise vremena spava na ledjima..bok ne voli😁 u biti jakk malo je i spava na boku😀
    Sonja mi smo onda blizu😁
    Malidebeli drago mi je da je sve opet dobro... bitno da jede a za izvor hrane je manje bitno😁
    Nama je tjemenica skoro pa nestala...konacno...i to s obicnom lanolin kremom iz apoteke sam na kraju namazala..i vec nakon1 pranja je skoro sve otislo😀
    Laku noc svima zelim 😘

• Mery0303
    04. Ožujak 2016. 23:03

Hvala MaliV. Mislim da ćemo i mi po jastuk. Obavezno javi dojmove  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.