Mi smo danas prvi put bili u šetnji s kolicima, spavao je ko top
nikad nisam bila luda za centrom a pogotovo tek sad vidim nedostatke .. ni travčice, auti, tramvaji
umjesto svježeg zraka djete udiše smog
primijetila sam kad leži najviše okreće glavicu desno, ja premjestim igračkice na drugu stranu i okrenem ga a on opet kontra na desno i radije u prazno gleda.. sutra smo naručeni kod pedijatra, iznenadila se.. rade subotom
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Visnja nasa je mala uvijek imala drazu stranu. Okretali smo se trudili ali sto su stariji i kako imaju bolju kontrolu glavice to je teze jer se okrenu kako oni zele. Eto glavica joj izgleda sasvum normalno iako su meljudi ubijali u pojam sa zalezanom glavom
Sto se tice centra vjerujem da vam je gadno za setnje. Uvijek guzva, puno ljudi auta.. mozete eventualno na zrinjevac malo ili do glavnog. Tamo ima zelenila.
Gagica a dobro kod nase je sekret jos uvijek bistar i ja bih rekla vecinom fizioloska izade van i pokoji balac. Sad bar znam kada reagirati. Hvala.
Sretno vam na krstenju
Pepita frendica mi radi u bambinu bas cu je pitati malo o tim maramama. I dali planiraju jos koju akciju
Zanoktice? Uopce nisam bila svjesna da je to problem. Iako sada kada razmislim kuzim. Naravno da sam odmah isla u inspekciju prstica.
Nosic. Mi muku s tim imamo odpocetka. Suh zrak i pretoplo u stanu. Cim zareda par dana bez setnji krene joj se slivati u grlo. Inhaliramo fiziolosku. Ispiremo fizioloskom. Imamo i efedrin kapi za inhalaciju ali njih samo u kriznim slucajevima. Ulje eukaliptusa u ovlazivac zraka. A zadnjih tjedan dana spavamo s lukom pored glave. Svi smrdimo po luku.
Curke koje ste isle kod fizijatra gdje ste isli. Nas su na goljak narucili tek za mjesec dana. Glupo mi je cekati tak dugo. Gdje ste vi isle?
Mi smo isto isli na Goljak ali smo za 3 dana dobili termin, ja srijedom poslala mail, subotom imali termin. Danas smo isli na eeg, i trebao je spavati, ali nije. Sat i pol sam ga pokusavala uspavati ali nikako. Sve mu je bilo zanimljivo, iako smo bili u mraku. I cim smo izasli iz bolnice zaspao je k'o top. Eto, sto ti je dijete.
Haloo haloo! Moj momak papa i uspavljuje se za prvu turu.sto se nase situacije tice,ko za jarca,patronazna se nejavlja,pa se nismo ni vagali jos,stalno ga stavljam na siku,doslovno sopam,kada god je budan.pa me bas zanima rezultat iduci tjedan kod doktorice.uh...malo mi smrce i kise pa smo i mi na fizioloskoj.
Axia:mislim da si ti pisala da nece jesti?probaj ovaj nacin kao ja i mrkvica.cim se pocne svadjati i ludovati,uvalim dudu,to traje ni pol min,fino se umiri,vadi dudu van brzinom svjetlosti i uvalim siku.fino vuce,vuce,dok se opet neunervozi pa opet ponovno,zeznuto je nekada,ali bar jede. :)
malidebeli:mozda ga stvarno zasiti tvoja sika?jeste li bili kod dr?
pepita:hvala za link.sarena mi je bas zakon.ali nepise materijal.valjda je pamuk.
Visnjass,mama:momci su zakon!♡♡♡♡♡
sibnem i ja jednu slikicu kad uhvatim vremena. :)
Aleksandra: vidis da se trud i nacicavanje isplatilo,uz sve sumnje kada vidis nakraju pozitivu,sve je super! I bravo za noc,vidis da hvata ritam Polako. :)
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Mame, jel netko od vas ovdje nedavno pisao da beba nekad ima kakicu sa grudicama a nekad je ko pasteta? Mi smo do sad imali samo grudicastu a jucer i danas ovu ko pasteta. Zbog cega dolazi do takve promjene kakice?
Just smile, kod nas je duda smttni neprijatelj. Cim ju pokazem, pljuje :) al evo, papamo normalno. Hvsla na savijetu ipak :)
Visnja, i kod nas problem s glavicom... Sad sam istrazivala, pa vidim da postoje jastuci koji preveniraju zalezavanje glave. Mislim da cu nam kupiti jer mi na oko vec ima malo zalezanu glavu, a na boku ne zeli spavati.
Axia; nema na cemu,tu smo da si pomognemo sa dobrom voljom ;) moj ju je vec u bolnici prihvatio,kada sam trebala na wc,dam i mir.jos je patronazna rekla kad ga je vidjela u onom prvom periodu koliki je:taj je pravi sisavac,sve prihvaca.cak mu ni boca nesmeta...xD pero zdero. I onda oni kazu da je mrsav....ja sada svima ko mi spomene kile njegove vicem da je na mene.imala prije trudnoce 59 i sad sam opet na toj kilazi a bas sam mislila da ce mi nesto ostati lijepo popunjeno,ono sipak. xD
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Sortiraj odgovore
Najstariji