Malidebeli bitno je da maleni papa..a sada kolicinski je nevazno.
I moj jednom pojede 30ml,drugi put 90 a treci k'o prasac 150ml.
Ne znam koliko povuce kada sisa samo znam da svejedno bude gladan.
I mi nismo uvijek isto gladni..najvaznije je da je malecki zdrav i da napreduju.
Moj maleni je zaspao u 10:30 i spavao je do 3h..zatim papica i u 4h ga probudilo prduckanje.
Majko mila..koliko to dijete moze prditi..meni je nevjerovatno da u njemu ima toliko zraka.
Ali nema grcice barem. Dajem mu espumisan ali ne vidim neke razlike.
Jedino sam primjetila da mu jaja ne odgovaraju s obzirom da sam neki dan jela kuhana jaja,doduse u tragovima u salati no svejedno.
Taj dan je bio k'o luft balon.
A meni se sada bas jede kiseli kupus i grah ..no nista od toga za sada
Ja za rucak imam cufte od jucer..s obzirom da je moj gospodin bio na rucku pa je ostalo.
Jos sam zamjesila kore za krumpiracu i to je to..za svakoga ponesto
Bify, ti si pitala za zanokticu? Mi smo ju imali, kad je imala tjedan dana. Patronazna mi je isto donjela tobrex, ali je rekla da probam bez njega. Cistila sam octeniseptom i proslo je bez tobrexa. Nije pokazivala da ju boli...
Grrrr obožavam kad se raspišem pa obrisem.
Ukratko...hello svima! Napokon da se i mi javimo...nikako nadoknadit zaostatak od os kusur stranica...radpisale se vi. 😊 neka neka bas vas volim citati.
Zaboravila koja je sta pisala...🙈
Samo cu reci da drage moje bez obzira na upadice sa strane uvijek i orvo poslusate sebe.Majcinski instinkti nikad ne varaju. To nam je dala priroda i slizimo se njima. 😊
Iako znam da smo neispavane umorne i samim time labilnije pa nas lako poljuljaju tudi "savjeti" i pametovanja.
A za svekrve i slicne uvijek kazem da je Bog mislio da babe trebaju imati malu djecu onda bi radale! Ih... 😡
Malidebeli da probas mozda posuditi vagu na 2-3 dana od pazronaze pa vidis kako mali napreduje.
Justsmile ili pinky neznam sad koju su prestrasili s nenapredovanjem, 1kg u 1mj. Sve je receno. Racunica jednostavna. Bas bezveze nas strase. Ako ti vidic ( a vidis) da je babica super onda propusti van kroz drugo uho doktoricin savjet i mastavi po svom.💪
Mi smo danas bili kod dr. Vodila sam ga jer mi hropce na nos. Veli dr da su pluca cista al da ga treba gore u nosu odstopat. Dobili smo carobne kapi. Sad ima da ne gasim usisavac.🙈🙈samo da se sekret ne spusti na pluca.
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Axia na ruci ili? Jer i da namazem trobexom nemam pojma kako da to detaljno operem jer on ruke gura non stop u usta... a ipak ne bih da 7 dana 24 sata ima rukavice mislim da bi poludili
Vidim hrpu gresaka. 🙈 pisem s moba.nadam se da ste skuzile sta je pisac zelio reci.
Babica? 😂😂😂 mislila sam bebica.
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Gagica i moja mala zadnjih dana hropce na nosic. Najvise po noci i pred vecer. Po danu slabije. Usisavamo svaki dan sad neznam dal bi ju vodila pedici ili ne.. ne djeluje mi bas zabrinjavajuce. Vidjeti cemo kako ce se razvijati situacija. A koje kapi ste dobili?
Buffy iskreno nisam ni znala da se uopce kod zanoktice mora intervenirati.. dobro je znati. A nama mislim rukavice nebi bile toliki problem osim sto bi vjecito mokre bile.
Malidebeli a dobro ako pojede i obrok na sisi ovo mi se ne cini vise tako lose. A jel se on cini nesto drugaciji nego prije?
Evo i nas...imali sm ok noc..danas je po danu nesto raspolozena...bit ce zato jer imamo 3 mjeseca danas. Kod mene ima snijega, vec se dosta otopilo al ga ima.
Za zanoktice ne znam ali mozda probas sa octeniseptom pa melemom? Da omekani malo. Ja sam sebi tako znala.
Visnjass i mama jooooj kak smo slatkiiiii!
Mrkvica, pepita pridruzujem se vrtoglavicama i slabosti. Ja ponekad kad se sjetim popijem elevit pa mi se rjede dogada. Izgleda da je to zeljeza onda. Meni jos u bolnici nije bas krv bila najbolja a nisam isla vaditit ponovo. Stalno me pere fo ija da mi se nesto ne bi desilo dok sam sama s malenom, a to je vecina dana.
Ja imam puno puzzli u dnevnoj i na njima babybyorn i babygym. I imat ce prostora jos puno za puzati. Uzeli smo kvalitetnije i puno ih platili ali nije mi zao jer su debele i imaju izolaciju tako da je toplo na njima.
Malidebeli, nadam se da ste ok. Ja sam skuzila da uopce ne jede. Ali dobro cure kazu pa nitko ne jede jednako.
Moja ruje sa svim prstima po ustima. Mislim da to jedino zubi mogu biti. I sve stavlja u usta od igracaka.
Mrkvice, ma mislila sam ju za vrtic gradski sad prijavit za sljedecu godinu a do tad cu morati privatni. Ako netko ima kakvu preporuku samo recite.
Evo i mene...još čekam goste za ručak..i umirem od gladi. Ali bar mi šef spava. A mama napravila ručak 😋
Pohvalim ga kako je spavao i onda me izmaltretira cijelu noć 😠
To mi je hvala za sve što sam mu (napokon) naručila s e-baya 😁 P. pelenice i sl....
Jedva gledam...pravo vrijeme za goste na ručku 😭
Mama@ i Visnjass 😍
Buffy, da na ruci. Bila se cak malo upalila, svako toliko sam spricnula octenisepta, pustila da se osusi i pobrisala rukicu
Doduse, onda je samo spavala, nije trpala ruke u usta...
Uh uh zanoktica je gadna stvar, najbolji način je dezinficirati i namazati masnom kremom, ja sam mazala nevenovom mašću, mislim da kod beba melem može i da nema opasnosti ako dođe do usta samo maži punoooo...
Mi smo uspjele biti vani 20 min možda malo manje pa je počelo jako puhati,ali nema veze..
Ništa curke za željezo kupinovo vino jooj kak bi mi pasala čaša crnog vina
mame koje su tražile jeftinije marame http://bambinoshop.hr/index.php?k=30&pk=0#Amazonas-nosiljke,-lezaljke-Nosiljke etooo vam, i besplatna dostava i još je na dan žena 20% popust, ja si htjela još jednu,ali neću moći ovaj put, ostaje nada da će na majčin dan biti opet neko sniženje ali ako i nebude cijena je povoljna, a marame su dobre i mekane babygirl ih je popipala
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji