Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    01. Ožujak 2016. 15:42

Lina ja se isto ne bunim na kortice. Ocajno joj je lice bilo a derala se do krvi po tome. Zao mi je sto ju ranije nisam odvela pedici jer joj se to bilo pojavilo i sa 4 tjedna pa nisam reagirala.. sve proci ce proci ce. Od ovoga se nakon jednog dana vidio ogroman pomak.

Sto se tice rukica moja je u fazi jedenja obje i promatranja i divljenja svojim rukama. Najbolja je kad ih nabije na nos i gleda ih pa joj oci pobjegnu u kriz 
    Osim rukica pocela je i prihvacati igracke. Ima svoju kocku i zirafu koje sama prinosi ustima i zvace i zvace. Napokon je mogu zaokupiti igrackama 

Moja curka danas produzila prijepodnevni spavanac tako da sam rucak stigla napraviti, pojeli smo i popili kavicu poslje u miru. Iako nije da su cevapi i pomfri nesto kompliciran rucak 
    Evo sad malena opet spava, spava i mm.. milina. Ja pijuckam ness i odmaram.

visnjass
    01. Ožujak 2016. 15:51

Mrvica ja se bojim više puta izdajati (skupljati) gledam da to bude najviše u roku 4 sata koliko smije stajati na sobnoj temperaturi a kad on cica onda mi je žao izdajati mislim da mu neće biti dosta ni u bočici ni u ciki.

kaj se tiče druženja, opet, jadan moj muž. kak je jadan cijelu moju trudnoću bio na suhom mislim da će se sad tak i nastavit jer već imam veliki strah da ne zatrudnim zbog carskog

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

tweety91
    01. Ožujak 2016. 15:59

Jedina igracka koja mojeg zanima je zvecka s kojom moram mahati pred njim :) on se samo smije i pokusava ju uhvatiti al mu jos ne ide :))

[/u

Mrkvica2
    01. Ožujak 2016. 16:09

Visnja ja drzim u frizideru u bocici koja je dosla sa izdajalicom. Zacepim i kada jos izdojim dodam. Ne drzim na sobnoj nikada. Sto se tice izdajanja nece njemu ostati prazno bez brige. Nemozes ti izdojiti koliko on moze izvuci.

Tweety polako jos malo pa ce shvatiti 

Mrkvica2
    01. Ožujak 2016. 17:47

Cure s cim cistite bebama rukice? Luda sam vise sto ju svi po rukama diraju a vide da stalno trpa ruke u usta.

lady6
    01. Ožujak 2016. 18:23

Meni internet steka pa nikako se javiti. I moja danas pospana i duze je spavala. Mogla bi noc biti vesela. Probala sam bez espumisana ali svejedno ju grci. I dobili smo plimycol mast jer su joj se dolje pojavili neki pristici na koki i lice na gljivice...
    Mrkvice, super da je liceko dobro sad.
    Malidebeli, ne sekiraj se i ne slusaj nikoga za dojenje i ad, slusaj svoje srcei svog zadovoljnog bebaca.
    Narucila sam elasticnu maramu koju Sonja ima....Next...kontroliram se da narucim stvarno kad je promijena velicine pa napravim kombinaciju da mi sve pase. Onda ne kupujem nigdje drugdje. Sad su mi dosle kapice kao 3-6mj. skoro stanu meni na glavu😨. I kombinezoni za spavanje su veci modeli. Al dobro...narast ce.
    Mrkvice, vodom joj perem rukice kod svakog prematanja. Zivcira me sto stalno ih gura u usta onda onak mokre po svemu ostalom pa skupi cudesa medu prstice. A glavna fora joj je zvakati majice i rukave. 
    Druzenje, maliV, onda ja vodim...isto nismo od ljeta i jos nismo😑
    Buffy, jel ti dobro? Glavno da bebaca nisi imala sa sobom. Eto toga je mene strah jer zivimo u tavanskom stanu i imam dosta stepenica za proc...

@JustSmile@
    01. Ožujak 2016. 19:05

ja se ponadala da cu se javiti sa lijepim vjestima a ono sipak...bili mi kod pedice na pregledu koji ide sa mj.dana,bili smo prije 2tj.i tada je malisa imao 4,750 danas ima 4,850...normalno,svi mi tupe sada kako mi mlijeko ne valja,da trebam odustati...premal prirast...sada dajem obje sike u podoju pa cemo vidjeti iduci tjedan,idemo opet na vaganje...a sad slijedi nastavak:
    Izokretala ga tam jadnog u bodiju kratkih rukava i normalno djetetu bilo hladno,vidjela da su mu plavi noktici i oko usta i poslala nas na pedijatriju u bolnicu na hitnu...tam nas ispikali i uzeli krv,sve je vise manje ok osim male dehidracije... :((((( i pazi sad:kod njih mi mali ima 4,600...ko je sad tu lud i cija vaga ne valja neznam ali znam da mi je jako jako tesko i pokusavam se smiriti i iskulirat da ljubav moja to ne osijeti...busila nam i gnoj na ramenu sto se stvorio kao reakcija na bcg iz rodilista...ma.uh...:(((
    Pa jel moguce da odspava toliko dugo lijepo u komadu preko noci a da je gladan?nista mi nije jasnoo...uh...renata,si tu?

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• buffy
    01. Ožujak 2016. 19:08

Evo maleni spava na meni... bole me ledja i trtica i dalje.. a jos sam zabrinuta i zbog kvrzice koja me ne mapusta i glupi google ce me dotuci..a za kraj svekici i danas dosli 
    Stigao mi je i kibi i majice su mi isto odlicne sad radim malu pauzu da me mm ne ubije
    Lady i ja imam sobe u potkrovlju i bas je bila sreca da njega nisam nosila
    Ruke mu takodjer perem s blaznicama i vodom...i redovno svih opominjem da ga ne ljube u ruke

renata6
    01. Ožujak 2016. 19:16

@justsmile@ jesam tu sam, reci draga! nemoj se brinuti, smiri se i idemo ispočetka. Morat ćeš ga negdje dobro izvagati, na vagi koja valja...da i ima 4600 je super za bebicu od mj dana, znaći ima beba i sa po tri kile, kužiš što ti hoću reći?? sve se da srediti, s koliko je rođen, piši jedan cijeli dan ili od sutra sve zapisuj i pošalji navečer, koliko podoja, koliki razmak, koliko je dugo na cici, kako ih mjenjaš, jel ti piješ, kako spava, kako piški, kako kaka, kako je po noći, koliko podoja???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.