Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    29. Veljača 2016. 17:09

shimmer hahahah da se ne nerviramo
    ojjjjj uspavljivanje majko mila,pogotovo sinoć jao dobro da se na luster nisam popela kak je krenulo hahahah jedna sisa, druga sisa, sjedim ona u pozi kolijevke i duda u usta ljuljam (zuji white noise), skačem po krevetu ko po lopti ništa, hodam po sobi ništa, na kraju sam stajala na mjestu zažmirila i rekoh dosta ispočetka hahaha na kraju je zaspala tako što sam ju mazila od kraja obrve do vrha nosića.. 

u shoppingu ju je do sad muž nosio, bili jednom s kolicima, sad ćemo prvi put sa maramom  a kolica ćemo uzeti kad ćemo ići meni kupit tenisice jer ju tata ne želi nosit u marami ko mu kriv, ne zna kak godi za leđa bar meni 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    29. Veljača 2016. 17:34

MaliV, Malidebeli a za koliko dozatora je bočica, ili u čemu je već to? Ako razumijete što pitam...

Ines24
    29. Veljača 2016. 18:55

Mama hvala, potražit ću i jedne i druge pa koje prije nađem 

Pinkypik
    29. Veljača 2016. 19:02

Tata uspavao dijete kad mama nije...Ah..tj. jesam i to nekoliko puta pa se probudi za 10 min. Za izluditi stvarno koliko vremena dnevno trošimo na to... Voljela bih i ja kad bi ga mogla malo ostaviti baki na čuvanju...
    Malidebeli, i tvoj je očito presladak 😉 
    Mrkvice, tvoji su svekiji najopasniji ovdje čini se...ne bi ja nju ostavljala s njima ni u slučaju nuklearne katastrofe 🔔 Ali stvarno, smanji i ozbiljno doziraj informacije prema njima. 

Jesu li vaši imali neke negativne posljedice od Biogaie? Jel moguće da mi je onih par dana jako bljuckao zbog toga? Samo ta 2 dana sam mu dala pa sam sad malo prestala sa svim.

• mama@
    29. Veljača 2016. 19:31

Pinkypik vidim da se pratimo sto se nespavanja tice.
    Moj mališa jucer i danas jako malo spava. Nije nervozan zbog toga samo mi je cudno.
    Bude da malo zacori al to je sve na 10-20min.
    Ima spavance 2x dnevno sada sto mi se cini malo. Tako spavaju vece bebe.

Pinkypik
    29. Veljača 2016. 19:37

Mama@, a baš na 10-20 min., već vidim da mu treba, a i meni. Zaspe na ciki,podrignem ga pa se ili probudi dok ga dižem na rame ili nakon podrigača ili ga uspijem spustiti pa se probudi vrlo brzo zbog valjda novog podrigača. Ah...slatke brige...bar ne plače i ne boli ga jer jako pazim na podrigivanje.Samo sam i ja umorna i ne mogu mrdnuti...ja sam lovac na podrigače 🎈📌

lady6
    29. Veljača 2016. 20:23

Pozz, ekipa! Naravno da sam zaboravila sto hocu napisati a nisam ni pocela....
    Ugl.ja inace nosim naocale i imam vecu dioptriju ali nakon poroda mi se sigurno povecala plus uho mi se lijevo stalno zastopava i sumi mi (isto je bilo mojoj mami nakon poroda).
    Baby gym-a imas razlicitih, nas je za vise faza i tako se slaze. Moja ga voli ali zanimljiv je nekih 20min. 
    Svekici se moji ne petljaju jer znaju s kim imaju posla bez obzira sto zivimalo u istoj kuci. Kako mi kazemo to ispostuju i naravno da se cude nekim stvarima ali kazu ok. Mrkvice, skidam kapu na toleranciji. 
    Pepita, pa jel moguce da nam se i tu prate curke? I moja tako oko 19 ali ima i fazu oko 13. Nekad mice nogice  nekad ne tak da sam luda vise jer ne znam dal da mijenjam kapi ili se usredotocim na zubice ili na mozda bolje na utjehu da bit ce bolje. 
    Nasa noc je bila ok 2-3-2 i onda svsta nesto. A po danu slabo po 10, 20min. Sad spava sto je cudno, vidjet cemo sto nas ceka. 
    Ps: stigao danas next

Pepita2109
    29. Veljača 2016. 20:36

Meni baby gym ne stane nigdje, sve se pitam gdje će puzati, po dvorištu za kokama hahaha

Pinky a kako dojiš? sjedećki ili? Ja kad dojim sjedećki i ona zaspi ja ju malo kao uspravim, ne znam kak da objasnim, ali ono tipa kao da leži na povišenom i tak mi zna podrignuti, a tako je i dojim pa zna i tokom podoja podrignuti...

Ja sam danas dojila stojećki i to ne u marami hahaha, taman si grijala bila ručak kad je mišica tražila svoje, a ja gladna nije mi se dalo čekat i tak ona na sisi ja ju nekak primila i uspjele hahah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.