Pinky, mi uzimamo biogaiu s D3, nisam primjetila da mu smeta..
Lady, i nama stigao next danas, malo mami, malo njemu ☺️
Moj misek zaspao, zakurio 38,4 od cjepiva.. Cekam da se probudi za hranjenje pa cu mu nakon papanja dati cepic.. Jadnicak 😢
MaliV za cjepivo i temperaturu. Samo mu stavi mali cepic, proci ce brzo.
Moj mališa pajki gore u krevetu.
Danas je bio dobar dan...nije puno spavao ali je bio sretan i zadovoljan a to jako jako volim
Sutra je novi dan s novim ritmom...
Ugodnu i mirno prospavanu noc vam zelim svima.
A i sebi, naravno
lady ne znam šta bih rekla, moja zaista nema nekih znakova grčeva, samo to slinjenje na "litre" i nervoza, pa žvakanje, a probaj joj ne davati kapi pa ćeš vidjeti nekim bebama paše nekima ne...
Ne želim turati nos gdje mu nije mjesto,ali kak ne bankrotirate na nextu hahahah
dragi uspavao mišicu, ja se otuširala, malo se podruškali i umjesto da odem spavati, ja razmišljam o shoppingu
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sto je ovo danas, bit ce svi lijepo spavaju kad nema nikoga
Nama noc protekla dobro, klasika. Iako mi se cini da produzuje prvi spavanac. Bas lijepo ali mi je zato dva kakanca jutros priustila, onako za dobro jutro
Shimmer umrla sam za ovo za korizmu da mi je palo na pamet samo heheh. A znaju koliko cesto jede jer im pocne plakati kad je pricuvaju malo ili vidi kad bude gore kod nas ili mi kod njih. Ali dobro svekrva mu je rekla da se sabere da je to za bebe sasvim normalno.
Jucer pita sveki jel moze malu ponjet malu kod sebe, reko aj ponesi. Nije proslo pola sata evo sogorica donosi malu. Kaze postaje kenjkava a sta cemo ako pocne plakat
I ja se divim kako ne bankrotirate
Mi sutra na kontrolu kod pedice moramo za liceko. Sve se povuklo skoro od ove kremice. Prvi put od rodenja ima cisto lice 😍
Kad je pepita vec spomenula druskanje moram se pohvaliti da smo se ja i mm nakon 3 i pol mjeseca od poroda napokon uspjeli normalno podruziti. Napokon sve u normalu dolazi
Nadam se da kod vas ima bar malo sunca.. kod nas opet nista. Vec me depresija hvata, nismo u setnji bile pa skoro mj dana ove kratke izlaske do auta i iz auta nemogu racunati.
Mrkvica hahaha i ja došla reko sad kad ću imati za čitati kad ono nema nikoga hehe...
moja sveki jedva čeka da joj ostavimo malenu na čuvanje,ali ja nemam povjerenja u nju jer sa njom izvodi stvari koje joj ne pašu,a ona to ne vidi jer ju ne poznaje kao ja.. radije ju ostavim šogorici u nju imam povjerenja totalno iako nema djece, već ju je dvaputa čuvala po sat vremena..
ajde baš super da je ličeko bolje
weeeeeeee za druškanje
nema kod nas sunca isto dugo,ali nas to ne spriječava da ne odemo van, bitno mi je samo da ne puše (ako je u marami) ili da ne pada kiša, iako smo jednom po kiši bile na terasi... tako da ako ne pada kiša i ako je samo oblačno izađi sa njom van neće joj ništa biti
Mi smo nacicavali cijeeelu noć tek oko 4 sam ju uspjela prebaciti u kolica i spavala do 6 kad ju je naraaavno tatin alarm probudio, pa sam ju opet k sebi prebacila i spavale skoro do 9 sise su mi ispuhane hahahah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita a ma nije do sunca izlazilesmo i mi kad je oblacno, nego je ili kisa ili vjetar pa nikako izaci.. tocno sam vec bila na rubu da uzmem kisobran i strpam ju u maramu
Jutro! I ja sam mislila da necu sti procitat sve, a kad ono svi jos spavaju. Takqv je dan danas...
Pepita, i mi smo cijelu noc kenjkali. Zaspi, ja izvadim cicu a ona otvori oci i pogleda me kao da sam neznam sto napravila. Zaspala je u 3...
Mrkvice, drago mi je da se stvari normaliziraju... Meni je jos maaalko cudno...
A za svekije... A kuzim te skroz... Meni moj jucer dode i kaze 'ajde!' reko sta, veli daj joj vode, zedna je. Ma evo odmah, punu flasu :)
Place, odoh...
Dan cure.. kod nas je kisa i uzasno vrijeme...
Jutros sam pala po stepenicama i sad se jedva krecem a sama s malenim jucer sam vas citala al nisam stigla pisati imala sam goste do 11 i po😯 a i svekici bili tu...
Jutro.
Uspavala sam maloga, obukla se, skuhala kavu i da cu uzeti mob i citati klokanicu po par stranica ( kao i obicno) ...ono nista hahaha. Morala sam srknuti kavu na brzaka da ne poremetim ritual
Mrkvica super za lice. Napokon je 'cista'
Odlicno i ze druskanje
Mi redovno parkiramo ferarija ( ficeka hahaha) samo sto mislim da nas je mali prokuzio hahaha. Cim se dragi priljepi uz mene mali se promeskolji. Mislim vec ea ima 'traume' od ljuljanja u stomaku hahahahaha
Nasa noc bila dobra. Malo cickanja malo dremkanja i prode noc.
Sve cekam da se sve to skroz iznormalizira
Sortiraj odgovore
Najstariji