Mrkvica koja krema za lice vam je pomogla. Nama je bepanten pomogao al stalno nam se vraća crvenilo. Nikako da joj skroz očistim lice
I ja sam popila kavu bez klokanice ujutro, rekoh sta je ovo 😄
Pepita, mrkvica, izgleda da je jucer nesto bilo u zraku.. I mi se parkirali prvu put nakon... (nemojte sad pasti u nesvjest).... ljeta 😂😂😂
Buffy, draga, jesi dobro? 😳
Mama i nasa se pocne meskoljiti kao da zna
Axia joj tog za vodu mi je vec preko glave. Cak sam joj i probala dati na zlicicu malo vode i dzabe. Pljune svaki put. Nema smisla opce.
Sto se tice druskanja i meni je jos malo cudno ali proci ce. Polako.
Mery mi smo kremicu dobili na recept od pedice. Maxitrol. Mislim da to nemozes na svoju ruku kupiti a i nebi ti preporucila bez pregleda pedijatra jer sadrzi kortikosteroide i antibiotik.
Malov malo trtica boli lopatica od ruke i vrat..al na srecu samo sam se natukla i nisam malenog nosila..
Dosao je next i meni i odusevljena sam 😊 hedva cekam opet naruciti😁😁😁
I ja ocekivala par stranica kao svaki dan, a ono sve smo se malo uspavale :)
Ajme, ja se divim vama koje se druzite s muzevima. Meni jos ni rana nije do kraja zarasla... I imam osjecaj da nece biti akcije do ljeta :(
[/u
Ja prijavljujem tri užasna dana, grčevi tri puta dnevno po par sati, plače ona, plačem ja... Ali nadam se da će se brzo smanjiti na prihvatljivu razinu
Jučer smo uspjele prošetati iako je puhao vjetar, ali do nje u kolicima ne dopire ništa, nadam se da ćemo uspjeti i danas, šetnja dobro dođe i meni i njoj...
A jesam brza.. uglavnom svaki put kad bi uhvatila malo vremena i da mi se da moja mama zauzme laptop i igra belu a na mobitelu se pogubim i ne znam kome kaj sam htjela napisat
Mrkvica
"a vjerojatno je, jel starija zena"
-a oko 5 banki, uglavnom, više nju nebum zvala za savjet.. inače mi je bila ok.. došla je čak 6 puta, nosila vagu svaki put, i sve objasnila i za malenog i za moje cicke.. da se ne upale i tak..
lillany
"drago mi je što se bebac istovario i olakšao vas sve muka. Zbilja neka staro školska sestra. Šećer!!! Ali svakako daji tekučine ako dobiva ad."
-sad nisam pametna, rečeno mi je ako i dojim uz ad da nije potrebno davati tekučinu
"dudu pljune svakih 10 sekundi i onda kmeči i hoće je nazad"
-identično.. muž je rekao da će mu izolir traku zalijepit da ne ispada ili da ju ne pljuje a hoće ju nazad i to odmah hahahah
tweety
"svaki put krene vuci i odjednom plaaac. A mlijeko po meni i po njemu"
-zavidim ti ja na 2 puta teškom mukom idojim stotku za jedan obrok i to da obje cice iscjedim do boli i da mi bradavice otpadaju
Lina svaka ti čast.. ja sam danas bila sama s malenim (inače je mama kod mene i preuzela svu brigu preko dana.. kuhanje, čiščenje,pranje, spremanje, peglanje, čuvanje malenog dok me pošalje spavat da se naspavam-mislim, nebi ja ali me potjera ) tak da sam skroz razmažena trenutno.. i da, bila sama s njim i kako mu ja traljavo stavljam pelene pokakao se da je sve, promočilo van i idem ga presvući i povrati (prvi put tako) i kroz usta i kroz nos i jadan jedva do daha dođe, sav pokakan i sav zbljuvan.. a ja.. naravno.. uhvatila me panika, ne znam kud, šta, kako, gdje.. koje prije, kaj da radim.. tako da ti se divim i svim mamama koje imaju više dječice i to pogotovo s malom razlikom u dobi
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Ojoj, buffy, zvuci uzas 😳 Nadam se da ce te prestati boliti brzo
Mrkvice, bas to 😂 A sad imam upalu misica ko da sam cijeli dan orala, totalno sam zakrzljala 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji