Just smile, samo polako, smiri se i ne odustaj od dojenja. Slabo mlijeko ne postoji!! To je sve sto cu rrc, netko iskusniji neka te uputi kako dalje.. Budi pozitivna kao sto si uvijek bila
Buffy, nadam se da ces biti bolje. Dobro da nisi nista slomila...
Da se pohvalim i ulijem malo nade mamama dudicama i krevetima... Mi smo smanjili vrijeme podoja i sad je cica za klopu i utjehu, a spava vec treci dan u kolicima(osim nocu kad je kod nas u krevetu). Presretna sam :)
Unatoc ruznom danu bili smo kratko vani... Sad se idemo kupati i ajati...
Just smile zao mi je zbog takvog razvoja situacije, ali moram priznati da nama od hladnoce nikada nije bilo plavo oko usta. Vaga mi isto nije jasna.. uzas. Neznas ni sto poduzimati kada ne znas niti koliko mali ima tocno. Preporucam ti da se renati javis na fejs, ili tu u poruke zena ce ti pomoci ne sumnjam u to.
Buffy kada moras ici kontrolirati opet tu kvrzicu?
Just smile samo se smiri i renata ce pomoci
Renata on mi u krilu spava ja sjedim pokusavam ga odviknuti ali mi ne ide..po danu soava ili u setnji ili meni na rukama, a na vecer bez beda zaspe u svom krevetcu
9.imam opet kontrolu....
Renata: ovako je bilo do sada: sika jedna u 2h,nisam nudila drugu,papa nekad 10min,20,sve ovisi.zna se i svadjat sa njom jako puno pa ga smirim i ajmo opet papat.do sada sam ga dojila lezecki.sad smo poceli i sjeddcki i stojecki...kako god...porodjajna tezina mu je bila 3,850. 53cm. Sada je na 58cm.
papa svakih 2,3h otprilike,i prije mu dam ako zaplace i trazi ju.kakice:jedna postena ujutro kada zakaka i mene i pelenu i sebe :D
a ostalo kroz dan nesto sitno malo u tragovima I puno prdenja.piskenje je isto dobro koliko mi se cini,posto smo u platnenima,vanjski dio do covera uvijek bude mokar.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Ma joj kaj te plaše znači ako je imao 3850 išao je iz bolnice tipa oko3600 i da sad ima ovo najmanje 4600, o čemu oni pričaju ??? pa to je kila jer se računa od pad na težini a ne od porođajne...bezveze te plaše. Stolica ti je ok, ako ti piški isto ok, uopće ne kužim, pedijatrica je malo jača!
JustSmile,drz se !!!..kod tebe je do sad bila prisutna samo pozitiva,nemoj se dat samo tako pokolebat
Ja nakon mjesec dana,napokon imala mali izlet iz kuce i to ravno u ducan Dosla mi je majka,uzela pisulinca i doslovno me istjerala van iz kuce...i tako sam ja nakon tridesetak dana,isetala iz dvorista,napokon !!! Kupih pelene i to broj 2,jer nam je jedinica postala mala...sve mu nogice nazulja. Potrosih para,sve me srce boli...mozda bolje i da nisam izlazila
Mene nesto boli rana od carskog...ne znam jesam se preforsirala,stalno pisulinca nanasam i skacem simo tamo....
Renata:pao je prvo 300g a izasao je on meni sa 3800,uspjeli smo je vratiti skoro po izlasku iz bolnice.spavanje nisam napisala:od 20,20:30-2:30, 3-5, 6-7,8...pa zar se nebi probudio u tom prvom spavanju kad spava toliko ako je gladan?neznam,skupljam snage i probat cu tako kako su mi rekli.u jednom podoju obje ponuditi pa kak hoce.sto kazes?ma,rekao je muz da ju mjenjamo,stara je jako,za par god.mora ici u penziju pa je valjda nekog starog kova,ko ce ga znati...gdje mogu napisati rezultate nalaza od krvi pa da dobijem objasnjenje,znas li mozda?sad bas gledam,ima malo odstupanja u necemu tu sto citam.
Hvala vam cure na podrsci! Vi ste moje srece i odmor za dusu kada dodjem vamo! ♡♡♡♡
Mrkvica:ni meni mu nisu izgledala usta plava ali ona je tak rekla...
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
JustSmile mene uhvatila panika kada sam došla iz rodilišta jer je spavao od podne do 5 i više nisam znala kaj bi i nazvala sam rodinu udrugu potporu za dojenje i pitala da li da pustim da spava ili da ga budim radi hranjenja. ženska mi je rekla da prvih mjesec dana obavezno hraniti svaka 3 sata jer imaju mali želuček i to kaj imaju u njemu brzo se prevari i poslije više nema kaj nego počnu trošiti zalihu koju zapravo nemaju i onda padaju na težini. ja svog budim, žao mi je ali.. tek kasnije dolazi faza da se sam budi i traži kad je gladan
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Just smile moja curka je prvi mjesec imala prirast od kilu tocno i nitko drame nije radio. Uopce ne vidim zasto te plase. Da ne pricam da mi je zadnji mjesec mala dobila svega 630g i nitko nista nije rekao da je malo. Stvarno svasta stvarno razmislite o mijenjaju pedice. Da je i na 4600 to je opet 800g a ako je na 4860 onda je dobio kilu i stvarno ne vidim razlog za uzbunu.. na tvom mjestu nebi nista ni mijenjala. Dijete je sretno i zadovoljno, lijepo raste i spava i ima pokakane i popisane pelene kako treba..
Buffy a jel se bar smanjila malo ili je ista?
Ja vcrs poslje kupanja idem maloj obuci 62/68 bodi nemogu ga medu nogama zakopcati.. okej uzmem jedan 68 ide nekako. Obucem joj pidzamu 68 koja joj je neki dan bila dobra nemogu na ramena navuci ako navucem na noge postoje zatvorenih stopala.. svasta, tolikoo tome kako cemo se duze na 68 zadrzati Kako je krenula prerastice i mamu i tatu u 2. osnovne
Visnja mislim da to ne vrijedi kod svih beba. Moja je dok je bila manja trazila svaka dva sata, tocna kao urica. A sada nekad vise nekad manje. Ali slazem se da kod malih beba skroz nebi trebalo puno proci izmedu podoja.
Sortiraj odgovore
Najstariji