Malo sam zaboravila sta je tocno bilo po licu?
Joj ja nemam pojma sta cu s tjemenicom...izludjuje me
Mary ja sam dobila mast za oci ali se moze mazati i po licu. Ne pise da nije za bebe. A od tih krema mozes kupiti mustelinu stelatopiu, aderminu za atopijski ili la roche posay.
MaliV joj nis mi nemoras govorit. Ko stara baba
Buffy a jako se ljuskala, u tvrdim ljuskama po celu sa zuckastim ko baloncicima a po obrazima je imala klasicno za atopijski crvene fleke. Nakon ovoga nastavljam sa stelatopiom jer mi je sklona atopiji pa da se slucajno ne vrati. A za celo mi je rekla da najvjerojatnije ima bakterijsku upalu.
Visnja ma sve ce to proci, ispraksati ces se. Mislim da ti kako ti kazes nejde bas jer si jos nesigurna i bojis se jer je mis jos tako malecki. Neboj se, zilavi su oni A kodizdajanja stavi prvo njega na cicu da on navuce da mlijeko krene i onda je milina izdajati. A 100ml uopce nije malo. Ja 150-180 koliko izdojim pa smrznem izdajam cijeli dan i noc da skupim. Opcenito izdojim dok ona cica s jedne drugu. Otpusti mi mlijeko pa je lakse. Ali to opet bude max 50ml.
Ines zao mi je sto je tako jako. Nadam se da ces naci nesto sto djeluje.. a ako nista sa tri mjbi trebalo prestati. Nije neka utjeha znam, ali proci ce. Mi smo imali tri dana grceve jake kada sam joj probala sab simplex dati i sva sam se tresla koliko je urlala a nista ne pomaze, tako da vjerujwm da je jako tesko tri putadnevno slusatito.
Mrkvica mene kiša jedino spriječava zato što mi obuća propušta hahaha inače me ne bi ni to pa onda samo na terasu izađemo...
axia moja nije kenjkala samo je sisala i sisala do besvjesti, ja to prepisujem skoku
buffy joooooj draga nadam se da ne boli puno
mama i mi smo redovni,ali moja malena spava, uglavnom ionako nismo u istoj prostoriji, ako je ona u sobi mi smo u dnevnom, ako je u dnevnom mi smo u sobi hahaha, a ponekad i u kuhinji hahahah
MaliV nama je nešto u zraku svaki drugi dan hahaha ali da jučer je bilo nešto posebno moram priznati heheh
tweety91 ma brzo ćeš nam se i ti pohvaliti
ines juuuj a je li koristite kakve kapi? radite li vježbice?
a za šetnju se slažem itekako dobro dođe
visnjass to da izađe na nos je normalno i ja bih se prepala da nisam doživjela to već sa svojim sekama..
i ja sam neki dan traljavo stavila peleno bilo nam je veselo, a tata je pobjegao hahahah
hahahah maliV i mrkvica jeste me nasmijale
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obavile smo kratku šetnjicu, taman prije krupe ušle u kuću
Dajem joj biogaiu i sab sam davala po potrebi (uglavnom navečer ali nisu bili jaki grčevi), sad ću joj davati u svaku bočicu pa ćemo vidjeti... Enterokind nema kod nas u ljekarni...
Helou
Kod nas rucak na pola gotov...imamo finu juhicu i tijesto...a meso i saft ostalo netaknuto,jer se frajer probudio,pa mama mora brzo trcat i vadit ciku,samo da prestane urlanje...a bas sam gladna...nekak sam se ponadala da cu uspjet napravit rucak do kraja,dok on krmi na kaucu...al ne more to tako Noc nam prosla tako tako,budjenje nakon 2:30,2,45 min i 1h. Valjda sam se pocela navikavat,pa danas toliko ne kukam i ne jadikujem.
Koliko dugo cekate narudzbe s nexta ? Ja sve nesto gruntam da cu narucit dvije majcice 62broj...imamo vec 2-3 kombinezoncica 56broj koji smo prerasli ili se mozda smanjilo u pranju.
Kaj se tice druskanja...ja jedva cekam Jos 2-3 tjedna pa se bacam u akciju.. nadam se da ce mi do tad stat i taj iscjedak poslje krvarenja...nikak da se iscistim do kraja i maknem te uloske ...vise mi ih preko glave !
Kaj se tice vremena...kisa,kisa,kisa i kisa...al jos malo pa napokon PROLJECE
Pepita rijeci ti se pozlatile ;)
Moj malac je danas otkrio vlastite ruke haha cijeli dan si ih stavlja pred facu pa se malo mlati, a onda ih pokusava nagurati maksimalno u usta. Ne znam dal bi mu se smijala ili sprijecavala u naumu :D
[/u
Ines bas šteta za Enterokind. Drzi se draga.
Tweety91 moj mali je isto prije par tjedana skuzio ruke. Toliko ih zeli staviti u usta da se sav pokoci i onda se ljuti jer nije uspio. Kad uspije jednu strpati i cuclati odmah pokusa i drugu. Hahahaha. ..meni je to presmijesno i preslatko.
Pepita sjecam se svojih druskanja dok sam imala jednu bebu... hahaha.
Ipak sad moram bjezati od 2 lica i to sve ukombinirati uh uh. Al priznajem , maher sam u skrivanju hahaha
Hahhahha mama@ znaci pokusavat ce i drugu s vremenom ukomponirati. Jaooo smijeha li :)
[/u
Dan mamike
Ah ti kortikosteroidi svi ih zele izbjeci ali jednostavno moramo prihvatiti cinjenicu da zivimo u vremenu gdje su neizbjezni.
Danas je puno vise alergija i kojekakvih reakcija organizma nego prije..ali sto je je i mi vise stitimo nasu djecu nego su to nase majke cinile.
Evo..meni je i treci beban na korticima..
Probala sam i ja sve moguce kremice i s prethodnim dvoje pa nista nije pomagalo..bacala sam novaca i novaca za raznorazne kreme i kupke ali ocito za danasnji osip treba lijek i to je to.
Malena mi je imala zive rane po licu jer dr. nije htjela prepisati kortikosteroidnu kremu..patila se ona a i ja.
Na kraju kada smo otisli kod druge dr. prepisala nam i sve je nestalo u dva dana.
Visnja sve to s vremenom dode na svoje.
Lagala bih kada bi rekla da glatko prolazim kroz sve ali svjesna sam da su to stvari kroz koje moramo proci s djecom.
Umorna sam ali istodobno i sretna. Ali ne dam da se na meni vidi umor i nemoc.
Oduvijek sam htjela veliku obitelj i trudim se da svi budu sretni i zadovoljni.
Cak je i dragi rekao da i njega previse mazim.
A i on se trudi pomoci koliko moze iako ga ja stedim jer znam da previse radi i pustim ga da se odmori.
Opusti se i uzivaj dok te maze
E sad..sto se tice druzenja i to smo vec obavili
Trebalo mi je to.
Nakon loseg dana s djecom gdje sam izbljuckana sa svih strana,neotusirana,mirisem na kuhanje a i zeljna sam malo mazenja morala sam napasti dragog dok su djeca spavala.
Odmah sam se osjecala k'o curica
Tweety preslatka slika 😍
Aleksanda, joj i ja jedva danas rucak stigla.. Ujutro sve narezuckala (meso, luk, mrkvicu), pa malo s njim, pa stavila kuhati, pa opet malo s njim, pa oprala sudje, pa opet malo s njim, pa malo promjesala rucak, pa opet malo s njim, itd... Tako mi izgleda i tusiranje/kupanje, prvo operem kosu, pa on vristi, pa druzenje, pa ju idem posusiti, pa do njega, pa se odem otusirati, pa do njega 😄 Rijetko kad stignem odjednom sve 😜 A next... pise u roku tri dana, nama stigne uvijek za 2
Sortiraj odgovore
Najstariji