Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LinaKarolina
    01. Ožujak 2016. 21:43

Just smile uopce ne kontam gdje je problem!??
    Znaci maleni je dobio kilogram u mjesec dana sto je odlicno.
    Dobro Renata kaze da ti je pedica malo jaca! Uh sto sam ljuta na takve koji sire paniku bezveze pogotovo mladim mamicama s prvim djetetom.
    Maleni napreduje jako dobro i ti najbolje znas a i vidis da je zadovoljan i tu stavi tocku na i!
    Ne daj da ti itko govori da nesto nije u redu!
    A te price da je majcino mlijeko nekvalitetno su za one koji zele djetetu s tri mjeseca dati kruh i krastavce kao Mrkvicini.
    I meni je pedica za starijeg malca govorila da je sitan,da mu nedostaje barem 2 kg a malac je bio savrseno zdrav i jednostavno je takve grade.
    Da ne kazem da nas je gnjavila vadenjem krvi itd.
    Rekla sam joj da djeca ne mogu biti sva kao stancana.
    Evo sada s 13 mj. ima 10kg i opet govori da bi trebao imati barem 13..a ja mislim da bi se tada kotrljao.
    Dok je malena maksimalno svaki mjesec dojenjem dobivala 600g pa mi nitko nista nije rekao.
    Tako da ako ti mislis (a mislis) da je tvoje dijete sretno i sito proturijeci svima koji govore suprotno..pa cak i pedici.
    Ti ces prva primjetiti ako bebac pozeli nesto vise od sike.
    Ne daj se! 

Mama s obzirom da i ti kombiniras dojenje i bocicu dajes li malenom piti vode,caja ili preko dojenja dobije potrebnu tekucinu?
    Neznam..jos nisam bila u situaciji da kombiniram. Bojim se da je maleni zedan iako vidim da nije. Piski k'o veliki. Pokusala sam mu dati vode ali odbija.
    Vise nisam pametna..

Malidebeli
    01. Ožujak 2016. 22:02

Just smile ne daj se, ja sam bila u sličnoj situaciji.
    Mislim da ćeš svakako dobiti savjet od iskusnijih,  mogu ti samo reci da sam ja od savjetnice dobila savjet prvo ponudi jednu, pa drugu i izdojiti da se poveća proizvodnja.
    Lina, ja kombiniram još uvijek mada sve manje jer odbija i ne dodajem vodu.
    Pratim kakice i dovoljno su rijetke pa si mislim da.s mojim mlijekom dobije dovoljno..

Mery15
    01. Ožujak 2016. 22:24

Just smile, moj mali se rodio sa 3690, iz bolnice izasao sa 3610, na prvoj kontroli s mjesec dana imao 4480 sto znaci da nije dobio ni cijeli kilogram u mjesec dana. Pedica rekla da je to sve ok, da nisu sve bebe iste. Tako da ono, just smile. 

Mery15
    01. Ožujak 2016. 22:27

Hahah, znate sto je najgore? Cinjenica da sam ja tek sada izracunala sve ovo i pojavio mi se upitnik iznad glave. Kako je pedica tada rekla da je sve u redu nisam se oko toga puno ni brinula. 

renata6
    02. Ožujak 2016. 09:30

@justsmile@ ne trebaš u podoju davati obje jer je beba mala i ima mali trbuščić i pojest će ti samo ono prvo mlijeko, drugo su one već veće bebe od tri, četiri mjeseca koja u podoju isprazne cijelu i traže još, tvoja beba je još mala, mislim da ti ovako ok ide, ovo spavanje ti je dobro jer ipak bebi i treba sna, a koliko vidim imaš i po nekoliko podoja noću i to je ok. Uopće ne vidim problem i ne kužim kaj su te toliko ispreplašili. Koje vrijednosti krvi odstupaju??

renata6
    02. Ožujak 2016. 09:32

visnjass bebica ti nikako ne smije biti u vlagi, pogotovo ovako ako je crno, to je plijesan i sadrži spore koje se udišu, pokušajte to čim prije riješiti ili nemoj boraviti u toj prostoriji. Smanjiti ćeš češćim provjetravanjem jer gljivice obožavaju toplinu i dalje se šire.

MaliV
    02. Ožujak 2016. 09:34

Doooobr jutro 😘

Visnja, dobro tweety kaze.. Bas mi je zao, alergicna sam na vlagu u stanu 😖

Mi smo spavali dobro, od ponoci do 6, papali, pa od 7.30 do 8. Prvo nije htio zaspati, ali onda sam ukljucila napu i oboje smo zacorili 😴😄

Ja sam ko nova, muz mi je rekao da se odem malo zabaviti s curama sinoc, bas mi je dobro doslo.. Makar par sati, ali kao da me netko resetirao ☺️

Izgleda da ce danas biti lijep dan, nadam se nekoj setnjici

E i mrkvice, ti si pitala za rukice, ja mu pobrisem sa blazinicom na koju stavim neku vodicu od mustele, pise da je za lice i tijelo, ne ispire se

LuKi5
    02. Ožujak 2016. 10:36

Justsmile, glavu gore, pedica tivda prostite serucka. Ne mogu oni svi isto napredovatina kilazi, pa nisu bebe roboti, bitno je da kile Iidu gori, a sad oce dobit 500, 600, 1000 grama to ovisi od bebe do bebe.Moj je uvijek malo dobivao, zdrav je I jednostavno je tako graden, visoki mrsavko, normalno jede, s godinu dana je imao tezinu koju u prosjeku imaju bebe od 7 mjeseci. Pa ne mogu oni svi biti gradeni ko po spagi. Uf

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.