Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    28. Veljača 2016. 16:52

Lady jesi probala hemoex? 
    Mislim da hitno nesto moram naci jer umirem danas je uzasan dan... Ja sam mislila narucit od dolise flexi..meni smotanoj izgleda malo prakticniji nego marama....

tweety91
    28. Veljača 2016. 17:21

Mrkvice nemam komentara za kruh i krastavce, ne kuzim te ljude. 

Lillany hahahah bas si me nasmijala, a i mog muza bome :) suosjecam po pitanju faza ;)

Inace, moj malac je odlucio protestirati na desnoj sisi, svaki put krene vuci i odjednom plaaac. A mlijeko po meni i po njemu hahah jel ima koja kakav savjet? Inace mi je ta prenapunjena, ali do sad nije bilo problem papati iz nje :(

[/u

baby♡girl
    28. Veljača 2016. 17:40

Justsmile hvalaa 😘
    Lady probaj promijeniti kapi, nama je espumisan bio super, ali sve je do bebice. I stvarno, jel ti pomogao hemoex?
    Pepita, LuKi ❤❤
    Za marame pogledajte stranicu nosime.hr , amazonas marame 100% pamuk. Imaju ducan u Zapresicu, 420 kn su marame, s tim da ce biti i na sajmu u 4 mj. Ja nekako radije gledam da kupim negdje gdje mogu doci i reci ukoliko mi nesto ne stima. Ne volim bas sa neta pogotovo ne iz druge zemlje. Ovo dodjem, otvorim, pipnem, pomirisem 😆😆

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    28. Veljača 2016. 17:42

Tweety mozda prebrzo krene mlijeko pa mu smeta. Probaj izdojiti mrvicu rukom tek toliko da pusti pritisak pa onda. A mozda je samo takav dan. 😊

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Pinkypik
    28. Veljača 2016. 18:06

Lillany, pa ti si za upišat se od smijeha 😂😂😂 (sva sreća da nismo više trudnice jer bi kauč nadrapao!)
    Mi pak ne prdimo toliko jer sve ide prema gore valjda...bolje je kad extra extra pazim onda ima velikih i malih podrigača i bljuceva ali ne plače od bolova barem.
    Danas smo bili kod bake na ručku pa smo joj se htjeli zahvaliti za svu pomoć koju nam pruža pa smo joj poklonili masažu i manikuru s trajnim lakom. Baš se iznenadila 😄 A taman prije toga kaže kako ima zanoktice i ne stigne nokte nalakirati i kako je leđa bole. Super je ispalo! 😊

lady6
    28. Veljača 2016. 18:27

Hemoex super! Olaksanje nakon jedne primjene! Samo izgleda da je sprica ona gore sa greskom jer cudno ide pa sam rekla mami da pita u ljekarni dal moze reklamirat.
    Ne znam...prvo enterokind pa espumisan sad duze koristimo. Mislite da bi bilo bolje da se vratimo na enterokind? Od njga je bilo bolje al ne sad skroz pa je ped preporucila espumisan. I da....ddal zubici mogu boljeti u slicno doba dana? Mislim da mozda nije to....Kod nas gosti a ona drugo dijete ni A samo se smije, bez bolova i nervoze. Cak je i odspavala u baby byornu pred njima.

Pepita2109
    28. Veljača 2016. 18:31

LuKi hehe pa da..
    Nadam se da si bolje, ja sam bolje čim se kiša spustila, nestao pritisak..
    just smile ja kad sam tražila dobivala sam savjete za neke puuuno skuplje marame od cca 700-1000kn, što je too much pa sam upikirala LL na eko butik ( trenutno nemaju marama rasprodalo se ) za 570kn i kupila ali vrijedi svake lipe i više.. . http://en.lennylamb.com/ oni imaju i outlet pa dosta žena i ovdje ulovi po neku dobru maramu.. a i mrkvica je stavila odličan link
    Moj muž ima paypal još puno prije nego je mene upoznao, tako da samo ja njega mogu gnjavit hahah
    Mrkvica marama je predivnaaaaa, a cijena još bolja ma odlično... 
    babygirl da sam bliže i ja bih na sajam sa tobom da ispipamo sve, mislim marame 
    Tweety slažem se sa babygirl,a i pred skokom ste pa možda zato

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

baby♡girl
    28. Veljača 2016. 18:42

Lady super za hemoex, on mi je postao dobar frendić 😂😂 i zbilja je dobar 😁
    Pepita hehe jedva cekam da dodjes u Zg, ukoliko rodim do tad idemo na casu vina, kakav sajam 😂😂😂😂🍷🍷
    Mrkvica slazem se da je zbilja divna marama 😍😍

tweety91
    28. Veljača 2016. 19:49

Mislite da skakutamo?  Doduse zadnja 2 dana cesto papa, ali nocu je produzio spavanac sa 5 sati na 6 sati u komadu :) ali ocekivala sam generalno nacicavanje ko sa 3tj a ne svadanje s cicom...

[/u

Pepita2109
    28. Veljača 2016. 21:37

babygirl vrlooo rado
    tweety pa u 6. ste tjednu koliko vidim, nemoj misliti da je svaki skok isti hehe,to može biti da visi na sisi 0-24, a i da vrišti i odbija sisu.. 

Evo drage moje ja skuhala ručak za sutra, malena spava ( ne dugo,ali spava ) ja sam strgana, htjela još oprati pod i suđe,ali neeeemam snage baš ni malo hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.