Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    13. Veljača 2016. 23:26

Mrkvica tako je i kod nas i sa nervozom i sa stolicom,rijetka je i smrdi,a nije proljev jer nije ono da kaka svako malo,ali kad ima stolicu onda je baš rijetka i uglavnom ako je odmah ne presvučem iste sekunde pređe preko... da vama je i skok još tu... jesi joj davala gel za zubiće ili još čekaš??
    Ne daj se!! ;) 

allegrazg ja sam rodila na carski,ali dojim, događa mi se isto što i tebi, baš neki dan mislila dobila kad ono drugi dan smeđkasto, pa žuto i gotovo...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Naanaa2
    13. Veljača 2016. 23:26

Cure, morate shvatiti i ljude koji rade u domu. Vjerojatno si ne smiju dopustiti da se vezu uz tu djecu, pa iz tog razloga drze distancu. A ne bi me cudilo i da ih je premalo, djece puno... To je samo misljenje, Pinky to bolje zna. 
    To vam je isto kao sestre u rodilistu. Moja i vase bebe su za njih samo jedna u nizu, kako dosla tako osla. To sto su nase bebe za nas blago to njih ne dira puno. 

Mrkvice, ako ti ne zelis dohranu ne moze joj nitko dati bez tvog pristanka. Da sveki ne kuzi tvoje misljenje i zelje to i mogu razumjeti, al mama bi ipak trebala. Objasni joj sve, sto zelis i kada i eto nje na tvojoj strani :) 

Ne znam sad koja je rekla da beba bljucka prozirno. Ako sam dobro skuzila beba je na ad-u. Pa ako pije caj ili vodu mozda je to bljucnula? Jer se to zna dogoditi mom N, a on pije caj komoraca.

Pepita2109
    13. Veljača 2016. 23:31

Naanaa ja dojim pa bljucka prozirno, mislim da se naguta sline pa to bljucne?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    13. Veljača 2016. 23:49

Sonja ja svom dajem plivit i nema grceve niti ih je imao...tako da ipak mislim da ovisi od bebe..probaj kako je rekla pedkica pa ces najbolje vidjeti.. 
    Evo moj mis je malo promijenio rituale nocne..zaspao je u 9 pa do 9 i 40 i onda je zaspao u 10 i 40 i sad se probudio.. sad cemo vidjeti dal ce zaspati brzo ili me ocekuje tulum...
    Mirnu noc vam zelim

@JustSmile@
    14. Veljača 2016. 01:40

Evo i nas. Cini mi se da smo pred skokom ili samo promjena vrenena...vidjet cemo...danas cijeli dan nervozis-budnitis,eno ga,uspio zaspati od 21-00 i sad opet spava,ljubav moja.kisa pada,mene umor ubija a nikako san na oci...
    laku i mirnu noc vam zelim! ♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• buffy
    14. Veljača 2016. 01:52

Justsmile moguce da ste pred skokom ili je jednostavno takvo vrijeme.. evo ja se jos borim..mom je malo kao podne pa se malo pristeka da napuni baterije pa nastavi tulumarit..zna on da je subota

Mrkvica2
    14. Veljača 2016. 03:41

Naanaa to sto mi je i sa mamom tako mi i je najgore, a i mm ne pomaze bas ali ajde s njim cu izaci vec na kraj.. sutra cu bas probati popricati s mamom. 

Osim tog pametovanja oko dohrane, najgore je sto svi valjda misle da cim pocnes s dohranom beba nece vise sisati i da ce to odmah biti pravi obroci, a dosta treba da to uopce jedan obrok postane.. eto taman kad mislis ajd sad nemaju vise oko cega pamrtovati i izvoditi bijesne gliste eto dohrane, pa ce onda sjedenje, pa hodanje ajme muke.. odmah se sjetim kako mi svi guraju hodalicu i pricaju da beba mora sjediti sa 4-5mj. Eto tocno mi je muka vise od tih pizdarija.

Allegra,pepita jeste pitale ginica od cega to smedarenje?

Sonja kod nas je kao i kod buffy sto se tice d3. Pije ih najnormalnije, ne duri se i ne smetaju joj. Vec je i na okus navikla. Probaj kako kaze pedica pa ces vidjeti.

Mene ova menga ubija, tocno mi gore pada nego lohije. Em me sve toliko boli da mi je nekada tesko stajati uopce em radi male jedva stignem na miru oprati se i ulozak promijeniti.. uzas, eto nadam se samo da ce kao i prosla trajati samo 4 dana a ne 8 kao prije..

Moja curka se evo napapala i lezi u kindacu meskolji se i prdi ko vesmasina  a ja nemogu spavati dok se ona ne smiri.. nadam se da su se vasi bebaci ipak odlucili spavati.

Mrkvica2
    14. Veljača 2016. 03:42

Pepita jel mi vjerujes da sam zaboravila da imam gel. Bas cu probati kad bude cendrava malo namazati sutra. Super da si me sjetila 

Sonja8
    14. Veljača 2016. 04:22

Hehe, koje piskaranje noćas 😊 moja do sad super spavala, i evo buđenje za papicu... A ja si kratim vrijeme uz Klokanicu 😉
    Ajde probam sutra s tim kapima, nadam se da ce i nama biti kao Mrkvici i Buffy ☺️ 
    Ugodan nastavak noći želim 😘

@JustSmile@
    14. Veljača 2016. 07:51

Buffy: bome,koda znaju da je vikend.party rade...ovo nam je bila prva losija noc...od pol 3 do sada nije zaspo sveukupno 2h.sve nesta po 15min.cijelu noc bio samnom u krevetu,cim ga spustim u krevetic,odmah plac.
    evo sada sisa i nesto se svadja s njom.mal vrti glavu,mal neke glasove proizvodi,pa me lupa rukama a vuce ko manijak. XD
    bas me zanima kakav ce nam biti dan.jedva cekamda malo zaspe da i ja mogu.
    puse vam saljem! ♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.