Ne mora biti, ja kombiniram dojenje i dohranu. neće uvijek cickat, mislim kad je jako gladan onda traži ono di lakše ide da se ne mora mučiti hehe tak bar mislim.
Uglavnom, nastavio je onako kako je bilo dok je bio u trbuhu.. cijeli dan mir a onda tulum od 22h do 3-4 ujutro a sada i do 6 ujutro. uopće ne spava a ja više ne znam kaj da radim. i muž i ja imamo cijelu noć posla s njim, sreća pa mi mama dolazi svaki dan pa mogu odspavati ujutro
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Visnjass tako je i meni bilo dok sam kombinirala, a kad sam prestala dojit sam promjenila i adaptirano i sad smo preporodjeni, jede night formulu od novala i vec spava cijelu noc :)
L<3 B<3
visnjass maleni još ne raspoznaje noć od dana, to tek treba naučiti.. to je drugo kad je beba naviknuta otpočetka na bočicu i dudu,ali moja već ima 2mj, i do sad nije bilo potrebe za bočicom, jer bi eto stigli taman kad se probudila, tako da biti će je teže naviknuti, a opet ne bih riskirala ovo šta Lolli kaže da mi zbog boce odbije sisu, mislim mogla bih se izdajati,ali ovo mi je jednostavnije..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
bočicu i sisu ne dudu hahah :P
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, mi smo tjedan dana ucili papat na bocu, i naucili. Al cica je cicam nakesi se ko budalics kad ju vidi.
Ja se izdajam rucno. S izdajalicom nema sanse. 10 min za 10 ml. Rucno to iacjedim za minutu.
Sto se nervoze tice, mislim da nas i vrijeme sve skupa vrijeme zeza...
A pametovanje bolhe da ni ne komentiram. Moji su vec poceli o dohrani i tome kak se s 3 mj daju prve kasice i kokosja juha. Mislim stvarno. Ignoriram
Do 6 mj ne planiram nista, samo mlijeko ..
Anja zaista ne znam sto bi reka. Prvo sam pomislila kad si ti napisala da imas tri cjevcice da sam dobila sustav s greskom ali nisam. U uputama lijpo pise a i na slici je prikaz samo ove dvije prozirne cjevcice koje su jednake. Muci se, mlijeko jaako sporo ide,jede sat vremena a ne pojede niti 10,20. Tako da mi se cini da je ovo uzalud bacen novac. Split mi bas nije s ruke da idem opet pitat u cemu je razlika mog sustava s dvije cjevcice o tvog s tri. Znam samo da sam izmucila i dijete i sebe ova dva mjeseca zbog propusta doktora u rodilistu i patronazne sestre koja uoci frenulum tek nakon mjesec dana. Cini mi se da je s mojim pokusajima gotovo.
Evo i nas..citala sam vas od 6 ali nisam imala snage pisati...sad ga je mm preuzeo na presvlacenje pa da se ja na miru javim vama
Sto se tice dohrane ja sam vec dobila kolentare da bi mu bar umocit prst trebala u NASU hranu pa da vidim kako ce reagirati..kosa na glavi mi se odmah digla
Moj je jeo sisu i bocicu paralelno i bocicu je odbacio...i 1 put sam mu trebala dati bocicu sve pripremila a frajer ju nije htio i od tad nisam niti pokusala...a mlijeka ja imam u skrinji jer izdajam 1 cijelo vrijme jer 1 sish odbija..odnosno sad ju je polako poceo prihvacati pa sam izgubljena sad u dojenju
Pinky, joj jesam. Konačno je prestalo zatezanje, ali jučer sam se depilirala i još ne mogu blizu tog mjesta, nekak mi smeta da tu žuljam. Muž još čeka druženje, nikak da se ohrabrim. Sad već i sanjam sex.
Ko se od vas nakon epiziotomije podružio s mužićem da znam kaj me čeka?
Pitanjce o stolici...moja je na Novalacu plus i stolica joj nekad bude pastasta, nekad rjeđa, a nekad kombinirana...jel još nekom tak?
Allegra, mi smo jutros proslavili valentinovo. Nakon preduge pauze. Uglavnom, sve je kao prije, nisam osjetila niti bolove niti neugodu.
Netko je spomenuo trik ss majicom. I ja sam se rijesila priljrpka na taj nacin. Ali ne pali uvijek...
Sortiraj odgovore
Najstariji