Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkypik
    13. Veljača 2016. 16:19

Ja ne mogu vjerovati! Danas već 5 kakanih pelena! Od 8 ujutro do 3 popodne. Samo prva nije odoljela pritisku 😂 Možda su ga i ove vježbice koje mi je pokazala malo potaknule jer smo već počeli malo vježbati...Zapravo vježbamo sebe kako vježbati njega 😄
    Lady, lakše ti je otići fizioterapeutu koji radi s bebama. Ili privatno ili traži ped. uputnicu za Goljak. I ja ću moju tražiti. Ni moje cike ne puštaju nego malo izdojim ako treba.
    Axia, uživaj u blaženoj tišini 😎
    Visnjass, presmiješno 😊 
    Pupkiću i je cilj da otpadne. Ako ne krvari dobro je. Bez brige,bebama su i rukice i nogice dobro pričvršćene,neće otpasti. A ako nije plakao očito ga nisi baš jako bubnula. Kad ga oblačiš,i rukave i nogavice, narolaš ih do kraja na svoje prste pa stavis stopalo u svoja 3 prsta i povučeš drugom rukom gore da se nogica obuče. Isto tako rukav. Ma uvježbat ćeš,pa nitko se nije naučen rodio! Ko da sam ja znala bebu obući. Ni sad neznam kad se sav zasere di bi ga primila 😜

Alekssandraa
    13. Veljača 2016. 16:28

Nas malac je nocas spavao od 21h do 1h,pa od 2:30h do 4:30h...i onda od 4:30h pa do 14h borbe  Nikako zaspati,doslo mi je da placem skupa snjim,cak sam izgubila nadu da ce uopce zaspati...zaspi na 10min,trgne se i opet place...smiri se tek kad ga uzmem u ruke i nanasam  Sad evo jos uvijek spava od 14h,uspjela sam pospremit sude,skuhat rucak i ves stavit prat...i malo psihicki odmorit. Nadam se da ce noc biti bolja od dana...

Tweety88
    13. Veljača 2016. 17:03

Visnjass ne brini sta se tice pupkica, mom je otpao isto 4.dan kad ga je sestra u bolnici oblacila za izlazak hehe :)..a za oblacenje isto..ja kad san ga prvi put isla obuc plakala vise od njega..pa ga sveki na kraju oblacila :P..al plaka je prvih dana cim bi ga krenila skidat..a sad uziva kad ga se presvlaci..nista mu se nece dogodit, samo ti polako i bez panike :)..a da ne givorin koliko je puta mom mm-u udario glavicom u kljucnu kost hahah..ili da mu je pala bocica na glavu i taaako hahah..nece mu nista bit, zilave su bebice ..
    Ja dosla malo kod majke pa se ona igra s njim, a ja odmaran mozak..mm na utakmicu isa i svi sretni 

07.12.2015. A <3

• buffy
    13. Veljača 2016. 17:21

Pinky podijeli vjezbice mozda se i moj ukaka jer je danas opet 4 dan bez kake voznja biciklom nije pomogla

axia
    13. Veljača 2016. 17:34

Cure, ako vam se bebice ne napinju i ne negoduju, nema brige. Kakat ce kad ce imat kaj...
    Moja mrva je upravo pokakala baku. Zakalala se do leda. Odem ju oprat i baka ju primi umotanu u rucnik dok ja odem po drugi bodi, pa ju je i popiskila :) nek se zna cija je to baka :)

visnjass
    13. Veljača 2016. 17:58

Dobro je s pupkom, fino se sve posušilo. sad mu malo napašim i stavim gazicu. 
    ma narolam ja i oblačim mu majicu, koncentriram se na ruku i prste a ne vidim da ga davim koliko navlačim rukav. ah..
    a kad mu ja obučem pelenu mokar je do vrata i to za 2-3 sata. e da, cure moje ja sam se šokirala kad sam vidjela da mu piša stoji u zrak  nisam imala pojma da to odmah funkcionira na neki način

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Pepita2109
    13. Veljača 2016. 18:31

Pozdrav drage moje
     Iako smo očekivali kišnu subotu dan je bio saaaavršen

Lady ni moje se ne prazne same iskreno i draže mi je tako nego da budem sva od mlijeka, pokušala sam maloj par puta uvalit sisu u usta ali radije ju pustim da spava, a ja nad kadom(nemam umivaonik) izdojim tek toliko da popusti pritisak.. a inače weeeee za spavanje 

visnjass mojoj je otpao tek 15.ti dan, i bolje da je čim prije i mene je tog pupka bilo trta.. ja sam svoju isto opizdila laktom u glavicu,ali mislim da se svakoj dogodi po neka nezgoda... ma za oblačenje samo pomalo, vidiš da vam ide sve bolje 
    da da u funkciji je mališa još u trbuhu hahahah,
    a šta se tiče pelene da mu možda prelabavo to ne zaljepiš? to sam ja radila u početku jer sam se bojala da ju ne stišće...

axia hahahah bome ju je označila 

mam@ a jadan miš, ja ponekad fakat ne razumijem ljude, mi kad kod frendova koji imaju klinca od 3 god ako mali nije od volje ili pospan pokupimo se doma, a kamo malenoj bebi u tu uru tako se ponašat kultura im je na nivou uh uh -_-

Nadam se da vam je danas dan protekao bez kiše i u šetnji, ja sam danas uspjela i kuću očisiti, i ručak skuhati, i životinje rješiti u to vrijeme je mm čuvao malenu, i poslije smo nas dvije bile malo u điru sa maramom po dvorištu, pa do grada sa kolicima i super, sada se doma grijemo uz vatricu 

Mrkvica kakvo je stanje kod vas sa slinjenjem? Stolicom je li još onako rijetka?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    13. Veljača 2016. 19:04

Axia 😂😂😂

Visnjass, to ti je normalno. A mom malom je pupak otpao tek s mjesec dana...što reći..pazit s pelenom,nema kupanja..užas. I ja sam mog s nadlakticom bubnula dok sam ga ležečki dojila.I zaspala sam...više puta...i znala sam se buditi u strahu gdje je..pa gledam pod poplun i tražim ga a već sam ga vratila u krevetić. I tak...ide to tak. Umorni su ljudi s malenim bebicama. A inače ti se male bebe ne vole skidati 😃 pa plaču...a poslije se ne vole oblačiti jer vole biti goli...pa plaču...ha ha
    Neki dan sam bila u domu za napuštenu djecu...što reći. 😖 Naši su toliko sretni što nas imaju..kakve takve. Volimo ih i obožavamo i dajemo im sve od sebe najbolje što možemo i imamo,svu brigu i ljubav,sve ostalo fakat nije bitno. Nimalo!

Sonja8
    13. Veljača 2016. 19:11

Pinkypink, u domu za nezbrinutu djecu? 😢 meni bi srce puklo da to vidim. Nikad to necu shvatiti...ovo malo biće volim najviše na svijetu! Ne znam kako bebicu netko moze napustiti?!?! 😢😢😢 
    I slažem se, nase mrvice su sretne s nama, svi su voljeni i maženi i paženi pa makar mi bile ponekad i smotane i umorne i sta sve ne...
    Moja mrva spava od 3 popodne, probudila se na 15 min malo pocicati prije sat vremena pa sam je stavila da podrigne na sebe i sad spava vec skoro sat vremena tako. A ja uživam ❤️ Jedino sto se pokakala maloprije pa mi ju je milo da je tako,radje bih je presvukla 😳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.