Pinky, zao mi je za hipertonus ali drago mi je da se uocilo...i vjezbice to srede (svasta sam vec procitala za to). Nama ped.rekla da nije ali provjerit ce jos sa 4.mj. Ali ako ja ne vidim promijene, platit cu privat neuropedijatra i bok.
Mi smo imali prvi put do sad prvo budenje nakon 4 sata! Srecu je upropastilo stanje mojih cica koje se jos uvijek nije normaliziralo. Ne boli ali su kvrgave i prenapunjene jos od cijepljenja kad je slabije jela i kad je pocela po noci spavati. Kako vi prezivljavate sa cicama nakon duzeg nocnog spavanja?
Pozdrav svima! Kak ste?
Lady, ja ako vidim po noci da se prepune uvalim joj cicu dok spava. Pocica 2min a mohe cice happy. Iako, preksinoc nisam skuzila da su se prepunile pa sam de probudila u lokvi mlijeka xD one to same eliminiraju...
Nadan se da si se odmorila i da vas ritam ide nabolje...
Ja imam ratno stanje u kuci. Dobila sam jalezikovu juhu od svekra da cu maloj s*ebat bubrege jer joj me dajem vodu, rekao je da su tak zene prije radile i da su one valjda pametnije od mene i pedice i patronazne. Ukratko, ja mu nisam sutila pa je sad uvrijeden, sto meni pase jer suti od mene.
Ugl, kod nas tmurno i kisa... A mi bi vaaan
Cure, nakon koliko je vašim bebicama otpao pupak? Sinoć se držao na jednoj niti a jutros otpao. Bojim se da nije otpao nego da se iščupao kako ga stalno po rukama i oblači-presvlači. danas ima 9 dana
a kaj se tiče presvlačenja veli moja mama kao da ga s pincetom presvlačim i toliko se bojim a jučer se namještam za dojenje i lupim ga s laktom u glavicu
užas
nije počeo plakati, samo je pogledao pa se nadam da ga nisam jako.. ah
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Visnja,nama je pupak otpao prekjucer,znaci negdje 11.dan. Ne moze se on iscupat,osusi se i otpadne,nemas razloga brinut...a oblacenje ce krenut sve bolje i bolje,tako mi je i samoj bilo.
Pozdrav mamice 😊
Kod nas sunce i mi cemo u šetnju odmah poslije ručka... Bebolina spava, a čula sam da je napunila pelenu i evo prvi put naša mpp propustila na robicu. Morat cu je probuditi, zao mi da tako spava 😔 ali brzo ce ona zaspati opet, pogotovo na svježem zraku ☺️
Mi imali super noć, zaspala oko ponoći pa se na kratko probudila u 1.30, sl buđenje u 5, bila budna do 6 pa opet u 8.30 buđenje. Čak su se i mama i tata stigli naspavati 😍
Lady, jos ne koristim bas maramu jer vani idemo kolicima, a po kuci je ne nosim puno ni dugo pa mi nije trebala. Jos nije zahtjevna da bi se puno nosila pa za sad čeka. A sto se tice punih cica, meni je situacija kao axiji, ako su prepune isprazne se same po pidžami i krevetu. 😳
Visnjass, nama pupak otpao 4.dan, kad se osuši, on padne... Ne brini, nisi nis krivo napravila!
Pinkypink, slažem se s tobom, uzasavam se pomisli bebica u bolnici, a pogotovo bez mama uz njih, dojile one ili ne. Ni mi ne želimo biti sami kad smo bolesni, kako je tek bebicama... 😔
Ta situacija s bolnicama me stvarno ljuti i uzasava. Ja sam bila u bolnici kad sam bila stara ko moja mala sad i nisu dali mami da bude samnom. Ona im je nosila izdojeno mlijemo i dolazila kad je smjela a mene su sopali sa adom i nisam vise htjela cicu. To je bilo prije 30 godina al ocito mentalitet i dalje isti. Ma uzas...trebamo biti zahvalne sto su nam bebice zdrave pa makar najveci problem bila nasa iscrpljenost i nespavanje.
Cure, blago vama, moje se ne prazne same. A mala kad spava nece cicu, eto ocito je cicoljubac samo po danu.
Lady ja pokraj glave imam izdajalicu i uvijek malo izdojom cisto da prepunjenost ode
Visnjas ne brini sve ce doc na svoje..a pupak nisi iscupala sam je pao kad se osusio i nama je visio jedan dan a drugo presvlacenje sam ga nasla na robi
Axia svaka cast..ja sam jos u trudnoci naglasila da je primam savijete bez da ja sta pitam..iako su meni vec sad poceli pametovat da bi mu trebala dati nase hrane na prstu da proba..u kratko sam i to rijesila odlucila sam ne sutiti nikome..cak sam im rekla da do 1god.mu nitko nista nece dati osim mene i mm-a
Kod nas je sunce pa smo se prosetali i on je odspavao svoju popodnwvnu rundu u kolicima i sad nam je tulum
Od šetnje nis ipak 😔 izasli vani, a ona pocela plakati. Pokušali par minuta, nikako da se smiri. Ušli u kuću, mama dala cicu i mrva zaspala... Eto, ona odlučila da joj se danas ne šeta!
I mi tulumarimo, pa nek nam se pridruzi tko hoce. Nema soavanja od 11....
Sortiraj odgovore
Najstariji