Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    14. Veljača 2016. 14:21

Moki, kakve su te cijevcice? Zao mi je da odustanes ako ti je zelja dojiti..
    Mozda mozemo nac rijesenje...

• buffy
    14. Veljača 2016. 14:52

Axia to je sns sustav ako sam dobro zapamtila ime.. to.ti cjevcica dodje oko bradavice a drugi kraj je a ad u..tako beba jede i stimulira bradavicu i privikava se na sisanje..mislim da je to to ako ne ispravite cure
    Prijavljujem i ja po 1.put sve ukakano..do te mjere da je dobio prvo tusiranje u ovo vrijeme
    Jooj ja i mm vise neznamo sta je druzenje

axia
    14. Veljača 2016. 14:59

Skuzila sam sta je, zanima me jel bi se dalo nwbavit od neceg drugog posebno takva cijevcica (od infuzije ili tak neceg)? Oblik me zanima.... Da se bacim u potragu, ako moki zeli...

• buffy
    14. Veljača 2016. 15:08

Meni su u bolnici s tim davali tako da mislim da svaka bolnica ima i kad smo doma dolsi patroanza mi rekla da ako imam koga u bolnici da mi to nabavi...nisam ni znala da se moze kupiti..nama nije trebalo jer mi so na pocetku jeli na casu i na zlicu...

• moki6
    14. Veljača 2016. 15:19

Axia jaaako uske. Da buffy dobro si zapamtila to je sns sustav. Jedino da odem u ljekarnu pitat cjevice od infuzije. Zaista mi je cudno kako anja ima tri razlicitih velicina a ja dvije i to iste :-(

axia
    14. Veljača 2016. 15:34

Moki, koristis face? Ako da, dodaj me, ana davor...

Sonja8
    14. Veljača 2016. 15:34

Moki, šteta sad odustati zbog glupe cjevčice kad vec imas volju! ❤️
    Haha, druženje...sta je to? Prvo idem kod gin pa cu se tek onda u to upustiti... I ja sam imala epiziotomiju, ali se nadam scenariju koji je imala axia 😉

Sonja8
    14. Veljača 2016. 15:36

Jos jedno pitanjce... 
    Moja mrva ima one prištiće po tijelu, rekla pedica da se to jos cisti od hormona... Do kad je to vama trajalo?

axia
    14. Veljača 2016. 15:40

Sonja, mi ih imamo jako malo po liceku, i stano izbijaju novi. Povuku se dan dva pa opet...

lady6
    14. Veljača 2016. 16:01

Sretno vam Valentinovo! Meni je gin rekla da mozemo na druzenje ali da ce me vjerojatno dosta boliti jer sam ruzno pukla tak da se ni ne upustamo u to.
    Mi imali tak tak noc.  Zaspali oko ponoci ko i svaki dan skoro. Od 4 svakih sat, sat i pol....i bas sam nekako umorna plus ovo vrijeme ruzno.
    Jos sam neato htjela napisati ali zaboravih.....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.