Moki, kakve su te cijevcice? Zao mi je da odustanes ako ti je zelja dojiti..
Mozda mozemo nac rijesenje...
Axia to je sns sustav ako sam dobro zapamtila ime.. to.ti cjevcica dodje oko bradavice a drugi kraj je a ad u..tako beba jede i stimulira bradavicu i privikava se na sisanje..mislim da je to to ako ne ispravite cure
Prijavljujem i ja po 1.put sve ukakano..do te mjere da je dobio prvo tusiranje u ovo vrijeme
Jooj ja i mm vise neznamo sta je druzenje
Skuzila sam sta je, zanima me jel bi se dalo nwbavit od neceg drugog posebno takva cijevcica (od infuzije ili tak neceg)? Oblik me zanima.... Da se bacim u potragu, ako moki zeli...
Meni su u bolnici s tim davali tako da mislim da svaka bolnica ima i kad smo doma dolsi patroanza mi rekla da ako imam koga u bolnici da mi to nabavi...nisam ni znala da se moze kupiti..nama nije trebalo jer mi so na pocetku jeli na casu i na zlicu...
Axia jaaako uske. Da buffy dobro si zapamtila to je sns sustav. Jedino da odem u ljekarnu pitat cjevice od infuzije. Zaista mi je cudno kako anja ima tri razlicitih velicina a ja dvije i to iste :-(
Moki, šteta sad odustati zbog glupe cjevčice kad vec imas volju! ❤️
Haha, druženje...sta je to? Prvo idem kod gin pa cu se tek onda u to upustiti... I ja sam imala epiziotomiju, ali se nadam scenariju koji je imala axia 😉
Jos jedno pitanjce...
Moja mrva ima one prištiće po tijelu, rekla pedica da se to jos cisti od hormona... Do kad je to vama trajalo?
Sonja, mi ih imamo jako malo po liceku, i stano izbijaju novi. Povuku se dan dva pa opet...
Sretno vam Valentinovo! Meni je gin rekla da mozemo na druzenje ali da ce me vjerojatno dosta boliti jer sam ruzno pukla tak da se ni ne upustamo u to.
Mi imali tak tak noc. Zaspali oko ponoci ko i svaki dan skoro. Od 4 svakih sat, sat i pol....i bas sam nekako umorna plus ovo vrijeme ruzno.
Jos sam neato htjela napisati ali zaboravih.....
Sortiraj odgovore
Najstariji