Pinky ma daj ja sam u soku hahaha cudno mi je, jer sam i ja navikla na budjenje...
Pepita2109 imas bocice u obliku cice za kupit u mulleru, ja sam s njima pocela jer sam bila primorana i to je prihvatio odlicno i onda sam kupila od aventa
L<3 B<3
Mrkvice mene su svekar i svekrva sribali, mali je naucio na ruke jer sam prvih mjesec dana zivjela kod njih... uzas. Cim bi se mali javio trcali su, koliko god ja puta ponovila ne, ogluse se... borila sam se s mali 2 tjedna da ga oducim od ruku toliko... :/ i plus sve to nikakva privatnost
Usred noci bi znali doc.u sobu ga vidjeti :O
L<3 B<3
A za pametovanje necu ni komentirati, to moras ovako, to.bi trebala ovako, nije da se petljam ali... itd itd, za popizdit... :(( al ja sam sutila i samo.bi ih osinula pogledom pa bi sutili, al tako stalno
L<3 B<3
Lolli kupila sam nakndano dudu tog oblika koja paše na mam bočicu više se ne sjećam za koju je bocu,ali ona neće ni dudu varalicu samo kad je extra umorna pa ju samo drži u ustima
axia nije jela 3 sata tak da je bila gladna jer čim sam ju na sisu stavila napala ju kao da nije tjedan dana jela.. a glupo mi se izdajat svaki dan da bih mlijeko bacila -_-
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Axia: vudis,moguce je,iskako se poslije toga.al bas je nervozis na stotu...
eno ga sada malo ubija oko,poslusala sam mamu neki dan kada je rekla da iznosenu majicu stavi kraj glave.spava evo vec sat vremena.svidja mu se mamin znoj xD :) ♡
Pepita:mislim da je skokic,nije toliko na siki koliko mi je jadan nervozan.
kako si zagrijala mlijeko?prvo si ga drzala u frizideru ili?to mene zanima,kada budemo isli rjesavat papire pa neka ga cuvaju,jos mi je pre mal za toliko setanje okolo a vec idemo opet i do dr.sutra.samo da ga neka viroza ne uhvati.
Kako se izdajate?rucno ili sa izdajalicom?
Poslala ja mm jucer po bocu da kupi,on kupio 3m+ xD rekoh necu je vracati,trebat ce kasnije ali sad opet mora ici.hahah,ti Nasi muski ♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
JustSmile, pa kupite samo dude za bocicu koje vam trebaju... poslije lako mijenjas dude po uzrastu
just smile
može biti skok,a i ovo vrijeme je koma
mm je sam obavljao papire bez mene..
a šta se tiče mlijeka da držala u frižideru, a ugrijala ga tako da sam pustila toplu vodu i pod pipom mućkala bočicu dok mlijeko nije postalo lagano toplo..
🙏👸👸🙏❤️
izdajam na izdajalicu koju sam dobila na posudbu ručno bi mi trebalo 100 godina ovako ni 5 min
🙏👸👸🙏❤️
Pepita onda ce ti sve vjerojatno dogoditi da kad jednom prihvati bocu ce odbit ciku :P
Moj dude nije htjeo, prvo sam kupila od dma, pa od chicca, i zadnje od aventa i te je odma prihvatio i sad ih stalno hoce hh
L<3 B<3
Sortiraj odgovore
Najstariji