Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    12. Veljača 2016. 12:44

Sonja: dobro kaze pinky;ooo da,moguce je...kad krene kakat...ludilo. .moj je mene doslovno vec sveukupno 4puta zakako,i to svaki puta potrefio kada sam makla pelenu. XD i po prematalici,i po rukama i pidjami...nema gdje nije,mlaz doslovno. :P seronje mali Nasi!♡♡♡♡♡♡♡

meni je drago da dojim i sto nisam imala problema sa time od pocetka.ali da iz nekog razloga nisam mogla,boze moj,ni prva ni zadnja koja je presla na ad,moje je misljenje da su majka i dijete povezani za citav zivot posebnom vezom neovisno kako ga hrani.mama je mama i nju nitko nemoze nadoknaditi ni zamjeniti. ♡♥♡♥

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Ines24
    12. Veljača 2016. 12:49

Sonja sretan vam prvi mjesec  slažem se da je brzo prošlo 

Alekssandraa
    12. Veljača 2016. 12:56

Cure,jeste morale nosit pojas poslje poroda i kad ste krenule ? Ja cekam da mi jos malo zaraste rana od carskog,jer ovako me bas steze jako...nekako mi je prerano da ga krenem nosit. Izmjerili su mi  razmak izmedu misica 3 cm....

Alekssandraa
    12. Veljača 2016. 13:02

JustSmile,mene moj malac isto zna cijelu zakakat...najbolje mi je kad maknem zmazanu pelenu,uredim ga i namazem kremicom,a on digne luleka i po meni pocne piskit 
    Kako vama idete ? Mi se danas cijelo vrijeme borimo sa spavanjem,zaspi mi na ciki i cim se ja pomaknem vika i galama...noc nam je super prosla,al zato sad jedva cekam da prode ovaj dan...

Pepita2109
    12. Veljača 2016. 13:21

pinky razumljivo i ja volim što moja najviše voli biti u mom naručju i što sam br1 , tako svaka mama misli  ipak smo ih mi nosile 9mj, i svašta prošle da bi ta čuda došla na svijet, ne kažem da su tate manje bitni,ali podrazumijeva se da je kao što sam rekla mama je mama... 
    Luki hvala ti draga, želim ti od srca jednu malu slatku princezu da braco ima koga čuvati,  

axia odlična ideja sa fotografiranjem, ja da to mom spomenem stjerao bi me u tri parka maksimira iste sekunde hahah...naravno da su naše štruce najveći dokaz ljubavi  
    pinky moja curka je također počastila mamu jednom hahahah ludilo  
    just smile slažem se sa tobom

U 2-3 min izdojila sam 40ml mlijeka onako laganini dok sam pričala sa svojom princezom, mogla sam i više ali me bilo strah da ne zeznem ponudu potražnju pa ću poslije još malko .. pa sad mi je i jasno što nam podoji kratko traju hehe  

kakve su vam bebice danas? Moja još nijednom nije odspavala danas pošteno, sad je zaspala u marami i prebacila ju u kolica ali bojim se da ni to neće potrajati...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    12. Veljača 2016. 13:29

Axia eto nisam pravila rucak jer cijeli dan pravim tortu seki za rockas, ali mogu ti reci sto bi rado pojela. Pohana piletina, spinat i pire krumpir. Eto vec mi sline cure 

Visnja smo hrabro. Imaj na umu da bebica ne place tijekom presvlacenja jer ju nesto boli ili joj radis nesto lose, toje jednostavno tako. Moja je sa negdje dva mj prih atila presvlacenje uz mamino glupiranje i obavezno gologuziranje  Sto se tice papanja, sada su vam ti gadni skokici pocetni, samo sto vise bebicu na prsa, sada kada ti je nadoslo nebi trebalo biti problema, mozda samo malisa nezna uhvatiti bradavicu ili je lijen vuci. Probaj se malo opustiti bebice su jako zilave iako se tako ne cine, a pupkic njih nista ne boli to je mrtvo tkivo. Sve ce biti okej  A sto se tice plakanja,mozda nije gladan. Nasa je prvih tj dana kada smo iz rodilista dosli urlala da je to bilo strasno, cak smo ju i na hitnu vodili jer nismo znali sto bi vise s njom. Ali kada se prilagodila sve je doslo na svoje mjesto i eto je divna bebica.

Pepita ma ista je ti 

Tweety sretno, drzim fige da uspijete. Inace ti si meni toliko simpaticna s tim naglaskom, bas mi je slatko to heheh.

Sonja zar vec mjesec dana? Pa kad prije..

lillany vec sam se pitala di si nam ti 

Pinky nasa je neki dan mami za dobro jutro zakakala sebe do vrata, pidamu, nas krevet uh ma sve zivo  bas su pravi mali seronje heheh

Tyna joj nemoj bebici to raditi. Nije ti to dobro, pogotovo za tako malenu bebu. Njima jos probavni trakt nije razvijen i nisu i stanju probaviti takve stvari. A cemu uopce siliti dudu kada ju ne zeli.. ako ju moras zasladiti mozda bi on radije sisao. A ako vec moras probaj dudu u svoje mlijeko malo a ne bas u med i marmeladu..

Sto se tice dojenja.. pa osobno drago mi je da dojim i volim to ali moja curka se ni ne tjesi na sisi, ni ne spava na sisi tako da nama to vecinom ispada bas sami cin hranjenja. Naravno volim kada se mogu povuci nasamo sa njom ali mislim da bi to otprilike isto bilo i s bocom. Drago mi je sto dojim jer je,kada se uhodamo, jednostavnije nego pripremati boce i uvijek je tu spremno i zdravo je za bebu, alii bliskost bi imale svakako dojila ja ili ne. Ja npr ne vidim po tome vise da je vezana xa mene, nego po mazenju, kod mene se najbrze smiri, prati me pogledom svuda neovisno s kim je. Najvise se meni smije i guguce i smatram da ju ja najbolje poznajem.. naravno i mm je tu, ali mama je mama.

Nasa djevojcica jako lijepo spava tako da se uspijem naspavati uz ta nocna hranjenja.. jako mi je lakse sada kada odmah zaspi nakon papanja nego dok je bila manja i imala razdoblja budnosti po dva sata.. 

Uhuh jesam se raspisala, ali eto kad se skupi stranica za citanje skupi se i komentara 

Ugodan dan svima, a ja odo cistiti nered u kuhinji dok bebuska spava 

Pepita2109
    12. Veljača 2016. 13:30

Aleksandra meni je jedna doktorica rekla da nosim steznik/pojas,ali iskreno ne daju mi se neke pare za to kratko vrijeme nošenja, sada nosim samo neki za leđa, koji ti imaš??

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    12. Veljača 2016. 13:37

MaliV a ti si pitala za rucak a ne axia.. ma pogubim se u tim svim postovima.

Steznik nisam morala nositi pa nemam bas neki pametan savjet.. moji misici se jos nisu stisli skroz. Neznam uopce do kada se to treba vratiti..

• mama@
    12. Veljača 2016. 13:39

Mi evo danas nikako odspavati 1 ili 2 sata u komadu. Sve je izlomljeno. Evo se uspavao na sisi 3-ci puta. Tko zna koliko ce ovo potrajati.
    I nocas je tocno svakih sat vremena trazio sisu. Sad se nastavilo i ns danas. Skok?

tweety91
    12. Veljača 2016. 13:43

Hello :)) citam vas ali nikako se javiti. Mi odlicno napredujemo, u 3 tjedna dobili kilu, malac ima svoj raspored po kojem funkcionira i iskreno sve stignem napraviti i odmoriti isto ;) sretna sam sto imam tak dobro dijete 

[/u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.