Lillany, 8 sati? Pa koliko ti pojede kad toliko spava? Moja maximalno spava 2 sata u komadu,doduse ja jos uvik vodim rat s dojenjem.trenutno sns sustav,to mi je zadnja slamka spasa.nema ti tko sta zamjerit,puno mama koje doje svoje dijete budu nikakvi roditelji a one koje ne doje pune ljubavi.ta povezanost nema pravila...
Lillany, 8 sati? Pa koliko ti pojede kad toliko spava? Moja maximalno spava 2 sata u komadu,doduse ja jos uvik vodim rat s dojenjem.trenutno sns sustav,to mi je zadnja slamka spasa.nema ti tko sta zamjerit,puno mama koje doje svoje dijete budu nikakvi roditelji a one koje ne doje pune ljubavi.ta povezanost nema pravila…
Moki u čem je problem, neće prihvatit sisu s cjevčicom tj. počet vući? Jesi sigurna da ide mlijeko? Jel pojela koji obrok tako? Bočicu jede?

Moki ona pojede izmedju 120 i 160 ml. Ujutro vise, poslije nesto manje. Jede svakih 3.5 do 4 sata po danu. Sa 6 tjedana je pocela spavati po 6 sati u komadu po noci. I preko dana uredno spava. Nakon dorucka 40 min nakon rucka cca 2 sata nakon popodnevnog papanja 40 min.
Za veceru pojede obicno nekih 120 i sad po novom nakon sat jos 60ak. Iskreno cula sam za cluster feed koncept ali nisam to mislila raditi jer mi je bili ok dva hranjenja po noci s obzirom da uglavnom odmah nakon opet zaspe. Ali eto ona je zahtjevala. A zna se tko je sefica u kuci.

Ja mislim da je najvažnije da je beba sigurna,voljena i nahranjena,na bilo koji način. Samo za sebe kažem da je meni drago da je moj miš prikopčan na mene. Iako bi se i ja nekad malo maknula...ali budem kad bude malo veći,pre brzo to prođe.
Moki, sretno! Kad poželiš odustati samo se tu javi i izbaciti sve svoje "šize".
Tyna, med?! Pa daj se nemoj zezati...to stvarno nije nikako pametno 😨
Jutros sam svog miša sva sreća hranila u krilu...kad odjednom...ka buuum! Ne samo da je sebe zakakao do grla nego je prošlo i na moju pidžamu! I body i hlačice i moje hlače...ajme,ludnica! Čovječe,nisam znala gdje da ga primim! 😝 A prešli smo na babylove trojku jer mu je dvojka ko tangica postala 😂

Moki, slažem se s tobom sto se dojenja tice...to nije preduvjet za biti dobra mama, treba tu malo vise toga. Mi smo sve ovdje dobre mame svojoj dječici, sto se vidi u nebrojeno primjera. A to je najbitnije.
Inace, ja dojim i stvarno sam sretna zbog toga, sto zbog vremena koje je samo nase tako i neke nase povezanosti (sto ne znaci da je ne bi bilo da je hranim na bočicu...), ali najviše jer znam da tako dobiva najbolju hranu i zaštitu ❤️
Danas idemo kod pedijatrice na pregled. Ne znam sta sve taj pregled obuhvaća ☺️ Ali sigurna sam da ce mjeriti koliko je frajerica narasla. Ja vjerujem da je puno jer mi se bas izdužila 💝 Moja mrva ima mjesec dana danas i bas sam sretna. Ne znam bih li rekla da mi je proletjelo vrijeme ili imam osjećaj da je oduvijek s nama...

Dobro jutro drage moje :)
Evo nas izlezavamo se u krevetu hh... moj mali je postao tempiran za noc, zaspe oko 23 pa do 3 ujutro i onda od 3 i pol do 8,9... i tako vec par noci za redom :) meni odlicno jer se odmorim i naspavam skupa s njim. Hihihi
Sto se dojenja tice sve je to lijepo i divno, al eto meni je osobno dojenje jako lose sjecanje ispalo, mi smo na ad i preslatko je kako pokusava sam drzat bocicu i kako mi stisce ruke i kako me gleda, kao sto je netko vec napisao,.. i svejedno najvise je vezan za mene, ne kaze se bezveze mama je ipak mama;)

L<3 B<3
Anja slusajno sam preko moba stisla da te prijavim administratoru valjda nece biti problema :-(
Anja slusajno sam preko moba stisla da te prijavim administratoru valjda nece biti problema :-(
hahaha, ma ok, valjda neće. nasmijala si me
koji cjevčicu si stavila, ako nisi stavi najdeblju, to je ona prozirna. bočicu stavi čim višlje gore da lakše ide mlijeko, po potrebi stisni bočicu da krene mlijeko. sad je primarno da prihvati takav način hranjenja. probaj to što sam ti napisala i čim manje nudi bočicu, tipa jednom-dva put dnevno. bit će vriske i plača, i kod nas je bilo, ali ja sam bila neumoljiva, doduše moje je samo prva 2 puta plakao, već treči put je papao tako bez beda

Pepita, navratila sam samo da ti kazem da je malena slatka ko cukar. Bas je predivna. Sad mi je jos veca zelja imati I curicu jednog dana. Bas je prava princezica

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji