Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • moki6
    12. Veljača 2016. 10:53

Lillany, 8 sati? Pa koliko ti pojede kad toliko spava? Moja maximalno spava 2 sata u komadu,doduse ja jos uvik vodim rat s dojenjem.trenutno sns sustav,to mi je zadnja slamka spasa.nema ti tko sta zamjerit,puno mama koje doje svoje dijete budu nikakvi roditelji a one koje ne doje pune ljubavi.ta povezanost nema pravila...

Pinkypik
    12. Veljača 2016. 11:06

Ja mislim da je najvažnije da je beba sigurna,voljena i nahranjena,na bilo koji način. Samo za sebe kažem da je meni drago da je moj miš prikopčan na mene. Iako bi se i ja nekad malo maknula...ali budem kad bude malo veći,pre brzo to prođe.
    Moki, sretno! Kad poželiš odustati samo se tu javi i izbaciti sve svoje "šize".
    Tyna, med?! Pa daj se nemoj zezati...to stvarno nije nikako pametno 😨

Jutros sam svog miša sva sreća hranila u krilu...kad odjednom...ka buuum! Ne samo da je sebe zakakao do grla nego je prošlo i na moju pidžamu! I body i hlačice i moje hlače...ajme,ludnica! Čovječe,nisam znala gdje da ga primim! 😝  A prešli smo na babylove trojku jer mu je dvojka ko tangica postala 😂

Sonja8
    12. Veljača 2016. 11:14

Moki, slažem se s tobom sto se dojenja tice...to nije preduvjet za biti dobra mama, treba tu malo vise toga. Mi smo sve ovdje dobre mame svojoj dječici, sto se vidi u nebrojeno primjera. A to je najbitnije. 
    Inace, ja dojim i stvarno sam sretna zbog toga, sto zbog vremena koje je samo nase tako i neke nase povezanosti (sto ne znaci da je ne bi bilo da je hranim na bočicu...), ali najviše jer znam da tako dobiva najbolju hranu i zaštitu ❤️
    Danas idemo kod pedijatrice na pregled. Ne znam sta sve taj pregled obuhvaća ☺️ Ali sigurna sam da ce mjeriti koliko je frajerica narasla. Ja vjerujem da je puno jer mi se bas izdužila 💝 Moja mrva ima mjesec dana danas i bas sam sretna. Ne znam bih li rekla da mi je proletjelo vrijeme ili imam osjećaj da je oduvijek s nama...

Sonja8
    12. Veljača 2016. 11:15

Pinkypink, sta je moguce da toliko moze pokakati? 😂😂

Loli22
    12. Veljača 2016. 11:40

Dobro jutro drage moje :)
    Evo nas izlezavamo se u krevetu hh... moj mali je postao tempiran za noc, zaspe oko 23 pa do 3 ujutro i onda od 3 i pol do 8,9... i tako vec par noci za redom :) meni odlicno jer se odmorim i naspavam skupa s njim. Hihihi

Sto se dojenja tice sve je to lijepo i divno, al eto meni je osobno dojenje jako lose sjecanje ispalo, mi smo na ad i preslatko je kako pokusava sam drzat bocicu i kako mi stisce ruke i kako me gleda, kao sto je netko vec napisao,.. i svejedno najvise je vezan za mene, ne kaze se bezveze mama je ipak mama;)

L<3 B<3

• moki6
    12. Veljača 2016. 12:01

Anja slusajno sam preko moba stisla da te prijavim administratoru valjda nece biti problema :-(

LuKi5
    12. Veljača 2016. 12:09

Pepita, navratila sam samo da ti kazem da je malena slatka ko cukar. Bas je predivna. Sad mi je jos veca zelja imati I curicu jednog dana. Bas je prava princezica 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.