Mmama, moguce da je skokic, a moze biti i do vremena... Osjete i oni ove gluparije od vremena ..
Moki, samo hrabro dalje...
Tweety, jeste pokusalu dojit?
Mery, zao mi je zbog takvog iskustva...mi smo isto kod.dr.milicic i super je zena. Slj.tjedan imamo kontrolu.
Sad sam vec zaboravila sto sam htjela napisati....
Ugl.mi danas nemamo temp. ali jos uvijek slabije jede sto je koma za cice al dobro, bit ce bolje. Nadala sam se da ce.ona uspavanost trajati i sinoc al nis od toga.....
Vidim da ste komentirale bliskost i dojenje al ugl.se slazem s vama. Osim toga, svi smo razliciti pa tako razlicito dozivljavamo i dojenje ali svi volimo svoje bebice najvise na svijetu. Meni je osobno to poseban gust kad vidim njenu reakciju na cicu i koja je ista kao i par minuta nakon sto se rodila i kad su mi je stavili na prsa-a to je uzbudenje,mahanje glavicom i otvaranje usta, sad vec i smijanje i igranje s cicom. Ja sam htjela i trudila se da maknemo ad i ostanemo samo na cici ali nemam nista protiv onih koji su se odlucili za ad. I bez obzira sto sam ja zapravo svom djetetu rob u jednu ruku nije mi tesko i nadam se da cemo moci jos dugo papati.
Sonja, jel koristite nosiljku? Mi jos nismo nis narucili. Ne mogu se odluciti....
I ped.nam je rekla da misli da nije hipertonus u pitanju vec samo zilavije i aktivnije dijete al cemo jos vidjeti na sljedecem cijepljenju kad bi ti simptomi trebali skroz nestati.
Mi opet nismo spavali cijeli dan i noc. Jel se vama zna desiti da beba ne pojede ciku iako je dugo na njoj i onda se poslije place? koliko je normalno da beba dugo ne kaka? Ova moja mrva zadnji put prije 3 dana kakala..
Pepita,ja imam nekakav za trbuh,kao za stezanje misica poslje poroda...platila sam ga oko 200kn,a sad jel to kaj valja il ne,nemam pojma.
Axia, napisala san gori o svom dojenju hah :P..tj o nedojenju..kod mene samo prica i ambiciozni planovi, a kad triba provest u djelo, odustanen prije nego san pocela haha 😔
07.12.2015. A <3
Hej drage moje, napokon da bacim oko na Klokanicu 😊 imala sam sta citati 😉
Dakle, danas bili kod pedijatrice, sve super, velika 57,teška 4700...rekla da super napreduje. Pohvalila nam pelenice i pregled nam je bio bas ugodan. Dobili smo i mi one plivit kapi i rekla je da ako primijetim da joj škode, da se javim i da ce nam dati druge... Btw.ta pedijatrica je bila i meni i sestri i bratu kad smo bili mali i sjetila me se jer sam dolazila s mamom s mlađim bratom i sestrom i rekla mi je da sam ista kao kad sam bila curica 😂
Ines, cestitke i vama za mjesec dana ❤️
Evo i nas sa regleda kod doktorice.pise nam u otpusnom pismu da se javimo tj.dana od ozlaska,malo kasnimo ali eto,danas nas je primila.narasli smo,dobili 4cm,sada smo 57cm i imamo vec 4750kg.taj moj raste ko gljiva.sta ce biti kasnije pitam se xD ah dobro...nek djete papa ;P
Dala nam je mast za pupak te kontrola u ponedjeljak.
Prvi pregled sa mj.dana smo nariceni 1.3.
Sonja,ines:sretan vam mali rodjendaaan! Leti vrijeme bome!
Aleksandra: mi smo se hvala Bogu,da ne ureknem,odlicno snasli.zna biti kenjkav po danu ali zato noc otspava savrseno,sa 3budjenja. Evo sinoc od 21-00 spavao, pa od 00:30-4 te od 5-8. Mm nas ni necuje(kaze cuje,mos si mislit,cujem ja njega kako hrce :P ) Meni milina,samo nek tako i ostane.mi imamo tu neku rutinu nocnog spavanja,mislim da je to puno pomoglo.
Visnjass:bas mi je zAo da je tako,probaj se opustiti,daj sebi i njemu priliku da naucite.nije to nista strasno i tesko.ukoce se oni u tom oblacenju,nece mu nista biti.puno pusa vam saljem! <3
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Sortiraj odgovore
Najstariji