Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliV
    03. Veljača 2016. 13:46

Axia, i mon je nervozan i kao da je gladan stalno.. Jedva sam ga sad uspavala, nikako da sredim kucu, nista ne stizem od njega jucer i danas 😓 Moze biti skok, a moze biti i ovo blesavo vrijeme, malo toplo, malo hladno

• Anjaaa
    03. Veljača 2016. 14:03

Moki6, evo ja sam dojila preko SNS sustava pa me možeš pitat štogod te zanima. Odakle si? Nabaviš ga u ljekarni, košta 300 i nešto kn, ne sjećam se više točno, ali ne drže ga sve ljekarne nego one koje prodaju proizvode od Bauerfeind dobavljača. Ako si u Zg možeš ga odmah kupit, ako ne, nazoveš i naručiš i za par dana ti dođe. Svakako pokušaj s time, mi smo tako uspostavili dojenje, u početku je mali odbijao sisu, ja skoro ostala bez mlijeka a sad smo na još jednom obroku ad-a dnevno, kojeg ćemo s vremenom izbacit :)

renata6
    03. Veljača 2016. 14:05

Anjaaa hvala ti!

• mama@
    03. Veljača 2016. 14:11

Axia vjerojatno skakucete 

Pepita hvala na videima za marame 

Ja svome svakodnevno uspricavam sterimar u nosic pricekam dok udahne sve, podignem ga i prebacim na stomacic... tada vecinom kihne i ako ima sto izbaci se van. Ako nema nista barem mu je vlazniji nosic 

Mi smo nocas od 3-4.30 bili budni. Zezalo nas kakanje. Kad smo se ispresvlacili 3 puta, zaspali smo fino i tako do 7.50.

Nisam nikad pitala... vi koje koristite jednokratne pelene. .. koje koristite? 
    Ja sam isprobala Pampers zlatni i neke iz lidla jer sam citala istraživanja da su te iz lidla mocnije u upijanju od svih drugih.
    Misljenja?

Sonja8
    03. Veljača 2016. 14:39

Drage moje, netko je spominjao glavobolju od nespavanja...pridružujem se 😔
    Duga noć s malo spavanja. Pošteno je zaspala tek oko 5...pa buđenje u 8...pa do 10 budna i onda spavanjac do podne i po (kratko buđenje od 20 min) i evo jos spava... Ja se u podne probudila 😳

MaliV
    03. Veljača 2016. 14:40

Mama, mi smo isto na pampers premium, ali nekako mi smrduckaju kad se popisa/pokaka, nekad mu znaju i hlacice smrditi i kad mu promjenim pelenu, pa gledam da pormijenim, ali imam jos cijeli paket pun

Mrkvica2
    03. Veljača 2016. 15:12

Mi smo bile na premium care pampersicama i one su mi okej, sad imamo zelene pampersice jer je te mm kupio nije bilo bijelih. Okej su, mislim da bolje upijaju nego bijele.. bijele su mi znale preko noci promociti ove ne. Cak i kakicu ne osjetim uvijek kroz njih dok se kroz bijele smrad uvijek osjetio..

gagicamamica
    03. Veljača 2016. 15:20

Mi smo na pocetku imali premium care i rijesila ih se... Bas smrde...
    Sad smo na pufies. I zadovoljna sam. Cula sam pohvale za te iz lidla... 

Maram isprobana.i uspjela iz prve. 😀😀 nismo se nosali jer je malac bio nervozan pred spavanje... Poslije sam vjezbala sa medekom. 😉

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Pepita2109
    03. Veljača 2016. 15:38

Uživajte u videima 
    moja mišica danas papa, spava, malo se družimo i tako u krug 
    koristili smo pampersice bijele sa zlatnim i sada sa br3 prešli na babylove i meni se sviđaju, sinoć sam joj pelenu promijenila oko 22h i nisam mjenjala do 9ujutro  dok se nije probudila jer nisam čula da je kakala a ni osjetila, dakle bila je pelena puuuuna puncata i ništa nije prešlo

Drage moje ja tako premotala svoju curku (na stolu) nakapala nosić i okrenula na trbuh kad ono ona se okrenula na leđa ja nisam mogla vjerovati, premjestila ju na kauč i ona ponovo hahaha ja sam sva izvan sebe  2mj napuniti ćemo u subotu  i otkrila je puzanje kao gusjenica hahahaha strašna mi je skroooz

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.